#Cihan mürtezaoğlu deli zaman albüm tanıtım müzik dinle

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Fettah Can - Liselim 04:07

Fettah Can - Liselim

Fettah Can - Liselim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül peteğimde balımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni Hayatım varlığım canımdın benim Seninle bir kalem bir kağıt gibi Seninle..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Sancak - Bırak ( Klip ) 04:16

Sancak - Bırak ( Klip )

Sancak - Bırak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne kadar diye sorulur mu? Yanımda değilsin o zaman kim var ..

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix ) 03:47

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix )

Sancak - Çık Aklımdan Remix Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe heve..

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz 04:43

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ya Hep Ya Hiç Sevgilim Ya Seninle Ya Sensiz Olamaz Başka Biri Ya Seninle Ya Sensiz İstersen Öldür Beni İstersen Güldür Beni Gün Gibi Güneş Gibi Ya Seninle ..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maz..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Kalben - Rüzgar 03:13

Kalben - Rüzgar

Kalben - Rüzgar Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız kalamaz, Yapamaz aaah… Döner durur yatağında, Uyuyamaz aaah … Ben seni kaybettim, Anladım, bak. Gündüzleri gecelere Zor bağladım, vaah… Hani zaman her şeye i..

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı 03:32

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir yağmurun ortasında cemre düşer düşer diye bekler bu kalp Hangi zaman güneş vurur saçlarına Ben bekler dururum olurum güneşin başucunda x2 Hazan bu ha..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Biraz Ekşın - Aşk Çok Hoş Ama Banane 02:59

Biraz Ekşın - Aşk Çok Hoş Ama Banane

Biraz Ekşın şarkısı sizlerle. Aşk Çok Hoş Ama Banane Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri ge..

  • Cowboy tarafından
  • 4.921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmak Atlayışın Sonu ! 00:08

Ahmak Atlayışın Sonu !

Kendini yaz kampında olduğunu düşünüp aptalca ,atlayan genç DELİ-KANLI ahmak..

  • Cowboy tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hani Her evin bir delisi olur ya :) 00:30

Hani Her evin bir delisi olur ya :)

Her evin delisi elbette olur .Küçük dostlarımızın da delisi kendisini belli etti :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fikrimin İnce Gülü 03:09

Fikrimin İnce Gülü

Fikrimin ince gülü Kalbimin şen bulbülü O gun ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Görduğüm günden beri, Olmuşum inan deli O gün ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Ateşli dudakların, Gamzeli yanakların O gün ki gördü..

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın 04:19

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın

Titresem de belli etmem anlayamaz kimse beni Yakıp yıksam ortalığı ne divaneyim nede deli Az koşmadım ben hayaller peşinde Küsmedim yinede çılgınlık hep içimde Korkmuyorum yağacak yağmurdan Yağsa da sönmez bendeki ..

Onlarda Mahallenin Delisi 00:40

Onlarda Mahallenin Delisi

Bu trafik tescil nasıl yola çıkacağız adamların delı sı bıle modern bu delinin otoparkını merak eden tek ben..

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı) 04:26

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı)

Ay karanlık gecelerim gündüzüm olmuyor Dalımda solmuş güllerim filiz vermiyor Elim kolum işe güce varıp gitmiyor Gözlerimden ferim sönmüş haberin var mı? Haberin varmı? Haberin var mı? Seni seven öldü zalım haberin var ..

İnsan Olmadığı Yönünde Güçlü İddiaların Olduğu Oleg Cricket'in Çılgın İşi Şovu 01:20

İnsan Olmadığı Yönünde Güçlü İddiaların Olduğu Oleg Cricket'in Çılgın

Oleg Cricket'i gökdelen tepelerinde bir oraya bir buraya atlarken tanıdık, tanımaya da devam ediyoruz. Kendisi deli cesaretine sahip birisi ve insan olmadığı yönünde güçlü iddialar var...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Asik Veysel - Aggül Seni Camekanda Görmüsler 03:27

Asik Veysel - Aggül Seni Camekanda Görmüsler

Ağgül seni camekanda görmüşler Siyah saçın sırma ile örmüşler Ürüyamda seni bana vermişler Beni bırakıpta kor gidermisin Acı poyraz gibi deli esmedim Kaderime küstüm sana küsmedim Ben o yardan umudumu kesmedim Beni bıra..

Emrah Manav Ve Anne Üçgeninde Son Durum 03:04

Emrah Manav Ve Anne Üçgeninde Son Durum

Es Deli Rüzğar dizisinden bir kesit.....

Sevil Özen - Taşta mı Yalan 04:57

Sevil Özen - Taşta mı Yalan

Seni sevdiğime inanmadın ki Her gece gördüğüm düşte mi yalan Aşkın ile oldum deli derbeder Gözlerimden akan yaşta mı yalan Aşkın bu gönlümde indi derine Ümidim yok bugün ile yarına İnan ki sevdiğim senin yerine B..

 Sahibinden İntikamını Alan Kedi 01:31

Sahibinden İntikamını Alan Kedi

Sahibi kediyi biraz deli ediyor ama bu tepkiyi alacagından habersiz:) gözü dönmüş kedi bakın ne yapıyor Seyredelim :)..

Void Fragman 01:40

Void Fragman

Polis memuru Carter (Aaron Poole) ıssız bir yolda aksak bir kan bulanmış adam keşfeder, o Barebones, gece vardiyası personel ile yerel bir hastaneye onu acele. Gizlenmiş gibi, kült benzeri rakamlar aç kurtlar deli açmak ..

Sen Bir Yana Bu Dünya Bir Yana 03:57

Sen Bir Yana Bu Dünya Bir Yana

Artık inandım ben şansıma Seni çıkardı karşıma Deli gibi aşığım sana Sen bir yana bu dünya bir yana. Çalsın artık durmadan çalsın sazlar Gelin dostlar, gelin dostlar Kalbimizde düğün var. Sonunda erdik biz murad..

Alkolmetre Testini Geçmek İçin Ot Yiyen Adam 00:36

Alkolmetre Testini Geçmek İçin Ot Yiyen Adam

Alkol testi için yanına gelen polisin alkolmetresine üflemeden önce deli gibi ot yiyen adamın çaresizliği.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce