#Chia tohumlu kraker tarifi

Yoğurtlu Buğdaylı Nohutlu Nefis Çorba Tarifi 04:40

Yoğurtlu Buğdaylı Nohutlu Nefis Çorba Tarifi

Yogurtlu bugdayli nohutlu corba tarifi 1tas haşlanmış nohut 1tas haşlanmış buğday 1kase yoğurt 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı dolusu un 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 yemek kaşığı dolusu Kuru nane yeteri kadar tuz ..

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 02:37

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Pilavlı yemek tarifleri sevenlere özel mantarlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile hızlı bir şekilde yapılabilen bu nefis yemeğimizin lezzeti inanılmaz, mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz. Mantarlı ..

Mantarlı Tavuk Çorbası Tarifi - Çorba Tarifleri 02:27

Mantarlı Tavuk Çorbası Tarifi - Çorba Tarifleri

Çorba tarifleri listemize bugün yeni bir lezzet olan mantarlı tavuk çorbası tarifi videosunu ekledik. Çorbada tavuk sevenler içinde mantarı da beğeneceklerdir. Tavuk ve mantar birbirine yakışan iki lezzettir. Mutlaka den..

Etli Sebze Kebabı Tarifi 03:42

Etli Sebze Kebabı Tarifi

Etli Sebze Kebabı Tarifi..

Gerçek Hamburger Tarifi 08:31

Gerçek Hamburger Tarifi

Gerçek Hamburger Tarifi..

Mozaik Pasta Tarifi Kolay Üçgen Mozaik Pasta Nasıl Yapılır 03:39

Mozaik Pasta Tarifi Kolay Üçgen Mozaik Pasta Nasıl Yapılır

Mozaik Pasta Tarifi Kolay Üçgen Mozaik Pasta Nasıl Yapılır..

 En Lezzetli Acılı Ezme Tarifi 03:56

En Lezzetli Acılı Ezme Tarifi

Püf noktalarıyla En Lezzetli Acılı Ezme Tarifi..

Üçgen Baklava Tarifi  Farklı Bayram Tatlıları 07:48

Üçgen Baklava Tarifi Farklı Bayram Tatlıları

Üçgen Baklava Tarifi Farklı Bayram Tatlıları..

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi 02:58

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi

Evde ekmek olmadığını farkettiğinizde yarım saate hazırlayıp pişirebileceğiniz, özellikle çorbalarınıza harika bir eşlikçi olacak lezzetli bir bisküvi tarifi..

Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi 06:23

Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi

Bayatlamayan mayasız 3 2 1 poğaçası tarifi Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 3 paket kabartma tozu yaklaşık üç buçuk su bardağı un iç harcı için ben peynir ve maydanoz kullandı..

Waffle tarifi 05:27

Waffle tarifi

Waffel Tarifi Malzemeler Bu tariften ortalama15 tane cikiyor 3 tane yumurta 1 bucuk su bardagi süt 1 cay bardagi seker Yarim cay bardagi eritilmis tereyagi yarim cay bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu ..

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi 04:05

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi

Kremalı tavuklu Kabaklı makarna tarifi malzemeler 1 paket istediğiniz sekilde makarna kullanin. 300 gram kadar tavuk göğsü 1 tane kabak eger kücükse 2 kullanin 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 p..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Biber Kızartması Tarifi 01:23

Biber Kızartması Tarifi

Yaz mevsiminin vazgeçilmez yemek tarifleri listesinde en üstte yer alan biber kızartması tarifi videosu hazırladık sizlere. Özellikle yoğurt ile çok lezzetli olmaktadır, yapımı da oldukça kolay ve lezzetlidir. Biber kız..

Bulgurlu Yoğurtlu Semizotlu Yemek Tarifi 02:26

Bulgurlu Yoğurtlu Semizotlu Yemek Tarifi

Sebze yemeği sevenler için nefis bir yaz yemeği olan bulgurlu yoğurtlu semizotlu yemek tarifi videosu hazırladık. Yapımı kısa sürüyor ve oldukça da kolay...

Ev Yapımı Cocostar Tarifi 03:07

Ev Yapımı Cocostar Tarifi

Ev Yapımı Cocostar Tarifi..

Patlıcan Kavurma Tarifi 03:38

Patlıcan Kavurma Tarifi

Sebzeli yemek tarifleri bekleyenler için nefis bir patlıcan kavurma tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır...

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi 05:40

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

Mermer Kek Tarifi 05:27

Mermer Kek Tarifi

MERMER KEK TARIFI MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 çorba kaşığı kakao yaklaşık 2 su bardağı un Hazı..

Tavuk Fajita Tarifi 03:21

Tavuk Fajita Tarifi

Tavuklu yemek tarifleri içinde en sevilenlerden olan tavuk fajita tarifi yapımı videosu hazırladık. Jülyen kesilmiş malzemeler ile yapılan fajitanın daha lezzetli olması için püf noktaları bu video mevcuttur...

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:50

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yaz aylarının vazgeçilmezidir. Sizler için bu sıcak günlerde iyi gidecek hafif, zeytinyağlı enginar yemeği tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça basit ve hızlıdır...

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi 03:59

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi

Sebzeli yemek tarifleri sevenlere nefis bir patlıcanlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve pratik olan bu güzel tarifimizi denemenizi tavsiye ederiz...

Sulu Köfte Tarifi 04:28

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler Köftemize gerenler Yarım kilo dana kıyma 1 çay bardağı İnce köftelik bulgur 1tane rendenin ince yeriyle rendelenmişkurusoğan baharatlarimiz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber yarı..

Krem Karamelli Kek Tarifi 02:32

Krem Karamelli Kek Tarifi

Krem Karamelli Kek Tarifi İçin Malzemeler; Karameli için: 1 su bardağı şeker Krem karameli için: Yarım kilo süt 4 yumurta 3/4 su bardağı şeker Keki için: 2 yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı (100 ml)sıvı yağ 1 ç..

Yumuşacık Sade Kek Tarifi 02:05

Yumuşacık Sade Kek Tarifi

Sade Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Un ( yaklaşık 2,5 su bardağı kadar) Hazırlanışı; 1.3 adet yumurta ve 1..

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası Tarifi 08:48

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası

1 su bardagi bezelye ve havucu buharda 5 dk haslayin yada kaynar suda haslayin.Tencerinize 1 yemek kasigi tereyagi 2 yemek kasigi siviyag koyun tereyagi eridimi 1 bucuk su bardagi yikanmis pirinci katin.Ocagi orta derece..

Ev Yapımı Cocostar Tarifi 03:07

Ev Yapımı Cocostar Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için ev yapımı cocostar tarifi videosu hazırladık. Hem sağlıklı hem de daha lezzetli olan ev yapımı cocostar yapılışı da oldukça basittir...

Fırında Patatesli Tavuk Bagetli Fırın Yemeği Tarifi 02:24

Fırında Patatesli Tavuk Bagetli Fırın Yemeği Tarifi

Fırında Patatesli Tavuk Bagetli Fırın Yemeği Tarifi..

Limonlu Cheese Cake Tarifi 08:40

Limonlu Cheese Cake Tarifi

Limonlu cizkek tarifi Malzemeler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket yulafli bisküvi isterseniz bir su bardagi kadar badem yada findik koyun. Kremasi icin gerekenler 2 paket labne peyniri toplamda 600gr 1 pak..