#Chpli vekilin sosyal medyayı sallayan canlı yayını

3 Farklı Tarz Erkek Saç Şekli 02:45

3 Farklı Tarz Erkek Saç Şekli

Beyler için 2017 saç modasında ilk şart cool olmak. Yüz yapınıza göre saç modeli seçmeniz çok ama çok önemli.Saç erkeğin makyajı olması nedeniyle bunu sağlıklı ve canlı tutmak ayrıca önemlidir.Erkek saç modelleri 2017 yı..

  • Kadınca tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Çelik - Yerlerdeyim 04:14

Çelik - Yerlerdeyim

Kırılan kalbin bu mudur hali Bu mudur yani ? Böyle olur mu ah Kırdın gittin kalbimi Ya benim halim Canlı cenaze, ölüyüm sanki Senin sayende ah Tek soluksuz tek nefessiz Yerlerdeyim yerlerde Bıraktığın o yerde Verdiğin sö..

Kısmetse Olurun Gözde Çiftlerinden Bebek Müjdesi 02:26

Kısmetse Olurun Gözde Çiftlerinden Bebek Müjdesi

Kısmetse Olur Programı Yarışmacılarından Nur Erkoç Cimilli Ve Batuhan Cimilli Renkli Sayfalar'ın Canlı Yayın Konuğu Oldular. Kız Bebek Bekleyen Çift Kızlarının Adını Açıkladılar.Detaylarını videomuzda izleyebilirsiniz,iy..

  • ANKA tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Hadise'nin Sesi Gitti Murat Boz İntikamını Aldı - O Ses Türkiye 05:04

Hadise'nin Sesi Gitti Murat Boz İntikamını Aldı - O Ses Türkiye

Sesi kısılan Hadisenin canlı yayın esnasında başına gelen eğlenceli ve komik anlar..Murat Boz gerçekten geçmişin intikamını almış:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.427 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Türk Televizyonlari Ne Saçmaliklar Gördü ! 03:10

Türk Televizyonlari Ne Saçmaliklar Gördü !

Türk Televizyonlarında canlı yayın yarışma,söyleşi ve eğlence programlarından derlenen birbirinden abess ve tuhaf görüntüler,izledikçe yaşanan saçmalıklara çok güleceksiniz,iyi seyirler.))..

  • ANKA tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlenme Programında Efsane 3 Olay 03:19

Evlenme Programında Efsane 3 Olay

Evlenme programlarından derlenen en sıradışı anlara ait trajikomik anlar ve detaylarını videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran Ateşlere Yürür Yanarım 03:00

Ali Baran Ateşlere Yürür Yanarım

Sen Bana Aklımla Başım Arasındaki Mesafe Kadar Yakınsın Sen Bana Aklımda Başım Arasındaki Mesafe Kadar Da Uzaksın Sen Bana Haramsın Tövbe Tutmaz İflah Olmazsın Sen Asla Sen Benim Kanayan Yaramsın Kabuk Bağlamazsın Kanars..

Zamana Karşı 2011 Film İzle 1:49:16

Zamana Karşı 2011 Film İzle

25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve güc..

  • mathilda tarafından
  • 30.461 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden 03:56

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden

Bir kız var nişan eden Beni perişan eden O kızın sebebine Geçmem gümüşhaneden Vay seni gümüşhane Vermedin bana yari Bak daha gelirmiyim Ziganadan yukarı Karşı beri liseler Dertlerimi bilseler O kız öldü deseler..

Türk Televizyonlarında Skandal  10 Gaf!! 08:50

Türk Televizyonlarında Skandal 10 Gaf!!

Televizyonlarda özellikle canlı yayınlanan Tv.programlarında haber programlarında söylenen gaflarla ilgili yaşanan anlara ait komik görüntülerimiz haberimizde.....

  • ANKA tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şok Olacaksınız!!Evlenmek İçin Geldi Dolandırıcı Olduğu Ortaya Çıktı 05:43

Şok Olacaksınız!!Evlenmek İçin Geldi Dolandırıcı Olduğu Ortaya Çıktı

Mahmut Tuncer bu hafta programında Urfa’dan gelen Bahaddin Açar ve Sabuha Açar çiftini ağırladı. Evlendiği Suriyeli eşinin kına gecesi ve düğün isteğini yerine getirmek için Mahmut Tuncer Show’a başvuran Bahaddin Açar, c..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sibel Can - Kış Masalı / O Ses Türkiye 02:09

Sibel Can - Kış Masalı / O Ses Türkiye

O ses Türkiye sahnesinde Sibel Can çok sevilen şarkıyı canlı okudu.Stüdyodakiler şarkıya eşlik etti.İşte o muhteşem anlar....

  • ANKA tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam 04:04

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam

Sözleri: Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp bak..

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil 02:58

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil

Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir ..

Ali Baran - Niye Çattın Kaşlarını 02:26

Ali Baran - Niye Çattın Kaşlarını

Niye çattın kaşlarını Bilmiyorum yar suçlarımı Ben ölürsem saçlarını Yolma gayrı Yolma leyli leyli Ben yandım aşkın narına Meyletmem dünya malına Ölürsem de mezarıma Gelme gayrı Gelme leyli leyli....

Ali Baran - Bir Of Çeksem 03:46

Ali Baran - Bir Of Çeksem

Allahum ne edeyim Derdumden eliyirum Habu deli gönlüme Söz geçuremeyirum Bir of çeksem dağları Endururum dereye Bu sevdali başumi Alup gitsem nereye Ararum izlerumi Nerde bulayim nerde Kerem ile Asli'nun Derdinden vard..

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı 25:30

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı

Kürdistan futbol takımının gözünden bakan bağımsızlığını ilan edemeyen insanların hayalleri, resmi vatandaş olmayan ülkeler için isyancı dünya kupası nda yarışıyorlar. 2016 yazında olağanüstü bir turnuva gerçekleşti:..

  • Cowboy tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin) 02:18

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin)

TEMA Vakfı için ünlüler bir araya gelip şarkı söyledi Ziraat Türkiye Kupası maçları artık A2 ekranlarında yayınlanacak. Peki A2 Frekansı ne, A2 frekans ayarı nasıl yapılır? Sorunun cevabı haberimizde... Yeni yayına başla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Zula Oynuyoruz 5 İyi Seyirler 16:22

Zula Oynuyoruz 5 İyi Seyirler

Merhaba Arkadaşlar Zula serimizin 5. bölümüne hoş geldiniz iyi seyirler. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın Lütfen !..

Kral Pop Akustik - Aleyna Tilki - Gesi Bağları 02:45

Kral Pop Akustik - Aleyna Tilki - Gesi Bağları

Aleyna Tilki - Kral Pop Akustik canlı performansı...

Call Duty Modern Warfare  Oynuyoruz 4 İyi Seyirler 1 35:14

Call Duty Modern Warfare Oynuyoruz 4 İyi Seyirler 1

Merhaba Arkadaşlar Call Duty Modern Warfare 4. bölümüne hoş geldiniz iyi seyirler. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın Lütfen !..

Burak Özçivit'le Özel Röportaj 01:17

Burak Özçivit'le Özel Röportaj

Burak Özçivit Kuveyt 2017 röportajı Burak Özçivit, özel hayatına dair soruları içtenlikle yanıtladı Dizileriyle Arap dünyasında çok sayıda hayranı olan Burak Özçivit, Kuveyt televizyonlarında yayınlanan bir programa bağl..

  • ANKA tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 8 yıl önce