#Chp ve hdp

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

Devlet Bahçeli Çok Ağır Konuştu 09:59

Devlet Bahçeli Çok Ağır Konuştu

CHP ve kader ortağı HDP ne yaparsa yapsın,hükümet etme sistemi değişmiştir...

Bahçeli AK Parti İle Yan Yana Mücadele Edeceğiz 02:06

Bahçeli AK Parti İle Yan Yana Mücadele Edeceğiz

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli: CHP yanına HDP ve diğer yedeklerini alıp 16 Nisan'ın rövanşı için çalışmasına hız verirse MHP buna duyarsız ve tepkisiz kalmayacaktır. Yeni siste..

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular 02:59

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular YÖNETİCİ ve yazarları gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi önünde bazı vatandaşlar sabaha kadar nöbet tuttu. Nöbet tutan vatandaşların bazılarının, gazetenin girişinde bat..

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü 02:33

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü CHP'li Bursa Nilüfer Belediyesi'nin yaptırdığı Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutlamaları sırasında büyük bir skandala imza atıldı. Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutl..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Kılıçdaroğlu'nun Çatışma Alanından Çıkarılma Anı 00:39

Kılıçdaroğlu'nun Çatışma Alanından Çıkarılma Anı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çatışma alanından Çıkarıldığı Görüntüler..

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı 01:17

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Anayasa değişikliği teklifini protesto eden gruplara polis müdahale etti. TBMM'ye yürümek isteyen ve aralarında CHP milletvekillerinin de olduğu grubu Milli Müdafaa Caddesi'nde çevi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Savcı Sayan'dan Deniz Baykal'a Çağrı 00:48

Savcı Sayan'dan Deniz Baykal'a Çağrı

Eski CHP'li Savcı Sayan, Deniz Baykal'a samimi çağrımdır... başlığıyla referandumda evet demesi çağrısı yaptı...

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi 01:06

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ile Merkel arasında Almanya Büyükelçiliği Rezidansı'nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü...

Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması 02:23

Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 44 kişi hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı. CHP'li Sarıyer Belediyesi'nin FETÖ'den tutuklu danışmanlık şirketi s..

Avusturya'da Türk Düşmanlığı Neden Arttı 05:14

Avusturya'da Türk Düşmanlığı Neden Arttı

Avusturya'da artan Türkofobi'yle ilgili Avusturya'nın Türk kökenli vekili Hakan Gördü'ye bazı sorular yöneltti. Avusturya'da Türklere karşı yapılan ayrımcılığı ve artan baskıyı anlatan vekil Gördü, özellikle Avusturyalı ..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Meclis'te Kavga Çıktı 01:29

Meclis'te Kavga Çıktı

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri sırasında arbede yaşandı. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ediyor. 3. maddenin görüşmeleri tamamlandıktan sonra oylamaya geçil..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

Şehit Kaymakam Safitürk'ün Babasından Kılıçdaroğlu'na Ret 02:23

Şehit Kaymakam Safitürk'ün Babasından Kılıçdaroğlu'na Ret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu PKK'lı teröristlerce şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babasını ziyaret etmek istedi. Ancak Safitürk'ün babası bu ziyaret talebini geri çevirdi. Reddin gerekçesini ise ..

Çavuşoğlu'nun Uçağının İniş İzninin İptal Edilmesi Asla Doğru Değil 00:31

Çavuşoğlu'nun Uçağının İniş İzninin İptal Edilmesi Asla Doğru Değil

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesiyle ilgili, Asla doğru değil. Demokrasiyi savunanlar böyle bir şey yapamazlar. dedi...

Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı 01:22

Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı

Kılıçdaroğlu'nun fetva sına benzer bir skandal açıklama da CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'dan geldi. Baykal, Trabzon'da yaptığı konuşmada, Anayasa değişikliği paketine eleştireyim derken Peygamber hakkında akıl a..

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler 02:45

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbenin kontrollü olarak yapıldığını iddia eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na kritik bir soru sordu. TGRT'de soruları yanıtlayan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'na ABD'den kim mail gönderdi? diye ..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Evet Kampanyası Güçlü Millet Güçlü Türkiye 00:45

Evet Kampanyası Güçlü Millet Güçlü Türkiye

Rıdvan Dilmen referandum için sosyal medyadan bir video yayınlayarak 'evet' kampanyası başlatmıştı. Kampanyaya futbolcular Arda Turan ve Burak Yılmaz ile şarkıcı Murat Boz destek vermişti. Sosyal medyada da çok konuşula..

Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları 35:54

Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyasetten önce 1992 ile 1999 yılları arasında SSK genel müdürlüğü yapmış ve o dönemde SSK da yaşananlar merhum gazeteci Savaş Ay tarafından hem kaydedilmiş hem de Kılıçdaroğlu'na sor..

Milletvekilini Muhtar Zanneden Milletvekili! 00:46

Milletvekilini Muhtar Zanneden Milletvekili!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'ün, muhtarlarla toplantı yapan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'yu muhtar zannetti. Üstüne bir de hatıra fo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonlu Teyzeden Müthiş Evet Cevabı 01:24

Trabzonlu Teyzeden Müthiş Evet Cevabı

Trabzonlu teyze CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'a meydan okudu Karadenizli teyze: Evet, evet, evet, akşamdan sabaha kadar evet, ölene kadar evet Karadeniz Araklı referandum halk röportajları Trabzonlu teyzeden CHP'li vekile: ..

Kılıçtaroğlu  Yalanları ve Gerçekler!! 02:38

Kılıçtaroğlu Yalanları ve Gerçekler!!

Chp genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun başkanlık sistemiyle ilgili açıklamalarına yine kendisinden başkasının inanması mümkün olmasa gerek:))İzlerken güleceğiniz keyifli bir haber daha sizlerle.....

  • ANKA tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..