#Chp ve hdp

İHA'yı Eleştiren Kılıçdaroğlu Geçmişte Bakın Ne Demiş 00:20

İHA'yı Eleştiren Kılıçdaroğlu Geçmişte Bakın Ne Demiş

Şimdilerde İHA'ları eleştiren, SİHA'larla siviller öldürülüyor yalanını atan vekilini savunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, 19 Haziran 2012 tarihinde partisinin grup toplantısında, Dağlıca saldırısının ardından İHA..

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama 02:37

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Aylin’in derdi başka tekrar CHP’ye dönmek istiyor ama kızcağızı almıyorlar. Ben buradan rica ediyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na. Aylin’i affet partiye yeniden al, bak bu kada..

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu 01:39

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınmıştı. 3 gün önce CNN Türk'te bir programa konuk olan Çelik, darbeci h..

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu 02:35

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu

Eski Savcı ve Albay Ahmet Zeki Üçok, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan avukatı Celal Çelik ile çıktığı bir televizyon kan..

Kılıçdaroğlu Hastalığı Yine Nüksetmiş 01:41

Kılıçdaroğlu Hastalığı Yine Nüksetmiş

Terörü 4 yılda bitirirm, bitirmezsem istifa ederim diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğluna cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine Kılıiçdaroğlunun hastalığı nüksetmiş açıklamasında bulundu...

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi 01:17

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Kılıçdaroğlu açıklama yaptı...

Mahir Ünal'dan Erken Seçim Açıklaması 00:43

Mahir Ünal'dan Erken Seçim Açıklaması

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal basın toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim talebiyle ilgili olarak Bu çok ucuz bir siyasi hamle..

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir 02:48

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bülent Tezcan'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Beyefendi hakkında söylediği sözleri kabul etmek mümkün değildir. Bu büyük bir terbi..

  • PengoTV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu  Bütün Tarafların Katılımı İle Milli Eğitim Şurası Toplanmalı 01:24

Kılıçdaroğlu Bütün Tarafların Katılımı İle Milli Eğitim Şurası Toplan

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kesinlikle bütün tarafların katılımı ile Milli Eğitim Şurası toplanmalı. Devlet ortak akılla yönetilir, akıl akıldan üstündür. dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu Strazburg’a Gitti 01:23

Kemal Kılıçdaroğlu Strazburg’a Gitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Konseyi Dünya Demokrasi Forumu'nun Fransa’da düzenlediği toplantıya katılmak üzere Strazburg’a gitti...

Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu 02:07

Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin ve ailesinin yurt dışında yüksek miktarda parası olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okudu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: 03:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: "İddialar Yalan, Belgeler Sahte"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, söz konusu kağı..

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe 01:00

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Beylikdüzü Belediyesi'nin 23 Kasım'daki etkinliğinde sarf ettiği sözler, şiddet konusundaki ilk skandalı değil...

Meclis'te Güldüren Anlar 03:17

Meclis'te Güldüren Anlar

Başbakan Binali Yıldırım Bütçe Görüşmelerinde konuştu. Başbakan Yıldırım'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına cevap verdiği bölüm izleyenleri güldürdü...

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana 03:28

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK sonrası açıklamalarda bulundu. Ünal, 15 Temmuz şehitlerini itibarsızlaştırmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Kılıçdaroğlu 15 Temmuz kahramanlarını itibarsızlaştırmaya ç..

Onlar Bağdat Caddesi'nde Tankları Alkışlıyorlardı 00:50

Onlar Bağdat Caddesi'nde Tankları Alkışlıyorlardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin 15 Temmuz darbe girişimine mukavemet göstermediğini belirterek, Onlar tam aksine Bağdat Caddesi'nde tankları alkışlıyorlardı dedi...

Heykeltıraşın Kılıçdaroğlu isyanı 05:09

Heykeltıraşın Kılıçdaroğlu isyanı

Antalya’da yaşayan heykeltıraş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yüzünden 250 kişinin çalıştığı atölyesinin battığını, bütün mal varlığını kaybettiğini ve intiharın eşiğine geldiğini ileri sürdü...

O gece alçaklar darbeye direnenleri böyle katletmişti 03:59

O gece alçaklar darbeye direnenleri böyle katletmişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun darbeci alçaklar için getirilen tek tip kıyafet düzenlemesini eleştirmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da kendisine cevap vermesiyle birlikte gözler yeniden o gece verilen 251 şehi..

Kemal Kılıçdaroğlu: Ortadoğu'ya Göndereceğiniz Her Silah Acıyı Büyütecektir 00:54

Kemal Kılıçdaroğlu: Ortadoğu'ya Göndereceğiniz Her Silah Acıyı Büyütec

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Ortadoğu'ya göndereceğiniz her silah acıyı büyütecektir, kanın ve gözyaşının akmasına yol açacaktır. O nedenle biz Rusya'yı da ABD'yi de uyarmak zorundayız...

Devlet Bahçeli: Sefer Bizim Zafer Allah'ındır 01:26

Devlet Bahçeli: Sefer Bizim Zafer Allah'ındır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve partisinin il başkanlığını ziyaret etti. CHP'nin siyasi tavrını eleştiren Bahçeli, Afrin harekatı ile ilgili Kahraman Mehmetçiğimiz bir kez daha tarihi b..

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Afrin Mutlaka Teröristlerden Tepeden Tırnağa Arındırılmalıdır 01:05

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Afrin Mutlaka Teröristlerden Tepeden Tırnağ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ne derse desin, nasıl kıvranırsa kıvransın Afrin’e mutlaka girilmeli, Afrin mutlaka teröristlerden tepeden tırnağa arındırılmalıdır. dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu Şeker Fabrikalarına Sahip Çıkmak Cumhuriyete Sahip Çıkmaktır 00:50

Kemal Kılıçdaroğlu Şeker Fabrikalarına Sahip Çıkmak Cumhuriyete Sahip

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Şeker fabrikalarını özelleştirerek, siz bir anlamda cumhuriyetten intikam almaya çalışıyorsunuz. Şeker fabrikalarına sahip çıkmak cumhuriyete, demokrasiye, emeğe, alın terine sahip çıkmak..

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı 02:26

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı

AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresinde konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “Kadıköy'e, Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz” dedi. Kon..

Çiftlik Bank Mağdurlarından Mısınız Röportaj 06:45

Çiftlik Bank Mağdurlarından Mısınız Röportaj

Hemen herkesin dilinde 511 Milyon civarında bir parayla kayıplara karışan 27 yaşındaki Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın var. Sanal bir oyun olarak başlayan, sonrasında dualarla açılan çiftlik ve şarküteri mağazalarıyla..

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz Teröristlerin Biz Mehmetçiğin Parkasını Ve Postalını Giyeriz 01:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz Teröristlerin Biz Mehmetçiğin Parkasını Ve

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin ziyaretine ilişkin, CHP'nin başındaki bu zat, 'parkayı ve postalı öğrenciliğimden beri giyiyorum' demişti. Siz teröristlerin, biz Mehmetçiğin parkasını ve postalını giyeriz aramızdaki fark b..

Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş 00:42

Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit'in Başbakan olduğu 2001'de de yatırımlara karşıymış. Kılıçdaroğlu'nun 2001 yılında yaptığı konuşmada “Sabiha Gökçen Havalimanı'nı yapmaya ne gerek var ?Uçak bile inmiyor” dedi..

Kılıçdaroğlu'ndan Skandal Üzerine Skandal: 'Osmanlı Zalimdi' 00:44

Kılıçdaroğlu'ndan Skandal Üzerine Skandal: 'Osmanlı Zalimdi'

Geçtiğimiz günlerde ailesinin 7 çocuğundan sadece kendisinin okuduğunu, Osmanlı olsaydı okuyamayacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir skandal açıklamaya daha imza attı, Silifke Yörük Türkmen Çalıştay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Pazara Çıkarılan Milletvekilleri...' 02:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Pazara Çıkarılan Milletvekilleri...'

Partisinin İstanbul İl Gençlik Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'den İyi Parti'ye transfer edilen 15 milletvekili..

Devlet Bahçeli: 'Abidik Gubidik İşlerden Vazgeçmek Lazım' 00:29

Devlet Bahçeli: 'Abidik Gubidik İşlerden Vazgeçmek Lazım'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bahçeli, CHP'den istifa ettirilerek İyi Parti'ye geçen vekiller hakkında önemli açıklamalarda bulundu...