#Ceylan İllede roman olsun müzik dinle

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere 03:40

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere

Söz: Yusuf Akpınar Müzik: Kadir Roman Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Kurgu: U Medya Yönetmen: Cem Kılıç Klavye: Davut Samet Sarıhan Bateri: Ali Akcan Bas: Savaş Akbaba, Özgür Burak Karagenç Gitar:..

Bursa Gaydası  Dj Yılmaz 2017  Official Klip 04:38

Bursa Gaydası Dj Yılmaz 2017 Official Klip

Bursa Gaydası Dj Yılmaz 2017 Official Klip Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yeni Orjinal Klip Sanane Banane 2017 İzmitli İnanç Farkıyla 03:35

Yeni Orjinal Klip Sanane Banane 2017 İzmitli İnanç Farkıyla

Yeni Orjinal Klip Sanane Banane 2017 İzmitli İnanç Farkıyla Dinle..

2017 Yeni Klip Şan Şöhret Bizde (Redbul Resul & Romanstar Deniz) 03:47

2017 Yeni Klip Şan Şöhret Bizde (Redbul Resul & Romanstar Deniz)

2017 Yeni Klip Şan Şöhret Bizde (Redbul Resul & Romanstar Deniz) Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dj Yılmaz Kıskanırlar [Official Video] 03:51

Dj Yılmaz Kıskanırlar [Official Video]

Dj Yılmaz Kıskanırlar [Official Video] Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Hastalıkta Sağlıkta 01:07

Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta

Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyi..

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD 04:25

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD

Çiğnetme bu vatanı, Vur Allah aşkına vur! Sana kurşun atanı, Vur Allah aşkına vur! Şehitlerin kanını Yerde koyma şanını Türk İslam düşmanını, Vur Allah aşkına vur! Vur Allah aşkına vur Vur bayrak aşkına vur Vur Türklü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nassif Zeytoun - Oummi 03:50

Nassif Zeytoun - Oummi

Adda W Edoud Bu gözyaşı gözlerinden çıkarın, çıkarın! Ve seni bir dahaki sefere ağlama, söyle bana ne ediyorsa Ne için olursa olsun... Tüm zor zamanlar, mevcut... Bu ve daha da başa çıkabilirim! Ve senin için seni çok..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Mustafa Ceceli  İyi Ki Hayatımdasın 03:56

Mustafa Ceceli İyi Ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsetti..

İdo Tatlıses  Satır Satır 03:53

İdo Tatlıses Satır Satır

Gel Yanalım Ateşlerde Gözü Kara Olacaksın Bu işlerde Bir Boy Var Prenses’de Yüreğim Düştü Aşka Kafeste Tutuldum Ona Bir Hevesle Aşka Yazılmış Sanki Bir Beste Yar Yüreğim Yangın Yeri Zor Bu Yoldan Dönmem Geri Gel Yanalım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek 03:26

Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek

Sebepsiz Çiçek şarkı sözleri ile Yok olsun hayatımdan Vurupta kapıyı çıkan Gelmesin aklıma Hergün canımı yakan Unutmasında benden ona kalan Ah bile değil hepsi yalan dolan Gerisi sadece ah falan filan Atmas..

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video) 04:23

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana sakın anlatmayın inanmıyorum Bu ezbere bu demode cümlelere Beni ikna edemiyor hiçbir cevap Hiç aldırmıyorum bu gülmelere Karşıyım her şeye karşıyım var mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Karşıyım ala..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden 03:54

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden

Kırıldım Yüreğimden şarkı sözleri ile Bebekler gibi seni koynumda pamuklara sarmadımmı yar İlk görüşte sana Deliler gibi Tutulmadımmı yar Geceyi Gündüze çeviripte seninle Mutlu olmadımmı yar Yazımı son Bahara Gönlümüde..

Okan  Volkan - Bazen 02:37

Okan Volkan - Bazen

Bazen şarkı sözleri ile Bazen aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden Artık sulanmasın gözlerin bakması..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1 1:04:25

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL.1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan - Oyalama Beni 00:00 2- Kerim Tekin - Kar Beyaz 04:40 3- Serdar Ortaç - Karabiberim 09:39 4- Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm 13:27 ..

Konyalım Yürü 04:18

Konyalım Yürü

Hani ya da benim elli dirhem pırasam Üç mum yaksam Konyalıyı arasam Konyalım yürü yürü yavrum yürü fistanını sürü Şimdi de geçti de burdan Konyalının biri Hani ya da benim elli dirhem yoğurdum Konyalıdan ben bir roman ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pau Tiryaki 03:59

Pau Tiryaki

Pau Tiryaki Dinle..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PSY - GENTLEMAN M_V 03:53

PSY - GENTLEMAN M_V

Gentleman Centilmen Ah~! allangga molla wae hwakkeun haeya haneun geonji allangga molla wae malkkeum haeya haneun geonji allangga molla arikkari hamyeon kkarihae allangga molla We Like We We We Like Party hae ~..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce