#Chicago fire 6x13 promo

Black-ish 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:15

Black-ish 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Black-ish 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 16 Ocak Salı Günü ABC'de Black-ish 4x12 Promo/Preview Bow Knows Black-ish Season 4 Episode 12 Promo Black-ish 4x12 Promo Bow Knows (HD) » Black-ish Salı ..

Agents of SHIELD 5. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:29

Agents of SHIELD 5. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 8. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Ocak Cuma Günü ABC'de Marvel's Agents of SHIELD 5x08 Promo/Preview The Last Day Marvel's Agents of SHIELD Season 5 Episode 8 Promo Marvel's Agents of SHI..

Modern Family 9. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:15

Modern Family 9. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

Modern Family 9. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm Yeni Bölüm 17 Ocak Çarşamba Günü ABC'de Modern Family 9x13 Promo/Preview In Your Head Modern Family Season 9 Episode 13 Promo Modern Family 9x13 Promo ..

The Goldbergs 5. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:15

The Goldbergs 5. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

The Goldbergs 5. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Ocak Çarşamba Günü ABC'de The Goldbergs 5x13 Promo/Preview The Hooters The Goldbergs Season 5 Episode 13 Promo The Goldbergs 5x13 Promo The Hooters ..

Lucifer 3. Sezon 14. Bölüm Fragmanı 00:19

Lucifer 3. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

Lucifer 3. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Şubat Pazartesi Günü Fox'da Lucifer 3x14 Promo/Preview My Brother's Keeper Lucifer Season 3 Episode 14 Promo Lucifer 3x14 Promo My Brother's Keeper (HD) ..

Fear the Walking Dead 4. Sezon 6. Bölüm Fragmanı 00:27

Fear the Walking Dead 4. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

Fear the Walking Dead 4. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 20 Mayıs Pazar Günü AMC'de Fear The Walking Dead 4x06 Super Promo/Preview Fear The Walking Dead Season 4 Episode 6 Super Promo Fear The Walking Dea..

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti 02:54

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolar ikinci gecesinde de devam ediyor. Trump'un 8 Kasım’da ABD Başkanı seçilme..

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Robin Lopez Ve Serge Ibaka: Yumrukların Konuştuğu Kavga! 01:00

Robin Lopez Ve Serge Ibaka: Yumrukların Konuştuğu Kavga!

Dün Gece Oynanan Raptors - Bulls Karşılaşmasının 3. Çeyreğinde, Chicago pivotu Lopez ve Raptors Uzunu Ibaka Arasında Tansiyon Böyle Yükseldi!..

Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu 00:29

Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu

Fildişi Sahili'nde anne karnında tam gelişmemiş ikizinin bazı organları kendisine yapışık halde doğan bebek başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Dominique adlı bebek dört bacak ve iki omurgayla dünyaya gelmişti. A..

İzleyicilerin Aklını Alan Jet Pilotu 00:16

İzleyicilerin Aklını Alan Jet Pilotu

Geçtiğimiz Cumartesi Chicago'da gösteri yapan Blue Angels filosu güzel anlar yaşatmış. İçlerinden bir pilot öyle bir alçak uçuş yapmış ki izleyicilerin aklını almış...

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Hapishane'de 2 Grubun Nefes Kesen Kavgası 01:22

Hapishane'de 2 Grubun Nefes Kesen Kavgası

Görüntüleri film sahnesi falan sanan olur falan ben genede söyleyim. Chicago'da hapishane'de karşı karşıya gelen 2 grup'un nefes kesen kavgalarını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürpriz Sonlu Yol Verme Kavgası 00:38

Sürpriz Sonlu Yol Verme Kavgası

Olay Chicago'da yaşanıyor. Bisikleti ile ters yönde giden adam, gri aracın kapısı açılınca sinirlenip saldırmaya başlıyor. Aracın sahibi önce hatalı olduğunu söylese de bisikletli resmen kaşınıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ev Sahibiyle Karşılaşan Hırsızların Tepkisi 01:04

Ev Sahibiyle Karşılaşan Hırsızların Tepkisi

Chicago' üç silahlı adam güpegündüz bir eve girmeye çalışıyor fakat ev sahibinin evde olma ihtimalini düşünmüyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:30

Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Şeytani ruha sahip Kayako'yu durdurabilecek tek kişi genç bir Japon kadındır. Elinde onu durdurabilecek bilgilerle Chicago'ya, şeytani ruh tarafından lanetlenen ailenin dairesine giden kadın, onları koruma ve g..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı 02:16

The Catcher Was a Spy Orijinal Fragmanı

2. Dünya Savaşı döneminde geçen film, Moe Berg'in hayatını konu ediyor. İyi bir üniverisite mezunu olan ve 12 dil konuşabilen Berg, 15 yıl boyunca Chicago White Sox ve Washington Senators gibi takımlarda beysbol oynamışt..

Kanalizasyona Düşen Yavru Ördekleri Polis Kurtardı 03:17

Kanalizasyona Düşen Yavru Ördekleri Polis Kurtardı

ABD'nin Chicago kentinde yaşanan olayda iki polis memuru kanalizasyon kapağının etrafından bekleyen anne ördeği fark ediyor. Durumu fark eden memurlar, uzun uğraşlar sonucu kanaliasyon kapağının içine düşen yavru ördekle..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gideon Rants At His Party - Season 1 Ep. 3 - APB 01:12

Gideon Rants At His Party - Season 1 Ep. 3 - APB

Police work isn’t rocket science. It’s harder. Inspired by true events, APB is a new police drama with a high-tech twist from executive producer/director Len Wiseman (LUCIFER, “Underworld”) and executive producer/writer ..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:54

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı

ESPN Films ve Netflix, ortak yapımları The Last Dance'in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu 10 bölümlük belgesel dizisi, spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan'ı ve 1990'lardaki başarısıyl..

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle 2:06:39

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Nick Marshall (Mel Gibson) kendisine güvenen ve neredeyse bunu bir abartı ögesi olarak psikopatlık haline getirmiş iyi bir reklamcıdır. Kendisine olan güveni o kadar fazladır ki kendisini insan üstü bir varlık..

  • Tv Series tarafından
  • 20.765 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Müziğin Ritmine Göre Şekil Alan Ateş 01:23

Müziğin Ritmine Göre Şekil Alan Ateş

Müziğin ritmine göre dans aden ateşin güzelliğini haydi beraber seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Renkli Alev Tornadosu Nasıl Yapılır? 04:26

Renkli Alev Tornadosu Nasıl Yapılır?

Görüntüsü muhteşem olarak karşımıza çıkan alev tornadosu nasıl yapılır? İki yarım silindir cam kullanılarak yapılan alev tornadosunu Youtube'un TheBackyardScientist kanalı anlatıyor.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce