#Cihan mürtezaoğlu deli zaman albüm tanıtım müzik dinle

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor 01:37

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor

Bolu’da, şiddetli şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu ve D100 Karayolu Bolu Dağı geçişlerinde ulaşım zaman zaman aksıyor. Araçların güçlükle ilerlediği güzergahta bazı ağır araçlar yol kenarlarında kar ya..

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da 04:24

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Emekli ve memur maaş farkı ödemelerinde son durumun ne olduğu merak ediliyor. Memur ve emekli maaşlarına enflasyon oranı ve farkına ..

Bilal Sonses - İki Kelime 03:55

Bilal Sonses - İki Kelime

Bilal Sonses - İki Kelime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden daha kıymetlisi var mı bu dünyada? Sen varsan uyandırmasın, kimse bu rüyadan.. Al kalbim senin, dolmaz ki yerin.. Mekanın cehennem olsa, gelirim dönmem ger..

Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Cengiz İmren - Bitanem 03:46

Cengiz İmren - Bitanem

Cengiz İmren - Bitanem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir türküm olsun Ağıtlar yakan Bir sözüm olsun Destanlar yazan Bir gülüm olsun Solmadan dursun Hiç kırılmasın Koparılmasın Bitanem Deli gibi severim seni ben Gözüm gib..

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) 03:56

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme, Şiir Seslendirme : Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dili..

  • TEK KANAL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Bosch 4. Sezon Fragmanı 02:00

Bosch 4. Sezon Fragmanı

Bosch 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 13 Nisan Cuma Günü Amazon'da Bosch Sezon 4, 13 Nisan'da Amazon'da başlıyor. Dedektif Harry Bosch yeni bir hareketli mevsim İle geri dönüyor. Los Angeles kentine isyan fırla..

Prens Harry Rezil Oldu Ortalık Fena Halde Karıştı 02:05

Prens Harry Rezil Oldu Ortalık Fena Halde Karıştı

İngiltere Parlamentosu’nda kraliyet ailesinin harcamalarının zaman zaman tartışma konusu olduğu, kimilerince ailenin, ülke için en değerli tanıtım malzemesi olduğu savunulurken Prens Harry cephesinden ilginç bir fotoğ..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cenk Eren - Kasetimi Al 03:20

Cenk Eren - Kasetimi Al

Küçük bir dünyam vardı beni buldun orda İkimizi de alamazsın artık Güzel varlığının teklifi karşısında Ruhumu teslim ettim oracıkta Bundan sonra Kafese kapandım anahtarı al Bülbülün olurum gülüm kasetimi al Sana ..

Ali Kınık - Kralına Çatarım, Belaya Batarım 03:21

Ali Kınık - Kralına Çatarım, Belaya Batarım

Ali Kınık - Kralına Çatarım Hapis de Yatarım Ali Kınık - Hapisde Yatarım Albüm Adı : İsyan Şarkıları Gönderen : deli sevda Düzelten : felucia Kör Olayım Başkasına Bakarsam Uğruna Ölümden Korkarsam Kralına Çatarım, Bela..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
 Selçuk Yöntem  Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın 02:55

Selçuk Yöntem Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın

Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar ne yastık. Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık. Onu..

  • Candy tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Evgin  Öykü Gürman - Kaderimsin 04:21

Murat Evgin Öykü Gürman - Kaderimsin

Ne unutabildim, Ne yaşabildim, Ne avutabildim kendimi. Ne alışabildim, Ne kavuşabildim, Ne haykırabildim ben seni… Ne deli boranlar, Ne de kara bulutlar, Hiçbiri yıldıramaz ki kalbimi asla. Ne para ne pulla, Ne de dünya ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik 03:54

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik mi Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş..

Baturalp – Herkese Eyvallah 05:07

Baturalp – Herkese Eyvallah

İçimdeki çocuk deli, deli oğlan çekip gitti Gidene dur demek olmaz, aldı gözümden feri Eyvallah Yarım kalan serüvenler mezarından bana inler Yüreğim düştü elime beni söyler beni bekler Eyvallah, eyvallah Kimine üç ki..

Babuş - Arabesk Geceler 03:26

Babuş - Arabesk Geceler

Arabesk Geceler şarkı sözleri ile Kim aldı seni benden Deli gibi severken Yıkıldı tüm hayaller Sevinçten uçarken Kim aldı seni benden Deli gibi severken Kadehimi doldurdum Geri dönmezsen eğer İçerim kederimden Nefesim..

Gökcan Sanlıman - Aramızda 03:32

Gökcan Sanlıman - Aramızda

Şarkı Sözleri: Aramızda bir durum var Bir romantik haller böyle Dar alanda kısa paslar Şartlar uygun bak jiletim de İki laf arası Çakıyor bakışını Yürümek değil o! Havada süzülüyor Ölünür nasıl güzel! Düşüyorum tutun Eli..

O Ses Türkiye 51.Bölüm Fragmanı-Çapraz Düellolar 01:15

O Ses Türkiye 51.Bölüm Fragmanı-Çapraz Düellolar

O Ses Türkiye 51. Bölüm Tanıtım Fragmanından en özel kareler sizlerle.Yine nefes kesen muhteşem performanslar sizleri bekliyor.İyi seyirle.....

  • ANKA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vera feat. Aylin Aslım - Elveda - Teaser 00:28

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda - Teaser

Vera feat. Aylin Aslım'ın, Elveda isimli şarkısı, tanıtım klibiyle seyredelim de.....

İşte Benim Stilim 74. Bölüm Fragmanı - 7. Sezon 01:32

İşte Benim Stilim 74. Bölüm Fragmanı - 7. Sezon

İşte Benim Stilim yarışmasının 21 şubat salı tarihinde yayınlanacak olan bölümünün tanıtım videosu.iyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı - 26.02.2017 00:52

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı - 26.02.2017

Kanal D ilgiyle takip edilen evlilik programının 26.02.2017 tarihinde yayınlanacak olan tanıtım videosu.İyi seyirler dileriz:))..

  • ANKA tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 370. Bölüm Fragmanı 01:50

Kısmetse Olur 370. Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur'un 28 Şubat salı günü yayınlanacak olan bölümünde yaşananlara dair tanıtım videosu.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi 03:20

Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi

Şırnak'ın adı yıllarca terör örgütü PKK'nın saldırılarıyla anılan, devlet eliyle ihya çalışmaları sayesinde büyük bir dönüşüm yaşanan Cizre ilçesi için tanıtım filmi hazırlandı...