#Cezaevine konuldu

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara'ya Yürüyor 03:35

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara

Beykoz’da yaşayan Erkan Can isimli vatandaş için, iddiaya göre eşinden boşanınca eşine 300 bin TL ile aylık 2 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi. Nafaka mağduru olduğunu söyleyen Erkan Can, eşinin kendisine oyun oynadığı..

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı 00:57

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 11 kişi tutuklandı. Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Kaçaklılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince E..

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Fetullah Gülen'in Yeğeni Tutuklandı 01:40

Fetullah Gülen'in Yeğeni Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Şamil Gülen çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılğı tarafından FETÖ mensuplarına yönelik yürütülen soruştu..

Camları Kırarak İş Yerlerini Soyan Hırsızlar Kamerada 00:51

Camları Kırarak İş Yerlerini Soyan Hırsızlar Kamerada

Şanlıurfa'da, taşla camları kırarak iş yerlerini soyan zanlılar yakalandı. Güvenlik kameraları tarafından kimlikleri belirlenen 3 şahıstan biri tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Eyyübiye ilçesinde yaşanan bir başka hır..

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı 00:24

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında il ablası olarak bilenen ev kadını tutukladı. Edinilen bilgiye göre, örgütün Edirne'deki sohbetlerini yürüttüğü beli..

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- O kürsü yıkmak için oraya konmadı 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan- O kürsü yıkmak için oraya konmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa değişikliği çalışmalarında yaşanan tabloyu görüyorsunuz değil mi? O kürsü yıkmak için oraya konmadı, sadece söylenecek veya söyleyecek sözü olanlar için oraya konuldu. dedi...

Lastik Top Tavanın içine Konulursa 03:22

Lastik Top Tavanın içine Konulursa

Birçok lastik bilekliğin birleştirilmesinden oluşan lastik top tavanın içine konuldu. Sıcaklığa dayanamayan lastikler teker teker kopmaya başladı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris'te Çiçekli Pisuar Dönemi 00:23

Paris'te Çiçekli Pisuar Dönemi

Paris sokaklarına çiçekli pisuarlar konuldu. İdrar, alt kısımda bulunan samanla karışarak gübreye dönüşüyor. Gübre de üst kısımdaki çiçekleri besliyor ve etrafa güzel kokular yayılıyor. Ancak pisuarların yanında el yıkam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burnuna Kelebek Konan Köpeğin Sevimli Anı 00:26

Burnuna Kelebek Konan Köpeğin Sevimli Anı

Sahibi tarafından köpeğin burnuna bir çiçek konuldu. Köpeğin burnundaki çiçeğe kelebek kondu. Burnuna kelebek konan köpeğin ilginç anları kameraya böyle yansıdı..

  • JokerS tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wall Street'in Boğasına Meydan Okuyan Küçük Kız 01:20

Wall Street'in Boğasına Meydan Okuyan Küçük Kız

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapılan küçük kız heykeli ABD'nin finansal kalbi olan Wall Street'e konuldu. State Street tarafından Wall Street'in meşhur kızgın boğa heykelinin karşısına konulan heykel kadınların ekonom..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yapay Rahim İle Büyüyen İlk Memeli Bir Kuzu Oldu 00:30

Yapay Rahim İle Büyüyen İlk Memeli Bir Kuzu Oldu

Bilim insanları yapay rahim ile kuzu büyütmeyi başardı. Philedelphia Çocuk Hastanesinde yapılan araştırmada, anne karnını birebir taklit edebilen bir ortam geliştirildi. 'Biobag' adı verilen ve memeli organizmaların ge..

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Dönemin Yol Haritası Ne Olacak 04:49

Yeni Dönemin Yol Haritası Ne Olacak

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında AK Parti'nin kuruluşundan bugünlere kadar dönüm noktaları ele alındı. Yeni dönemin yol haritasının da anlatıldığı programda geçmişte yaşanan olaylar tek tek ortaya konu..

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor 02:49

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Atatürk Havalimanı'na giderken darbeciler tarafından kullanılan tankın altında kalarak ezilen otomobil, o kara günün hatıralardan silinmemesi için Ey..

Trafik Polisinin Alkollü Tır Sürücüsü İle İmtihanı 02:14

Trafik Polisinin Alkollü Tır Sürücüsü İle İmtihanı

Konya'da yol ortasında uyuyakalan tır sürücüsü, polis ve çevredeki vatandaşlarca güçlükle uyandırıldı. Alkollü tır sürücüsünün ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu ve 2 bin 507 lira ceza kesildi...

  • JET TV tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can'a Büyük Şok! Fişini Çektiler 01:35

Sibel Can'a Büyük Şok! Fişini Çektiler

Başrollerini Sibel Can ve Emre Kınay'ın paylaştığı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Sevda'nın Bahçesi adlı dizinin ömrü 4 bölüm sürdü. Kanalın yeni sezonunda büyük umutlarla başlayan, başrollerinde ise Sibel Ca..

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emlakçıya Baskında Ele Geçirilenler Şoke Etti! 00:32

Emlakçıya Baskında Ele Geçirilenler Şoke Etti!

Bağcılar'da bir emlakçıya yapılan operasyonda polis ekiplerinin ele geçirdikleri şoke etti. Yapılan baskında 50 kilo 327 gram skunk, 106 gram eroin 66 gram kokain, 15 adet extacy ve 1 adet hassas teraziye el konuldu...

Konulduğu Nezarette Rahat Durmayıp Kafasını Parmaklıklara Sıkıştıran Adam 02:05

Konulduğu Nezarette Rahat Durmayıp Kafasını Parmaklıklara Sıkıştıran A

Çin'de alkollü araç kullandığı için tutuklanan bir adam karakolun nezaretine konuldu. Konulduğu nezarette ise rahat durmayan adam kafasını bir şekilde demir parmaklıkların arasına sıkıştırdı. Yardımına ise polisler geldi..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fahriye Evcen'e Üzücü Haber 02:47

Fahriye Evcen'e Üzücü Haber

Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen'e mide kanseri teşhisi konuldu. 69 yaşındaki Evcen, teşhisin ardından özel bir hastanede önceki gün ameliyat oldu...

  • BETA tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Narkotik Operasyonu 02:24

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Narkotik Operasyonu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cumhuriyet tarihinin en büyük narkotik operasyonuyla ilgili ayrıntıları paylaştı. 'Bataklık Operasyonu'nun 9 ülke ile işbirliğiyle düzenlendiğini söyleyen Soylu, Şu ana kadar 70 milyon li..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..