#Chp genel başkanı

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Alparslan Türkeş İzle 05:12

Alparslan Türkeş İzle

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş, bu kısa biyografide kendi açıklama ve röportajlarıyla hayatını anlatırken “Başbuğ” ünvanının kendisine nasıl verildiğinin hikayesini de..

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti 02:13

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti

İlk defa bir 23 Nisan özel oturumu Genel Kurul'da tartışmalarla başladı. Cumhurbaşkanı'na vekalet etme yetkisi Kılıçdaroğlu tarafından tartışmaya açıldı. Meclis Başkanı Kahraman Kılıçdaroğlu'na Dışarıdan atanan bakanlar..

Başbakan Yıldırım MHP Lideri Bahçeli İle Görüşecek 00:32

Başbakan Yıldırım MHP Lideri Bahçeli İle Görüşecek

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek. Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım saat 12.00'de Çankaya Köşkü'nde Bahçeli'yi kabul edecek...

Başbakan Yıldırım İlk Milli Helikopter Atakın Pilot Koltuğunda 01:15

Başbakan Yıldırım İlk Milli Helikopter Atakın Pilot Koltuğunda

Başbakan Yıldırım, 13. IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda, ilk kez görücüye çıkan milli taarruz helikopteri Atak'ın kokpitine bindi....

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar 01:43

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar

TVNET'te Büyük Oyun programında gündemi değerlendiren Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ABD Başkanı Trump'ın hem ABD'nin yerleşik sisteminin hem de uluslararası kuruluşların temelini sarstığını be..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık 07:09

Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurul'da basketbolda Doğuş Grubu ile 3 senelik bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını açıkladı. Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübünün kuruluşunun 100. yıl dönümü ..

  • SPORCU tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör 06:16

4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon için 4 futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını ve teknik direktör konusunda hafta başında karar vereceklerini açıkladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kulübün yıllı..

  • SPORCU tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Samsunlu Gençten Yeni Devlet Bahçeli Taklidi 06:03

Samsunlu Gençten Yeni Devlet Bahçeli Taklidi

1 Kasım seçimlerinde en çok yara alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyanın gündeminde. Samsunlu bir gencin, Bahçeli taklidi yaptığı video ise en çok izlenenler arasına girmeyi başardı...

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalın Afrin'den Terör Tehdidi Gelirse Türkiye Misliyle Karşılık Verecek 00:41

Kalın Afrin'den Terör Tehdidi Gelirse Türkiye Misliyle Karşılık Verece

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 18 gün önce Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını bardağı taşıran son damla olarak nitelendirip adalet yürüyüşünü başlatmıştı...

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

 Erdoğan, Kahraman ve Yıldırım Nikah Şahidi Oldu 00:35

Erdoğan, Kahraman ve Yıldırım Nikah Şahidi Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın'ın kızı Rumeysa Kalın ile Furkan Karabulut'un nikah töreni..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Bahçeli Bu Referandum Türkiye İçin Gerekirse Savaş Sebebi Sayılmalıdır 01:40

Bahçeli Bu Referandum Türkiye İçin Gerekirse Savaş Sebebi Sayılmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, IKBY'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandum kararına ilişkin, Bu referandum Türkmenlerin, Türkiye'nin tamamen aleyhinedir. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdı..

Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti 00:46

Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti

ABD Başkanı Donald Trump, BM Genel Kurulu'nda konuşma yapmak için kürsüye çıkacakken, Kuzey Kore BM Büyükelçisi Ja Song Nam, Trump'un konuşmasından hemen önce odadan çıktı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barzani'ye kritik Uyarı 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barzani'ye kritik Uyarı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu...

Bahçeli'ye Kılıç Hediye Edildi 01:59

Bahçeli'ye Kılıç Hediye Edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanlığını ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, üzerinde Türkmen Beyi yazan bir kılıç hediye edildi...

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı 00:57

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor. Dün akşam A Milli Futbol takımımızın İzlanda'ya karşı aldığı 3-0'lık mağlubiyete değinen Erdo..

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır 01:53

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türkiye kendi güvenliği ve oaradaki vatandaşların güvenliği açısından her türlü tedbiri almış ve bunun devam edeceği inan..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır 01:00

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Bugünden 84'ü söylemeyeyim, çünkü 85'in heyecanı kalmayacaktır. Misak-ı Milli'den vazgeçmek gelecekten vazgeçmektir dedi...

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir 01:40

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Vize buhranını sağduyu, sorumlu devlet ve siyaset aklıyla sonlandırmak, insanlarımıza ve ABD vatandaşlarına engel çıka..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Bir Ona Bak Bir Buna 05:25

Bir Ona Bak Bir Buna

Hatırlayalım. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra bir açıklama yaptı. Şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı çok yönlü olayları takip ediyor ve kararlı bir davranış iç..