#Christian abdullah sonsuz müzik dinle

Surlu Çocuklardan Devlet Yanımızda Neden Korkalım 01:20

Surlu Çocuklardan Devlet Yanımızda Neden Korkalım

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümünü bahanesiyle huzur ve güven ortamını provoke etmeye yönelik olayların önlenmesi amacıyla 2 bin 500 polisle asay..

Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı 01:04

Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı

Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı harekâtında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun Tür..

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı 01:08

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı

'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketleri Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun tabutunu Mehmetçikle birlikte omzunda taşıdı...

İsrail'in Şehit Ettiği Filistinli Gencin Cenazesi Toprağa Verildi 00:58

İsrail'in Şehit Ettiği Filistinli Gencin Cenazesi Toprağa Verildi

Gazze Şeridi'nin doğu sınırında İsrail askerlerinin kurşunuyla yaralandıktan sonra şehit olan Abdullah Muhammed eş-Şehri (28) son yolculuğuna uğurlandı...

Siyaseti Yeniden Dizayn Etme Senaryolarından Birisi 02:52

Siyaseti Yeniden Dizayn Etme Senaryolarından Birisi

Yeni Şafak Köşe yazarı Ayşe Böhürler TVNET'te katıldığı Akıl Odası programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Böhürler, Abdullah Gül'ün aday gösterilmeye çalışılmasının sebebinin seçimi ikinci tura taşıyıp b..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan İttifak Görüşmeleri Ulu Orta Konuşulacak Şeyler Değildir 01:26

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan İttifak Görüşmeleri Ulu Orta Konuş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 24 Haziran'daki seçimlerde cumhurbaşkanlığına aday gösterileceğine yönelik haberlere ilişkin, İttifak görüşmeleri ulu orta konuşulacak şeyler değil..

Bahçeli Gül'ün Aday Olacağına İhtimal Vermiyorum 02:19

Bahçeli Gül'ün Aday Olacağına İhtimal Vermiyorum

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Abdullah Gül'ün adaylığı iddiası hakkında, İhtimal vermiyorum çünkü yanlış olur. 'İlle de aday olmayı düşünüyorum' diyorsa Allah yolunu açık etsin. dedi...

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü 00:43

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü

İstanbul Bayrampaşa'da inşaata asansör taşıyan kamyon üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen asansör kaldırımda bekleyen 62 yaşındaki Abdullah İnce'nin üstüne düştü. Ağır yaralanan İnce, kaldırıldığı hastanede h..

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi 01:05

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi

Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik operasyonlar sürerken Kandil’deki kontrol noktaları ve terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterinin bulunduğu bölge İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. İHA ve SİHA’larının ya..

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik 01:34

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik

Özgür Suriye Ordusu, Afrin'de yerli üretim silahlı insansız hava aracı ile imha edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın resminin yerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla Türk ve Suriye devrimi bayrağının yer ..

FETÖ'nün Firarileri 05:13

FETÖ'nün Firarileri

FETÖ'nün firarileri FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ve davalar kapsamında örgütün elebaşı Fetullah Gülen başta olmak üzere, Abdullah Aymaz, Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Adil Öksüz ve iş adamı Hamdi İpek Akın'ın yanı ..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan 03:27

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin davada ya..

Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü 00:30

Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü

Abdullah Kul'un kullandığı çekici, Muğla-Marmaris kara yolunun Sakar Geçidi mevkisinde, yol kenarındaki kum yığınlarını aşarak yaklaşık 80 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kara yoluna düşen araçtaki sürücü ile Ha..

Çözüm Ne- Problem Ne 19:17

Çözüm Ne- Problem Ne

Çözüm Ne- Problem Ne..

  • PengoTV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dijital Toplum nedir 15:31

Dijital Toplum nedir

Dijital Toplum nedir..

  • PengoTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
GENÇLERLE DİJİTAL EKONOMİ SOHBETİ 15:26

GENÇLERLE DİJİTAL EKONOMİ SOHBETİ

GENÇLERLE DİJİTAL EKONOMİ SOHBETİ..

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HERKESE MAAŞ MI VERİLECEK 18:52

HERKESE MAAŞ MI VERİLECEK

HERKESE MAAŞ MI VERİLECEK..

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Küreselcilik mi_Ulus Devletler mi- Sohbet 17:28

Küreselcilik mi_Ulus Devletler mi- Sohbet

Küreselcilik mi_Ulus Devletler mi- Sohbet..

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muratpaşa siperlikli maske üretimi yeniden başladı 01:55

Muratpaşa siperlikli maske üretimi yeniden başladı

Muratpaşa Belediyesi, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) yeniden siperlikli yüz maskesi yapımına başladı. Salgının ilk döneminde 63 bin 700 maske üretip aralarında sağlık kurumlarının da bu..

Kabil’in düşüş nedeni Amerika mı? 02:42

Kabil’in düşüş nedeni Amerika mı?

Afganistan’ın geleceği merak konusu. Bizi en çok ilgilendiren kısmı ise Türk askerinin durumu. Kabil ile ilgili merak edilenleri stratejist Abdullah Ağar değerlendirdi...

Taksim Camii’nin motorcu imamı 01:52

Taksim Camii’nin motorcu imamı

Taksim Camii’nin imamı Abdullah Özkan... Motosiklet tutkunu. Hem cemaati şaşırtıyor hem de imamlık mesleğini yapanlara karşı oluşan ön yargıları kırmaya gayret ediyor...

Başkan Erdoğan'dan Suriye'ye 5. operasyon sinyali 02:20

Başkan Erdoğan'dan Suriye'ye 5. operasyon sinyali

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenerek, Suriye'ye yeni operasyon sinyali verdi. Başkan Erdoğan, Perşembe günü yapılacak Milli Güvenlik Kurulu'na işaret ederek yeni kararların alına..

Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik… 03:01

Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik…

Abdullah Özyetiş hayvancılıkla uğraşan bir Ankaralı... Ama Özyetiş'in ahırında sadece hayvanları yok. Bir de klasik otomobili var. 1955 model aracını kendi restore eden Özyetiş, hayvanlarına da aracına da evladı gibi bak..

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI! 02:37

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI!

Sultangazi'de 34 yaşındaki Ayfer Ocak, kendisini takip eden 57 yaşındaki Abdullah Körük tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. 3 bıçak darbesi alan kadının hayati tehlikesi devam ederken, şüpheli vatandaşlar t..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı 02:05

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı Kayseri'de FETÖ operasyonları kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan 16 AGÜ çalışanı gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü t..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..