#Christian abdullah sonsuz müzik dinle

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Albüm) 44:03

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Al

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 12 MUHAYYER KÜRDİ (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Muhayyer Kürdi Peşrev 00:00 2. Varmı Hacet Söyleyim Ey Gültenim 00:52 3. Yaylı Tanbur Taksimi 03:38 4. Bakışı Çağırır Beni Uzaktan 04:4..

SELAMİ ŞAHİN - GİTME SANA MUHTACIM 03:51

SELAMİ ŞAHİN - GİTME SANA MUHTACIM

Gitme sana muhtacim gözümde nursun basimda tacim muhtacim beni öldür öyle git yasamam icin senin sevgine muhtacim muhtacim gözlerine muhtacim sözlerine ruhumu isitacak simsicak nefesine gitme simdi bombos e..

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım  Orjinal Plak Kayıt 04:30

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım Orjinal Plak Kayıt

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Sezen  Aksu Küçüğüm 03:41

Sezen Aksu Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensiz..

İnci Mercan - Sana Kalbim Geçti Yeni Video Klip 04:02

İnci Mercan - Sana Kalbim Geçti Yeni Video Klip

inci mercan Ben sevmezsem ölürüm isimli yeni single calismasi ile digital platformlarda..... Sana Kalbim geçti.. söz /müzik :Yıldız Tilbe ..... sana kalbim geçti aman geri versen almam seni seçti ruhum neden asıl..

  • PengoTV tarafından
  • 2.624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm 02:36

Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm

▶️Söz & Müzik : Tuğçe Kandemir ▶️Altyapı : DJ Sözer Sepetçi ▶️ https://goo.gl/onvV9t ▶️Düzenleme Editör : Yusuf Ekşioğlu ▶️ https://goo.gl/oPdDAH _ ???? SOSYAL MEDYA HESAPLARIM ???? ►Instagram : https://goo.gl/Djkeu5 ►..

BÖ - Nenni 03:27

BÖ - Nenni

Bu videoda BÖ Grubu bir halk türküsü olan Nenni isimli türkü yü yeni bir anlayış ile düzenlemişler. Aranje etmek te denilen müzik düzenleme işi bu şarkıda göreceğiniz gibi günümüzde teknoloji yardımı ile sonsuz sound ü..

Feride Hilal Akın  Küçüğüm 04:08

Feride Hilal Akın Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim ..

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi 02:15

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi

Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yal..

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü 04:07

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü

Yarsız çekilmiyor dünyanın kahrı Senden başkasına güvenmem gayrı Çabuk tut elini sen öldür bari Yad eller girmesin kanıma benim Gel yaklaş yanıma gel otur yarim Tatlı sohbetimiz kalmasın yarım Yanağın gıdadır dudağın se..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Alev Tan - Çinili Hamam 04:16

Alev Tan - Çinili Hamam

Söz & Müzik: Abdullah Tan..

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video) 02:55

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video)

Sensin Benim En Derin Kuyum Solist: Çağatay Akman Söz: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Müzik: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Sample by Bazen (Muhabbet) Aranje Volkan Sönmez Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Abdullah Özdoğan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans) 05:10

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans)

Bas Gitar: Cihangir İncemen Elektro Gitar: Metin Durkutlu Davul: Abdullah Şimşek Perküsyon: Hakan Koparan Klavye: Suat Selen Keman: Rıdvan Dutçu Mix: Okan Cam Mastering & Recording : Emre Vural Klip Montaj: Mustafa Kalıp..

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official Video) 02:35

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Yönetmen: Volkan Akkal Yaylı: İstanbul Strings Gitar: Mesut Çakır Kayıt: Abdullah Meydan Kurgu: Cengizhan Şanver Color: ..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans) 04:15

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans)

Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Bas Gitar & Düzenleme: Cihangir İncemen Davul: Abdullah Şimşek Elektro Gitar: Metin Durkutlu Klavye: Suat Selen Perküsyon: Hakan Koparan Bağlama: Serhat Kırlangıç Ney: Hakan Altıntaş..

Reynmen - Az Sevdim (Official Video) 02:30

Reynmen - Az Sevdim (Official Video)

Reynmen - Az Sevdim ft. Özkan Meydan & Alican Özbuğutu (Official Video) Özkan Meydan & Alican Özbuğutu 808 adlı albümünün ikinci single çalışması Reynmen ''Az Sevdim'', Houze Istanbul etiketiyle yayında. Söz Müzik:..

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Murad Küçük Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı: Özdemir Güz (İstanbul Strings) Yapım: Babba Media Prodüktör: DMC & Samsun Demir ..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti 03:49

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti

Çok değil değil yıllar değil aylar Ömürlük değil değil Anlık bir sevda bu Başladı ve bitti Anlık bir rüya Gitti ve bitti Uyanmasak iyiydi Sonsuz aşk yoktu ya Bir vardın bir yoktun ya Evvel kalbim içinde Kalbur sevdam sı..

Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker 04:57

Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker

Kim demiş şehitler ölür diye Onlar ölmez diyor yüce yaradan En büyük mertebe sonsuz vize Seçilmiş kullarına ikramı olan Hakkını helal et bize şehidin Ay gibi bembeyaz parlar bedenin Kalplerde aşksın sen bitmez sevgim Va..

Hücre Bölünmesi Timelapse Olarak Böyle Görüntülendi 00:23

Hücre Bölünmesi Timelapse Olarak Böyle Görüntülendi

Sonsuz optik tasarıma sahip özel bir mikroskop sayesinde kaydedilen görüntülerde hücre bölünmesi kaydedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.600 görüntüleme
  • 8 yıl önce
turan ordusu _ türkleri atomla tehdit edince olan oldu 04:42

turan ordusu _ türkleri atomla tehdit edince olan oldu

video : çok cahilsin kanalından alınmışdır emeği için ona teşekkür ederim. pakistan devletine sonsuz teşekkürlerimizi bildiryoruz helal olsun size artık rusyayı da sıçırtaan videoda geldi iyi seyirler..

Marvels Avengers - Infinity War Part I - (2018) Movie Teaser-Trailer 01:19

Marvels Avengers - Infinity War Part I - (2018) Movie Teaser-Trailer

3 Avengers: Sonsuz Savaş. Bölüm I - Teaser Fragman 2018..

İşte Gerçek Aşk 00:19

İşte Gerçek Aşk

Mutlaka izleyin Gerçek aşk bu olsa gerek. -Uyuyorum diyorum ki o da orada uyuyor -Sabah uyanıyorum bakıyorum yanımda yok......

Barbie 40. Bölüm İzle Yeni 03:32

Barbie 40. Bölüm İzle Yeni

Barbie Barbie'nin Sonsuz Gardrobu 40.Bölüm Türkçe Hd Çizgi Film İzle Barbie Barbie's Infinite Wardrobe Episode 40.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce