#Chp genel başkanı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı 01:00

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı Şırnak Valiliği tarafından görevden uzaklaştırılan Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın yerine bugün Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu kayyum olarak atandı. Şırnak Valiliği tar..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek'e geldi 02:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek'e geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere TC-TUR uçağıyla Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya geldi. Erdoğan, Saraybosna Uluslararası Havalimanı'nda Bosna Hersek Güvenlik Bakanı Selmo Çikotiç..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı 01:42

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı İçişleri Bakanlığı, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ı görevden uzaklaştırdı Bakanlıktan yapılan açıklamada, Mardin ..

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Trump CNN'i Dövdüğü Videoyu Paylaştı 00:27

Trump CNN'i Dövdüğü Videoyu Paylaştı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, CNN başta olmak üzere medyaya getirdiği eleştirel tepkilere bir yenisini ekledi. SAHTEKAR CNN Kendine has ironik üslubunu gösteren Trump resmi Twitter hesabından serv..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi 01:20

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak'la yaşanan Başika krizi üzerinden Irak Merkezi Yönetimi'ne seslenerek, Irak halkının güvencesi için Başika'da bizim askerlerim..

Kılıçdaroğlu- Faizleri Yüzde 1'e İndiren Kanuna Destek Vereceğim 01:35

Kılıçdaroğlu- Faizleri Yüzde 1'e İndiren Kanuna Destek Vereceğim

Kılıçdaroğlu- Faizleri Yüzde 1'e İndiren Kanuna Destek Vereceğim CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, faizleri yüzde 1'e indiren kanunun teklifinin Meclis'e getirilmesi halinde destek vereceklerini belirtti...

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor 12:16

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, son olarak başkanlık sistemi değerlendirilmeli sözleriyle gündeme geldi, sonra kendi açıklamasını yalanladı. Peki Baykal, neden zikzaklarla dolu..

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin 03:37

Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin

Cumhurbaşkanı Erdoğan ATV-A Haber ortak yayınında Kılıçdaroğlu'nun 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarların karşısında konuştuğu gibi Birleşmiş Milletler'de konuşamaz' açıklamasıyla ilgili yorumda bulundu. Erdoğan, Kılıçdar..

Erdoğan'dan Manidar Fıkra 02:39

Erdoğan'dan Manidar Fıkra

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelenin devam ettiğini ifade ederek, Bu ülkenin huzurunu bozanlara, tarihi bir ders veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. 10 bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik dedi...

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın İzlettiği Çok Özel Görüntüler 06:17

İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın İzlettiği Çok Özel Görüntüler

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'deki toplu açılış töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SGK Müdürü olduğu yıllara ait görüntüler izletti. Kılıçdaroğlu'nun döneminde hastanelerin halini..

Kemal Kılıçdaroğlu Dönemi 'SSK' Hastaneleri 11:05

Kemal Kılıçdaroğlu Dönemi 'SSK' Hastaneleri

Kemal Kılıçdaroğlu , SSK , Hastane , CHP , Genel başkanı , Galoş , Savaş Ay..

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde 03:29

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında 2010 yılında FETÖ'cü polisler tarafından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kumpas ele alındı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, Baykal'a ses..

Öztürk Yılmaz - Irak'ta Olacak Referandumu ve Katar Krizini Değerlendirdi 03:07

Öztürk Yılmaz - Irak'ta Olacak Referandumu ve Katar Krizini Değerlendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Kuzey Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin bağımsızlık referandumu ve Körfez ülkelerinin Katar'a yönelik yaptırım kararlarını değerlendirirken, Bu tür kon..

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı

Külliye'de devlet protokolü ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Bir yandan hukuka saygı deyip hukuku çiğnemek kimseye bir şey kazandırm..