#Ceza panorama harem müzik dinle

Bu Balıklara el Süren Ağır Cezada Yargılanacak 02:11

Bu Balıklara el Süren Ağır Cezada Yargılanacak

Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü Su Ürünleri Koruma Kontrol görevlileri tarafından yapılan denetimlerde yasal boy sınırı altında avlandığı için el konulan 90 ton istavrit soğuk hava depolarında bekletiliyor. Balı..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Osasuna - Barcelona: 0-3 01:56

Osasuna - Barcelona: 0-3

LaLiga 15. hafta mücadelesinde Barcelona, Osasuna'yı Suarez ve Messi'nin iki golüyle 3-0 mağlup etti. Estadio El Sadar'da oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Barcelona, 8. dakikada Suarez ile çok net bir po..

Ödeşmek 01:00

Ödeşmek

Kadınların eşleriyle ilginç ödeşme tekniklerini seyrediyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrtifa - Altitude 2017 Part 3 Yabancı Film İzle 18:26

İrtifa - Altitude 2017 Part 3 Yabancı Film İzle

Gretchen Blair son görevinde hata yapmış ve patronunu kızdırdığı için de başkente masa başı göreve ceza olarak gönderilen bir FBI ajanıdır. Başkente gitmek için bindiği uçak kaçırılınca her şey bir anda değişir ve uçakta..

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası 03:07

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası

İzmir'de lüks segment araç kiralama şirketi bulunan Ufuk Karavar (29), 5000 cc motor gücüne sahip aracıyla evine doğru giderken polis kontrol noktasında durduruldu. Fabrika çıkışlı orijinal araçta önde plaka takacak yer ..

Emmanuel Emenike Maça Damgasını Vurdu! 00:30

Emmanuel Emenike Maça Damgasını Vurdu!

Yunanistan Süper Ligi'nde oynanan Olympiakos ile Asteras Tripolis arasında oynanan maçta eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike damgasını vurdu. Nijeryalı oyuncu, ceza sahası içinde eliyle topu ağlara gönderdi ama gol değeri..

Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Çanakkale'de Açık Cezaevinde Yangın 01:41

Çanakkale'de Açık Cezaevinde Yangın

Çanakkale Açık Ceza İnfaz kurumunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çanakkale Belediyesi'ne ait çok sayıda itfaiye aracı ile afat ekipleri açık cezaevine sevk edildi...

Göle Elektroşok Vererek Avlanan Kişiler Yakalandı 00:33

Göle Elektroşok Vererek Avlanan Kişiler Yakalandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü'nde yasak olmasına rağmen elektroşok yöntemiyle suya elektrik akımı vererek balık avladığı öne sürülen 2 kişi yakalandı. Şahıslara kişi başı 4 bin 650 lira olmak üzere toplam 9..

Orta Sahadan Aldığı Topla Böyle Gol Attı 00:51

Orta Sahadan Aldığı Topla Böyle Gol Attı

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen Libertadores Kupası çeyrek final rövanşında River Plate, ağırladığı Jorge Wilstermann'ı 8-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. River Plate'in or..

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek 00:25

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek

Almanya’nın en büyük bankası Deutsche Bank, 2008 krizinden önce kullandırdığı sorunlu konut kredileri ile ilgili soruşturmanın düşürülmesi karşılığında Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’na 7,2 milyar Dolar öde..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Üst Üste 4 Şut Kurtaran Spartalı Kaleci İnanılmazı Başardı! 00:44

Üst Üste 4 Şut Kurtaran Spartalı Kaleci İnanılmazı Başardı!

Hollanda Ligi'nde ADO Den Haag ile Sparta Rotterdam arasında oynanan karşılaşmanın 54. dakikasında Spartalı kaleci Roy Kortsmit bir pozisyonda ceza sahası içerisinde üst üste yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu!..

Palmeiraslı Oyuncudan Roberto Carlos Golü 00:40

Palmeiraslı Oyuncudan Roberto Carlos Golü

Brezilya Serie A liginde Fluminense ile Palmeiras arasında oynanan maçta, Palmeiras'ın oyuncusu Egidio ceza sahasının dışından muhteşem bir gol attı...

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Soğuk Espri Yapılan Kişilere Verilen Tepki 00:49

Soğuk Espri Yapılan Kişilere Verilen Tepki

Soğuk espri yapanlara verilen ceza..

  • JET TV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik  Rap'çi  Cezanın Ustası 07:47

Recep İvedik Rap'çi Cezanın Ustası

Kendisini cezanın ustası diye tanıtan adam..

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldürülen Helin Palantöken'in Babası Acıya Dayanamadı 11:11

Öldürülen Helin Palantöken'in Babası Acıya Dayanamadı

Pendik’te okul çıkışı öldürülen lise öğrencisi Helin Palantöken'nin babası Nihat Palantöken yaşadığı acıya daha fazla dayanamayarak bayıldı. Daha önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan acılı baba, Benin içim yanı..

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Cezalı Zula Oynadık  Trabzon'da Kapışma 12:09

Cezalı Zula Oynadık Trabzon'da Kapışma

Fenomenlerin cezalı oyunu..

  • JET TV tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor 00:53

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor

Romanya’da hükümet kitlesel protestolara yol açan yolsuzluk affı kararnamesini geri çekiyor. Başbakan Sorin Grindeanu af ve ceza kanununda değişiklik öngören tasarının iptalini görüşmek için Pazartesi günü toplanacakları..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

Sosyal Medya Bu Polisi Konuşuyor 00:17

Sosyal Medya Bu Polisi Konuşuyor

Trabzon'da Valilik ve Emniyet Müdürlüğü çevresindeki caddede görev yapan ve park cezası yazarken şarkı söylemeyi de ihmal etmeyen trafik polisi Hüseyin Yeşiltaş'ın görüntüleri sosyal medyada en çok paylaşılan görüntüler ..