#Chp genel başkanı

Esad: 01:04

Esad: "Suriye'ye davetsiz gelen tüm yabancı güçler işgalci"

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Münbiç'te konuşlanan Amerikan askerlerini işgalciler olarak nitelendirdi. Çin televizyon kanalı Phoenix'e verdiği röportajda Esad, Suriye topraklarına davetsiz gelen tüm yabancı güçler..

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek 01:08

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek

Güney Kore'de yolsuzluk skandalı nedeniyle Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin görevinden azledilmesi sonrası Ulusal Seçim Komisyonu en geç 9 Mayıs'a kadar sandığa gidileceğini açıkladı. Anayasa Mahkemesi'nin Park'ın devl..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

 Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir 01:18

Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Hollanda'nın, Türk bakanlara yönelik engelleme tavrına ilişkin, Silinemez bir lekedir. Çok yanlış bir harekettir. dedi...

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor 01:01

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde dönemin başkanı Barack Obama'nın kendisini dinlettiği iddialarının ardından tartışma dinmiyor. ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'n..

01:40

"AB Türkiye'ye Değil Türkiye AB'ye Girmeye Çalışıyor"

Avrupa Parlamentosu'nda konuşan Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk ile AB Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker, Hollanda'ya destek oldu,..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından İstanbul'da ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi'ne katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra katılımcılara plaket verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde 02:37

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde Rusya, Türkiye ile askeri-teknik işbirliğine yeniden başlayacaklarını öne sürerek hava savunma sistemi sevkiyatı konusunun işbirliği kapsamında gündemde olduğunu..

Fikret Orman Kimdir? 05:01

Fikret Orman Kimdir?

2012 yılında Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, seçimlerde Nazmi Koca ve Bülent Deriş ile yarışmıştır. Seçimlerde kullanılan 4545 oyun 4027'si..

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi 02:39

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın ABD'nin yeni başkanı olduğu seçimler sonucunda, Somali göçmeni llhan Omar da Temsilciler Meclisi'ne giren ilk başörtülü vekil ol..

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı 01:54

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı Çorum'da dün sağlık sorunları gerekçesiyle istifa ettiği açıklanan AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Avukat Yaşar Anaç, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı. ..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Abraham Lincoln Kimdir? 01:22

Abraham Lincoln Kimdir?

(d. 12 Şubat 1809 - ö. 15 Nisan 1865), ABD'li siyasetçi, devlet başkanı, hukukçu. Amerika Birleşik Devletleri'nin 16. başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin ilk başkanıdır...

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı 03:44

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı ABD'nin yeni başkanı Trump, Esad'dan hoşlanmadığını ancak, IŞİD'le mücadele için Rusya ve Suriye Rejimi'yle işbirliği yapılmasını desteklediğini söyledi. ..

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle 07:35

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle

Doğu Almanya'nın askeri gücü, Varşova Paktı'ndan ayrılma düşüncesi, Doğu ve Batı Almanya'nın birleşmesi ile oluşabilecek etkiler. Mehmet Ali Birand'ın, DAC Genelkurmay Başkanı Baas, Batı Almanya Genelkurmay Başkanı Klaus..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı 01:35

Simpsonlar Trump'ı Ti'ye Aldı

Amerikan kültürüyle özdeşleşmiş çizgi dizilerden Simpsonlar (Simpsons), ABD Başkanı Donald Trump'ın görevdeki ilk 100 gününü değerlendiren kısa bir video yayınladı. Videoda Trump, başkanlıktaki başarılarını sıralarken go..

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. 03:44

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dış

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. ABD'nin yeni başkanı Donald Trump, ABD'ye kaçak yollarla giren 2-3 milyon göçmeni sınır dışı edeceğini söyledi. Ayrıca Meksika s..

Jose Mujica'nın Türkiye'de Yaşayabileceği Köy 04:33

Jose Mujica'nın Türkiye'de Yaşayabileceği Köy

Dünyanın en yoksul devlet başkanı olarak anılan Uruguay eski Devlet Başkanı Jose Mujica eşi ile birlikte Türkiye’ye geldi. Peki böyle mütevazı bir devlet adamı Türkiye'de yaşamayı düşünse nerede yaşayabilirdi? Hiçbir dev..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

Putin'e Güvercinin Asker Selamı Vermesi 00:08

Putin'e Güvercinin Asker Selamı Vermesi

Rusya devlet başkanı Viladimir Putin'e asker selamı veren güvercinin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanından Karpuz Reklamı 01:51

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanından Karpuz Reklamı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin medyatik başkanı Hüseyin Sözlü, hem Adana Karpuzunu tanıtmak hem de Ramazan ayı vesilesiyle bir reklam filminde ailesiyle birlikte rol aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esprisine Gülünmeyen Adam Putin 00:37

Esprisine Gülünmeyen Adam Putin

Şanghay İşbirliği Örgütü'nün Astana'daki toplantısı vesilesiyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ikili bir görüşme gerçekleştirdi. ÇİN LİDERİ TEK KALDI Toplantı masasına ekibinden önce..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce