#Ceylan İllede roman olsun müzik dinle

Marvel Vs. Capcom Infinite World Warriors Costume Trailer Pack  PS4 00:56

Marvel Vs. Capcom Infinite World Warriors Costume Trailer Pack PS4

Whether it’s defending the streets or saving the world, this pack has Premium Costumes for warriors who choose to protect the innocent. Contains the Premium Costumes for Captain America, Captain Marvel, Hulk, Chris, Ryu,..

  • BETA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Steep Road To The Olympics Olympic Athletes Take The Journey PS4 01:04

Steep Road To The Olympics Olympic Athletes Take The Journey PS4

Get a look at the Road to the Olympics; featuring new real-world sports like Halfpipe, Slalom and Ski Cross! Hear professional Athletes recount their experiences of the Olympic Winter Games and get ready to take home the..

  • BETA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cihan Mrtezaolu - Mart Ezginin Gnl 40 Yllk arklar Official Video 03:51

Cihan Mrtezaolu - Mart Ezginin Gnl 40 Yllk arklar Official Video

Cihan Mürtezaoglundan Yeni 1 Single Yaz Gününde Hareketli 1 Eser İyi Gider Keyifli Dinlemeleriniz Olsun :)..

  • Zgz_Levent tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı 02:17

Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle yapılamayan nikah törenleri yeniden başladı. Çiftler tören boyunca maskelerini bir an olsun bile çıkarmadı. Hatta bazı çiftler imza atacakları kalemi bile kendileri getirdi. Sayı sınırlaması..

Faruk Sabancı &  Sagopa Kajmer - Bu Sen Degilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Degilsin

Söz Müziği Sagopaya Ait Olan Şarkının Yönetmenliğini Murat Joker Düzenlemesi Aranjesi Faruk Sabancıya Ait Olan Bu Sen Degilsin Sizlerle Keyifli Dinlemeler Olsun..

  • Zgz_Levent tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Biden ve Trump İlk Kez Karşı Karşıya Geldi 02:42

Biden ve Trump İlk Kez Karşı Karşıya Geldi

Amerika'da nefesler tutuldu, gözler başkanlık yolundaki ilk düelloya çevrildi. Biden ve Trump canlı yayında kozlarını paylaştı. İfadeler çok sertti, tartışma boyunca tansiyon bir an olsun düşmedi...

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Pencereden atladı, hırsızları durdurdu 01:10

Pencereden atladı, hırsızları durdurdu

15 YAŞINDA ÇOK CESUR BİR KIZ... EVİN BAHÇESİNDEKİ HIRSIZLARI GÖRÜNCE, BİR AN OLSUN DÜŞÜNMEDİ... PENCEREDEN ATLADI VE HRISIZLARI DURDURMAYI BAŞARDI. AĞABEYİNİN MOTOSİKLETİNİ ÇALINMAKTAN KURTARDI...

120 yaşında koronayı yendi 01:40

120 yaşında koronayı yendi

O CUMHURİYETTEN YAŞLI. TAM 120 YAŞINDA. AMA İLERLEYEN YAŞINA RAĞMEN KORONAVİRÜSE ÇELME TAKTI, YAŞAMA TUTUNDU. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN MENİCE NİNE'YE TELEFONDA SÜRPRİZ YAPTI...

11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak! 01:35

11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak!

BABALAR, ÇOCUKLARININ FIRTINAYA KAPILDIKLARINDA SIĞINACAKLARI LİMAN OLMALI. SIĞINACAK LİMAN ARAMASINA SEBEP OLAN FIRTINA DEĞİL DERLER AMA MAALESEF SIRADA ÖYLE BİR BABA VAR Kİ İZLEYENLERE BÖYLESİ OLMAZ OLSUN DEDİRTECEK Cİ..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan 06:34

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan

Zorlu PSM Ana Tiyatro’da İskender Paydaş yönetimindeki orkestrasıyla sahne alan Nazan Öncel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın yaşandığı konserde Öncel, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mabel M..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus 01:30

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus

CHP'li vekilin “ordu satılmıştır” sözüne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan cevap geldi. 'Hangi sebeple olursa olsun birilerinin orduyu özne olarak kullanıp onu 'satılmış' kelimesiyle yan yana koyması gerçekten akla zi..

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı 01:45

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı

Tüm engelleme girişimlerine rağmen Doğu Akdeniz ve Ege'de sismik araştırma gemilerimiz görevlerinin başında. TSK ise o araştırmalarda gemilerimizi bir an olsun bile yalnız bırakmıyor...

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı 02:18

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı

Kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya olan İstanbul beklediği yağmura kavuştu. Yağmur bir nebze olsun nefes aldırdı ama barajlarda durum hala kritik. Son 40 yılın en kurak sonbaharını geçiren Türkiye için susuzluk tehlikes..

Spiral Sosis Tarifi Harika Tad 00:29

Spiral Sosis Tarifi Harika Tad

Cowboydan Yine nefis ve pratik bir tarif Milföylü Spiral Sosis Tarifi. Çatkapı misafirleriniz geldiğinde hayatınızı kurtaracak bir lezzet.. ???? Malzemeler 6 tane sosis 6 tane yaprak şeklinde milföy ( veya normal Hamurla..

  • Cowboy tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular 00:45

Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular

Edinilen bilgilere göre, emniyet binası inşaatında işçi olarak çalışan Ahmet Enez (27) ve İzzettin Ersin (26), ısınmak için odun üzerine tiner döktü. Tinerin aniden parlaması sonucu alevler içinde kalan 2 işçi, çevredeki..

Buz Askerler Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:35:21

Buz Askerler Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Buz Askerler 2013 yapmlı filmin konusunda Kuzey Kanada’da çalışma yapan bir bilim adamın genetikleri değiştirilmiş 3 askerin donuk cesetlerine ulaşır. Donmuş halde bulunan askerleri çözer fakat toplum için büyük bir teht..

  • PengoTV tarafından
  • 5.865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Dalkılıç Doğruladı Merve Boluğur İle Barışıyor Mu 00:30

Murat Dalkılıç Doğruladı Merve Boluğur İle Barışıyor Mu

Popçu Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur 2015'te evlenmiş, geçen eylülde boşanmıştı. Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un yeniden bir araya gelebilecekleri haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Merve Boluğur iki ..

  • BETA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor ) 00:14

Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor )

Manzarayla dolu, aydınlık mekanlar yaratın. VELUX CABRIO balkon sistemi ile çatı aranıza gün ışığı taşıyarak tamamen aydınlık bir alana dönüştürebilirsiniz. Bu benzersiz sistem, doğal ışığın ve manzaranın keyfini çıkarma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
18'ler Takımı 2007 Türk Filmi İzle 1:41:27

18'ler Takımı 2007 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Her Türk gencinin en büyük kabusu üniversiteyi kazanamadan direkt askerlik vazifesine başlamaktır. İşte bizim şu dört kahramanımız da, liseden mezun olduktan sonra ÖSYM tezgahından geçmiş ancak sınavı kaza..

Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Palandöken'de gelinlikle kaydı! 01:26

Palandöken'de gelinlikle kaydı!

ARKADAŞLARI GELİNLİNLERİYLE DENİZ KENARINDA, KUMSALDA POZ VERMİŞTİ, O FARKLI OLSUN İSTEDİ. GELİNLİĞİNİ DE YANINA ALIP BALAYINA PALANDÖKEN'E GİTTİ. ORTAYA BAKIN NASIL FOTOĞRAFLAR ÇIKTI...

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu 03:09

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu

Eksi 14 derece soğukta ellerindeki meşalelerle Milli Egemenlik Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, tekbir getirerek işgalci İsrail’i protesto etti. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, bölgede aka..

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baklava Tarifi 23:34

Baklava Tarifi

Malzemeler 1 adet Yumurta 1/2 su bardağı Mısırözü Yağı 1 su bardağı Su-Süt karışımı 4,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 su bardağı Ceviz içi 150 gr. Tereyağı 500gr. Buğday veya Mısır Nişastası Şerbet i..

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indirimini bozdu 05:11

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indi

İstinaf Mahkemesi, Maltepe’de Fatma Şengül’ü silahla vurarak öldüren sanık hakkında ‘haksız tahrik indirimi’ ile verilen 18 yıllık hapis cezasını bozarak, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası verdi. Karar sonra..

Temizlikte annesine yardım ederek Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor 07:11

Temizlikte annesine yardım ederek Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

Düzce’de doğuştan omurilik sendromu rahatsızlığı bulunan ve özel aparatlarla yürüyebilen 20 yaşındaki Muhammet Kaan Aktürk, şans eseri başladığı halter sporunda madalya hedefiyle Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor. Antrenm..

Genç kadın kurtarılamadı! 01:41

Genç kadın kurtarılamadı!

BU SON OLSUN DİYORUZ AMA DAHA CÜMLEMİZ BİTMEDEN BİR YENİSİ EKLENİYOR..KADINA YÖNELİK ŞİDDET HABERLERİNİN BİRİ DE ANKARA'DAN GELDİ. CANİ KOCA EŞİNİ ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLAYIP, KATLETTİ...

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor! 03:04

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor!

Adana’da bir kebapçı aşılamaya teşvik için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Vatandaşlar duyurunun ardından aşılarını olup kebapçıya akın etti. “Destek için kebap ikram edeceğiz” Aşıyla b..