#Cihan mürtezaoğlu deli zaman albüm tanıtım müzik dinle

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle 09:30

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı Anime izlenİYİ SEYİRLERnKonusunXifeng şehrinde, Chu ailesinin itibarı düşmüş bir klan olarak bilinir. Fakat bir gün, Chu Xing Yun, Shui Ailesi'nin ikinci kızı Liu Xiang'ı..

Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor 04:02

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşında adam ayladır tek başına kaldığı evde yatağa mahkum şekilde yaşıyor. Kimsesi olmayan talihsiz adamın yardımına komşuları yetişi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİYELER emekli bayram ikramiyesi 02:16

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİ

Emekliye ikramiye müjdesi verildi. Ardından emeklilerle birlikte dul ve yetim vatandaşlara da verilecek olan ikramiye herkesi heycanlandırmaya başladı. Emekli dul ve yetim vatandaşlara ne kadar promosyon verilecek detayl..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Sevcan Orhan - Evlerinin Önü Yonca 05:38

Sevcan Orhan - Evlerinin Önü Yonca

Sevcan Orhan'ın, Özdemir Müzik etiketiyle yayınlanan İçimden Geldi Söyledim albümünde yer alan Evlerinin Önü Yonca isimli şarkısı, video klibiyle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Cihan Orhan Yönetmen: Erkan Nas..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Eczane Robot Sistemi Tanıtımı 01:23

Eczane Robot Sistemi Tanıtımı

Stok sayımı yapabilen, azalan ilacı sipariş eden ve miat kontrolü yapabilen Eczane Robot Sistemi ile eczacılar zamandan tasarruf sağlayıp, danışmanlık konusunda hastalarına daha fazla zaman ayırabiliyor...

  • BETA tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Timeless 2. Sezon Fragmanı 00:14

Timeless 2. Sezon Fragmanı

Timeless 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 11 Mart Pazar Günü NBC'de Başlıyor. » Timeless Saat 10:00pm NBC'de » Oyuncular: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Visnjic..

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:00

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 3 Nisan Salı Günü FX'de » Legion Salı Günleri Saat 10:00pm/9c FX » Oyuncular: Dan Stevens, Aubrey Plaza, Rachel Keller, Jean Smart..

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2 02:05

Jessica Jones 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 2

Çok içen, çabuk sinirlenen ve sorunlu bir kadın olan Jessica Jones, New York City'de geçimini Özel Dedektiflik yaparak sağlamaya çalışır. Çok güçlü olmasına rağmen, yakasını bırakmayan karanlık geçmişi onun gerçek bir ka..

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:25

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Nisan Ayında Fox'da » New Girl Salı Günleri Saat 9:30pm FOX'da » Oyuncular: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris..

Luke Cage 2. Sezon Teaser 00:20

Luke Cage 2. Sezon Teaser

Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramayacağının sınırlarını bul..

The Expanse 3. Sezon Fragmanı 01:30

The Expanse 3. Sezon Fragmanı

The Expanse 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 11 Nisan Çarşamba Günü Syfy'de » The Expanse Çarşamba Günleri Saat 10:00pm/9c Syfy'de » Oyuncular: Chad Coleman, Shohreh Aghdashloo..

12 Monkeys 4. Sezon Teaser 00:13

12 Monkeys 4. Sezon Teaser

12 Monkeys 4. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 15 Haziran Cuma Günü Syfy'de » Oyuncular: Aaron Stanford, Amanda Schull, Emily Hampshire, Kirk Acevedo..

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:01

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Sonuna kadar beraber. Kümemizin kümenize bir mesajı var. Sense8 Dizi Finali 8 Haziran'da Netflix'te...

Insecure 3. Sezon Teaser 00:24

Insecure 3. Sezon Teaser

Insecure 3. Sezon Teaser Yayınlanıdı. Yeni Sezon 12 Ağustos Pazar Günü HBO'da..