#Ceylan İllede roman olsun müzik dinle

İphone 7 Tamiri Nasıl Yapılır 22:54

İphone 7 Tamiri Nasıl Yapılır

iPhone 7 Tamiri, Anakart Onarımı, şarj soketi değişimi, Home tuşu değişimi, batarya değişimi, ekran değişimi, kilit tuşu değişimi nasıl yapılır merak ediyorsanız yüklediğimiz videodan izleyebilirsiniz. iPhone 7 nasıl tam..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Ödem Atıcı İçecek Tarifi 02:44

Ödem Atıcı İçecek Tarifi

Malzemeler 2 avuç bebek ıspanak 1/2sy bardağı doğranmış mango 1/2 su bardağı su 1 adet orta boy muz 1 su bardağı doğranmış ananas Hazırlanışı Mango, muz ve ananası dilimleyin ve dondurucuya atın. Donan meyveleri Tefal ..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

Kabarma Garantili Kek Tarifi 06:07

Kabarma Garantili Kek Tarifi

Kabarma Garantili Kek Malzemeler: 4 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ay çiçek yağı 1 su bardağı süt 3 su bardağı un 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı toz kakao 2-3 yemek kaşığı süt A..

Birbirlerine Olur Olmadık Yerde Meydan Okuyan İkili 02:33

Birbirlerine Olur Olmadık Yerde Meydan Okuyan İkili

Birbirlerine karşı koydukları çılgınlıkla Nerede ve ne zaman olursa olsun kolu düz bir şekilde havaya kaldırarak en yakınlarındaki içeceği içmeye çalışıyorlar..

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suyun Altında Makyaj Nasıl Yapılır 01:00

Suyun Altında Makyaj Nasıl Yapılır

Nerede olursa olsun ben makyajsız yapamam diyenler için suya karşı dayanıklı makyaj nasıl yapılır havuza veya denize girdikten sonra makyajının bozulmasını istemeyenler buraya..

  • JET TV tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Mıhlama Nasıl Yapılır 00:47

Mıhlama Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 yemek kaşığı tereyağı 2,5 yemek kaşığı mısır unu 1 su bardağı su 1 su bardağı küp küp doğranmış Karadeniz kaşarı Hazırlanışı; 1. Tavamıza tereyağını alıp eritelim. 2. Üzerine mısır unu ekleyip sürekli karış..

Yolculuk Nedir 02:24

Yolculuk Nedir

Yolculuk, sefer, gezi, seyahat. Tabi bunun geniş manaları da var, hayat bir yolculuktur mesela. Ya da düşüncelere dalmak da bir yolculuktur. Her ne manada olursa olsun, yolculuk, eğlenceli, keyifli bir o kadar da heyecan..

Herkes Kısmetini Yer 01:52

Herkes Kısmetini Yer

Bongo’dan siz de birşeyler öğrenmek isterseniz SORUNUZU,ADINIZI,SOYADINIZI,ŞEHRİNİZİ yazıp, 5323’e atıyorsunuz. Ufak Bir Ücreti Var Bilginiz Olsun. Hadi bakalım..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzlu Magnolia Tadında Dondurma Pastası 03:25

Muzlu Magnolia Tadında Dondurma Pastası

Malzemeler: 20 adet Bebe Biskuvisi 1,5 yemek kaşığı Tereyağı 2 adet Muz 950 ml Kaymaklı Dondurma İnce çikolata Adımlar: 1- Bebe bisküvi ve tereyağını rondodon geçirin, kek kalıbın altına bastırarak yerleştirin. 2- Üzer..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

Neden Esmiyor 02:39

Neden Esmiyor

Son zamanlarda havalar normal değerlerin oldukça üzerinde! Hele mevsim yaz olunca, ne kadar ince giyinirsen giyin ya da ne kadar bulunduğun ortamlarda ne kadar klima, vantilatör gibi soğutucular olursa olsun, sıcaklara d..

Kediler Üşümesin Diye Onlara Ev Yapan Dünya Tatlısı Minik 02:07

Kediler Üşümesin Diye Onlara Ev Yapan Dünya Tatlısı Minik

Kayseri'de yaşayan ufaklık soğuk kış günlerinde evsiz kedilerin sokakta üşümelerini bir nebze olsun engellemek adına kedi evi yaptı. Siz de çok vaktinizi almayacak ve masrafı da oldukça düşük olan bu tarz bir ev yaparak ..

  • JET TV tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızmak Yasak  Fırat'a İğrenç Şakalar Yaptık 07:09

Kızmak Yasak Fırat'a İğrenç Şakalar Yaptık

Bu videoda Alper ve Melih, Fırat'a birbirinden saçma şakalar yapıyor. Fakat her ne olursa olsun Fırat'ın kızması yasak. Bakalım Fırat kendini tutabilecek mi?..

  • JET TV tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Deniz Toprak - Hazan Nedir 03:32

Deniz Toprak - Hazan Nedir

Dört yönden es seher yeli Göz göz olsun nar çatlasın Üşümesin hanımeli Yere düşen kar çatlasın Söyler misin hazan nedir Yaprak düşer yere bir bir Usul usul gönlüme gir Yüreğimi sar çatlasın Söyler misin hazan n..

Öğrencilerden Mehmetçik'e Mektup 01:37

Öğrencilerden Mehmetçik'e Mektup

İstanbul'da Acıbadem Koleji öğrencileri, sınırda görev yapan askerlerimiz için anlamlı bir projeye imza attılar. Öğrenciler, Tunceli Sağman Komutanlığı'ndaki görev yapan Mehmetçik'e mektup yazarak onlara moral verdiler. ..

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haşhaşlı Tepsi Çöreği Tarifi  02:33

Haşhaşlı Tepsi Çöreği Tarifi

Çay saatlerinizin vazgeçilmezi, damak lezzetimizi zenginleştirecek olan muhteşem kat kat haşhaşlı tepsi çöreği tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Yumuşacık hamurunun arasında ağızda dağılan ceviz parçaları ve haşhaş taneler..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD) 04:05

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD)

Demek bugün yeni bir hikayeye başlıyorsun Dilerim bunun sonu bizimkinden mutlu olsun Çok şey unutturması gerekiyor şimdi sana İşi de biraz benden sonra aslında Şarkınız falan olacak, yeni bir diziye başlanacak Tatiller p..

Eklem Protezi Nedir 00:39

Eklem Protezi Nedir

Eklem protezleri ileri derecede bozulmuş olan ve ilaçla ya da başka yöntemlerle tedavi şansı kalmamış olan eklemlerin fonksiyonlarını gerçekleştirebilmeleri için uygulanan bir tedavi yöntemidir. Burada hangi eklem olursa..

  • NABIZ tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocukları İçin Tahtadan  Hız Treni Yapan Baba 01:05

Çocukları İçin Tahtadan Hız Treni Yapan Baba

Baba gibi baba köşemize bu babayı da ekliyoruz çocuklarına ait tahtadan hız treni yapmış . Helal olsun ...

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vücudundan Kurt Çıkan Kız 08:58

Vücudundan Kurt Çıkan Kız

ablam sen ne yedinde vücudundan öyle şeyler çıktı .Geçmiş olsun ya ...

  • JET TV tarafından
  • 9.866 görüntüleme
  • 7 yıl önce