#Cihan mürtezaoğlu deli zaman albüm tanıtım müzik dinle

Kool Savas - Azad - All 4 One 03:36

Kool Savas - Azad - All 4 One

Şarkı Sözleri: FEATURED STORIES TOP SONGS VIDEOS COMMUNITY | 4 All 4 One Kool Savas & Azad Featuring Azad & Kool Savas Produced By L.E.S. Album One 0:00 1 13.4K 9 ALL 4 ONE LYRICS [Chorus: Kinderchor] Es ist Zei..

Haris Alexiou  - Mia Pista Apo Fosforo  ( Herşeyi Yak) 05:14

Haris Alexiou - Mia Pista Apo Fosforo ( Herşeyi Yak)

Sarki Yunan besteci mikroutsikos tarafindan bestelenmis, Haris Alexiou tarafindan Mia pista apo fosforo ; Sezen Aksu tarafindan da Herseyi yak adıyla söylenmiştir. Görüntüler O kadın filminden. Mia Pista Apo Fosforo ..

Zaalima - Raees - Shah Rukh Khan & Mahira Khan - Arijit Singh & Harshdeep Kaur - JAM8 02:51

Zaalima - Raees - Shah Rukh Khan & Mahira Khan - Arijit Singh & Harshd

Zaalima Lyrics Jo teri khatir tadpe pehle se hi Kya usey tadpana o zaalima, o zaalima Jo tere ishq mein behka pehle se hi Kya usey behkana o zaalima, o zaalima (x2) Aankhen marhaba, baatein marhaba Main sau martaba deew..

  • PengoTV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle 02:56

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle

Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısı. jda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti Albüm Adı : The Best Of Ajda Pekkan Düzelten : wholkom Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki..

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) 05:24

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne)

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) Şarkı Sözleri [Intro] M-M-Murda [Pre-Hook: Nicki Minaj] I don't need no, frauds I don't need no, drama when you call I don't need no, fake Soon as I wake up keep an eye ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wale - Thank God 03:12

Wale - Thank God

[Intro: Wale] Turn me.. UP, wah, wah-wah, wah Turn that up a little bit, Dre Let's have a toast, one time can you put the deuce up for the triple black niggas that put forth so much foresight on this forthcoming, fifth a..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abidin Aslantaş Canın Sağolsun 05:30

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun

Abidin Arslantaş - Canın Sağolsun Albüm Adı : Canın Sağolsun-Yanarsa Yansın Ben seni dünyama kalpten almışım Nasılda bağlanmış nasıl yanmışım Sevmekle kalmamış sana tapmışım Olsun be güzelim canın sağolsun Elini bi..

Cheat Codes - No Promises ft. Demi Lovato [Official Video] 03:44

Cheat Codes - No Promises ft. Demi Lovato [Official Video]

Cutting me up like a knife And I feel it, deep in my bones Kicking a habit I love even harder You oughta know [Pre-Chorus: Demi Lovato] I just wanna dive in the water, with you Baby, we can't see the bottom It's so easy..

Ogeday - Kaybettim Seni 04:55

Ogeday - Kaybettim Seni

Ogeday - Kaybettim Seni dinle, Ogeday'ın, Kaybettim Seni isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle Song Kaybettim Seni Artist Ogeday Album Rapturka..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak 02:18

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak

Söz : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Müzik : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Bağlama : Ali Yılmaz Vokaller : Vdat Aygıran, Yakup Kadir Dereli, ..

Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

Candan Erçetin  Sensizlik 04:19

Candan Erçetin Sensizlik

Paramparça 86. Bölüm - Candan Erçetin - Sensizlik Bir garip hüzün çöker insana El ayak çekilince Tek başına kalırsın dünyada Etraf sessizleşince İnan bu ev alışamadı Hiç bir zaman sensizliğe Şimdi sensizlik oturyor ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.261 görüntüleme
  • 8 yıl önce
HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Sezen Aksu - Kalp Unutmaz (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:16

Sezen Aksu - Kalp Unutmaz (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Kalp Unutmaz (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Çok zaman geçmesi gerek aradan Akşamdan sabaha onaramam ki Boş kalırsa durur atmaz ki bu kalp O zaman ben nef..

HiraiZerdüş - Sevgili 04:04

HiraiZerdüş - Sevgili

Ne olur sorma söylesem gül incinir Yüreğim dolu dolu bağırsam dil incinir - Elimi tut ne olur anla beni gözlerimden Konuşacak hâlim yok - Yakarım bak yıkarım ben bu şehri Yokluğunda ölüm ne ki sevgili Öyle durma b..

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor 03:21

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor

Klipte bana eşlik eden Zeynep Demirhan'a çok teşekkürler. Söz&Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Ud: Altuğ Öncü Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yöne..

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video) 02:37

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video)

Söz & Müzik / Lyrics & Music: Serhat Şensesli Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Menajerlik / Manager: Hypers Yapım / Record Label: Hype Music Prodüksiyon / Production: Hype Production Yaratıcı Yönetmen / Creative..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi 04:14

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi

şimdi hangi ruyadasın eredesin kimbilir seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir hiç bir zaman görmesem bile bildiğini bilmesemde seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir bu aşk hiç bir zaman bitmez o ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen - Seni Özledim 05:03

Gökhan Özen - Seni Özledim

Gökhan Özen - Seni Özledim dinle Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, sensiz her şey değersiz unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman..

  • Candy tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaoma - Lambada (1989) 03:24

Kaoma - Lambada (1989)

Lambada Şarkı Sözleri Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağlayacaktır) Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersan Er - Kurtuldum (Remix) 04:04

Ersan Er - Kurtuldum (Remix)

Seninle Kopardık Bütün Bağları Her Şey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla Zaman Bulursan Neyleyim Sevgilim Pişma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, Elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, O ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.475 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı 04:34

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı

Bırakman Doğru Mu? şarkı sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatt..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Edis - Buz Kırağı 03:54

Edis - Buz Kırağı

Edis - Buz Kırağı Müzik Dinle Şarkı sözleri Yanar içim su gülüşüne Bir tebessüm et söneyim Hava buz kırağı deli bozuk Terkedilmez ah nöbetim Nicedir sarhoşluğum Ayamam, anlayamam Ödenir bedeli aşkın Acıma kede..