#Chaby han vs ali ertugrul

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 479. Bölüm Fragmanı 00:48

Arka Sokaklar 479. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 479. Bölüm Fragmanı yayında! Ali, çocukluk arkadaşı olarak bildiği Veli'nin ihanetine uğruyor! Kiraz'ı kurtarmak isteyen Veli, gizlice Ali'nin evine girerek Pınar'ı ve çocuğunu rehin alıyor. Ekip ve Ali, P..

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle 1:41:43

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir sevgi-nefret ilişkisi anlatılır. Ethem, kız kardeşi Yıldız ve köşke evlâtlık olarak alınan Ali aynı evde büyümüşlerdir. Bu süre içerisinde Yıldız ile Ali birbirlerine âşık olur. Babalarının ölümüyle..

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle 1:30:02

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki adam arasında seçim yapmak zorunda kalan Hacer’in hikâyesi anlatılır. Hacer, İzmir’e çalışmaya giden kocası Reşat’ı uzun yıllardır beklemektedir. Kocasının yokluğunda çocuğunu büyütür ve ev..

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki 02:07

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul'un ödül kazanmasına rağmen sahneden konuşma yapm..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Çamaşır Teli Takarken Elektrik Akımına Kapıldı 01:00

Çamaşır Teli Takarken Elektrik Akımına Kapıldı

Edinilen bilgiye göre, ilçede tuhafiyecilik yapan 44 yaşındaki Ertuğrul Gök, evinin terasına çamaşır teli takmak için çıktı. Gök’ün elindeki tel, rüzgarın da etkisiyle sokaktaki elektrik teline temas etti. Elektrik akımı..

Neden Irkçılık Yaparız 04:32

Neden Irkçılık Yaparız

Uzman konuklarımız Chaby, Andrey ve Antonio'ya sorduk: Atlar zebraları dışlıyor mu? Aldığımız cevap bizi hayli şaşırttı...

Demet Akalın Türkiye’de Yaşayan Koreli’yi Çıldırttı 05:02

Demet Akalın Türkiye’de Yaşayan Koreli’yi Çıldırttı

İlköğretimi, orta okulu Kore'de okuduğunu söyleyen Chaby, sosyal medyada yapılan imla hatalarına dikkat çekmek için çektiği videoda ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın attığı tweetlerdeki imla hatalarını analiz etti...

  • BETA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu 01:28

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu

FETO kapsamında araması ve yakalanması bulunan Avukat Ali Eroğul, Niğde Adliyesine giderek teslim oldu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar da polis tarafından bulunamayan Avukat Ali Eroğul, bugün a..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle

Harman Sonu - Tamer Yiğit & Seyyal Taner (1973 - 71 Dk) Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve..

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit  Seyyal Taner Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit Seyyal Taner Türk Filmi İzle

Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve şeref madalyasıyla köyüne geri dönmüştür. Köyün en güze..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Duckweed (2017) Fragman 02:17

Duckweed (2017) Fragman

Oyuncular: Chao Deng, Eddie Peng, Liying Zhao Yönetmen: Han Han 2017 Çin yapımı Duckweed'in fragmanı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sedat Peker Kimdir? 02:20

Sedat Peker Kimdir?

Sedat Peker, Türk organize suç örgüt lideri. 90'lı yıllarda Türkiye'de ortaya çıkan mafya oluşumlarının içerisinde yer alması nedeniyle yargılandı. 1997 ve 1998 yıllarında çete kurmak suçlaması ile yargılandığı davalarda..

Dünyayı Titreten 8 Türk &  8 GreatestTurkıs In Hıstory 05:47

Dünyayı Titreten 8 Türk & 8 GreatestTurkıs In Hıstory

Tariha adını altın harflerle yazmış,dünyaya nam salmış 8 Türk. 1-Mete Han 2-Atilla 3-Sultan Alparslan 4-Timur 5-Fatih Sultan Mehmet 6-Yavuz Sultan Selim 7-Kanuni Sultan Süleyman 8-Mustafa Kemal Atatürk..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle 09:10

32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle

Hindistan ile Pakistan arasındaki Keşmir sorunu. Vahap Yazaroğlu'nun, Pakistan Dışişleri Bakanı Şahapzade Yakup Han, Keşmir Cumhurbaşkanı Serdar Abdulkayyum Han ve Hindistan Dışişleri Bakan Sözcüsü Afitap Seth ile konu h..

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

Yudum - Haberun Ola 03:35

Yudum - Haberun Ola

Sen Bu Yüreğumun Tek Sahibiydun Kaderim Mi Bilemedum Gönlüme Girdun Ben Senu Sevdim Her Şeyi Sevdum Yeru Geldi Ağladum Seninle Güldum İçimde Sana Olan Bu Sevdayı Biturdun Han Hamam Getursan Da İsmemem Geçmiş Ola Hem Kend..

Payitaht Abdülhamid  Fatma Pesend Hanım 02:29

Payitaht Abdülhamid Fatma Pesend Hanım

Fatma Pesend Hanım Kimdir? Prens Sami Paşa ile Tatar Prensesi Fatıma Mamleeva’nın kızıdır. Çerkes kökenli olan Fatma Pesend Hanım Sultan II. Abdülhamid'e kızkardeşi Cemile Sultan'ın hediyesidir.[1] Padişah, Fatma Pesend ..

  • ANKA tarafından
  • 1.530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sultan Mehmed Han, Konstantinopolis için harekete geçiyor! Çandarlı Halil Paşa için kritik karar belli olmak üzeredir. En kötü ihtimali düşünen Çandarlı Halil Paşa,..

Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı 01:27

Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı

Pakistan Başbakanı İmran Han, görevini bırakması için ABD'den tehdit mektubu aldığını açıkladı. Han, Bana gönderilen tehdit mektubu ABD'dendi ama istifa etmeyeceğim ifadelerini kullandı...

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

BTS (방탄소년단) 'Butter' Official Teaser 00:23

BTS (방탄소년단) 'Butter' Official Teaser

Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) 1st AD: Jihye Yoon (Lumpens) 2nd AD: Ran Ro (Lumpens) PA: Soeyoung Park, Minsu Kim Director of Photography: Hyunwoo Nam (MOTHER) B Camera Operator: Eumko Focus Puller: Sangwo..

Payitaht Abdülhamid 1. Bölüm 2:10:55

Payitaht Abdülhamid 1. Bölüm

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığ..

  • Diziler tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Malkoçoğlu ve Cem Sultan  Cüneyt Arkın Film İzle 1:16:55

Malkoçoğlu ve Cem Sultan Cüneyt Arkın Film İzle

Malkoçoğlu ve Cem Sultan - 1970 Beyazıt tahta otururken kendisine karşı koyan kardeşi Cem Sultan yenik düşüp kaçmak zorunda kalmıştır. Beyazıt’ten emir alan Malkoçoğlu Cem’in peşine düşmüştür. Kaçmakta olan Cem bir çoban..

  • PengoTV tarafından
  • 4.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce