#Chp genel başkanı

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

CHPli Başkanın Dili Sürçtü Evet Çağrısı Yaptı! 02:57

CHPli Başkanın Dili Sürçtü Evet Çağrısı Yaptı!

Gaflarıyla sürekli gündemde olan CHP genel başkanlarından sonra il başkanları da gaf yapmaya başladı.Hayır mitingi için yapılan gösteride evet çağrısı yaptığı an oldukça trajikomikti.:))..

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1957 Seçimleri Sonrası Türkiye’de Yaşanan Gelişmeler izle 04:34

1957 Seçimleri Sonrası Türkiye’de Yaşanan Gelişmeler izle

1957 Türkiye genel seçimleri sonrası Demokrat Parti'de ve CHP'de yaşanan gelişmeler, Türkiye'nin Avrupa Ekonomik Topluluğu'na başvurması ve üniversiteler hakkında yapılan çalışmalar...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı 06:00

15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'ndan kontrol lü kaçışının görüntülerini A Haber ortaya çıkardı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman, ..

Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı 01:28

Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı

CHP Antalya Milletvekili ve eski genel başkan Deniz Baykal, özel bir televizyon kanalında skandal sözler sarfetti. 15 Temmuz darbe girişimi ardından başlatılan FETÖ ile mücadeleyi maskaralık olarak değerlendirdi. Bayka..

 Kılıçdaroğlu'nun Asıl Amacı Ne? Deşifre 10:32

Kılıçdaroğlu'nun Asıl Amacı Ne? Deşifre

nun casusluk iddiasıyla tutuklanmasını protesto ediyorlar ve Ankara'dan İstanbul'a doğru da yürüyorlar.. Tam da bu noktada Kılıçdaroğlu'nun bugüne dek neler yaptığını ve CHP genel başkanlığındaki icraatlarını hatırlamakt..

  • ANKA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir 02:48

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bülent Tezcan'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Beyefendi hakkında söylediği sözleri kabul etmek mümkün değildir. Bu büyük bir terbi..

  • PengoTV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sizin Seçmediğinizi Türkiye Niye Seçsin 00:41

Başbakan Yıldırım: Sizin Seçmediğinizi Türkiye Niye Seçsin

Başbakan Yıldırım, CHP'nin adayı, partinin genel başkanlığına aday oldu iki sefer, seçmediler. Güvenmediler, seçmediler. Eğer güvenseydiniz siz seçerdiniz. Sizin seçmediğinizi Türkiye niye seçsin kardeşim? dedi...

Erdoğan Muharrem İnce'ye Kendi Sözleriyle Yüklendi: 'Yenmiş De Yenmiş' 02:10

Erdoğan Muharrem İnce'ye Kendi Sözleriyle Yüklendi: 'Yenmiş De Yenmiş'

Muharrem İnce'nin geçmişte CHP genel başkanlığı için Kılıçdaroğlu'na söylediği sözleri mitinginde vatandaşa izleten Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce'yi kendi sözleriyle vurdu...

Muharrem İnce: Erdoğan Açık Ara Fark Atmıştır 01:26

Muharrem İnce: Erdoğan Açık Ara Fark Atmıştır

CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendiren Muharrem İnce: Elimizde sonuçlar var. Sonuç belli. Recep Tayyip Erdoğan açık ara fark atmıştır dedi...

Muharrem İnce Basın Toplantısından TRT'yi Kovdu 01:00

Muharrem İnce Basın Toplantısından TRT'yi Kovdu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. İnce toplantıdan önce TRT'nin burada ne işi var? diye sorarak kameranı dışarıya çıkarttı...

Evde yaptıkları bomba patladı 01:40

Evde yaptıkları bomba patladı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN, GÖRÜNTÜ KAYDI GENELGESİ YENİ BİR TARTIŞMAYI BAŞLATTI. GÖREV BAŞINDAKİ POLİSİN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKEN, ENGELLENECEK, CEZA KESİLECEK. CHP ANAYASA AYKIRI DİYEREK, ÇEKİM YASAĞINI DANIŞTAY'A TAŞIDI...

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama 02:37

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Aylin’in derdi başka tekrar CHP’ye dönmek istiyor ama kızcağızı almıyorlar. Ben buradan rica ediyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na. Aylin’i affet partiye yeniden al, bak bu kada..

Binali Yıldırım Milletvekillerini Kahkahaya Boğdu 00:52

Binali Yıldırım Milletvekillerini Kahkahaya Boğdu

TBMM Başkanı seçilen Binali Yıldırım, teşekkür konuşması yaparken CHP'li Mahmut Tanal, Yıldırım'a laf attı. Binali Yıldırım Tanal'a 'Daha Bismillah dedik başladın Tanal bir dur' diye cevap verdi. Yıldırım'ın sözleri mill..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik- 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedefine aldı. Gündeminde İstanbul vardı. Haliç'te yaşanan çevre kirliliğine ve çöp dağlarına ..

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı 02:26

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı

AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresinde konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “Kadıköy'e, Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz” dedi. Kon..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı 06:51

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurla

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi. Besni Belediyesi önünde düzenlenen ..

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1) 09:01

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1)

Helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdi? Komplo mu, kaza mı? Uçakta kimler vardı? Düşen helikopter hakkında neler biliniyor? Helikopter Nasıl Bulundu? Daha önce benzeri helikoopter kazaları oldu..

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi 01:08

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri yapılırken Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ederken, B..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Gazeteci Abdülkadir Ünal'ın Canlı Yayında Bayılması (Anadolu Soruyor) 01:52

Gazeteci Abdülkadir Ünal'ın Canlı Yayında Bayılması (Anadolu Soruyor)

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehdi Eker'in konuk olduğu Anadolu Soruyor programında Kanal 5 televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Abdülkadir Ünal baygınlık geçirdi. Program esnasında bir anda yer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda Sandık Başında 01:27

Hollanda Sandık Başında

Hollanda, Türkiye ile yaşanan diplomatik gerilimin gölgesinde genel seçimler için sandık başında. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminde katılımın 2012'deki genel seçimlere göre çok daha yüksek olduğu açıklandı. ..

AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor 03:31

AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi 21 Mayıs'ta olağanüstü kongre kararı aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlenecek olağanüstü kongre ile AK Parti genel başkanlık koltuğuna geri döneceği bildirildi. Detayları A Haber Ankara Koor..

1-7 Mayıs Haftalık Burç Yorumları 23:46

1-7 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Venüs Retrosu bitti, Merkür Retrosu bitiyor, etkilerini tek tek tüm burçlar için açıkladım, genel anlatımda Mayıs ayının genel etkilerini bulabilirsiniz....

  • ANKA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TRT Usta Ritm Sanatçısı İleri'ye Veda 02:06

TRT Usta Ritm Sanatçısı İleri'ye Veda

TRT usta ritm sanatçısı Hüseyin İleri 91 yaşında hayatını kaybetti. İleri'nin radyo serüveni 1948 yılında başladı. Yine aynı yerde, TRT Radyo'da uğurladı sevenleri ustayı. TRT Genel Müdürü Şenol Göka da törene katılanlar..