#Cihan mürtezaoğlu tam ortasında müzik dinle

Sibel Alas - Adam 05:30

Sibel Alas - Adam

Sevipte söyleyemediğim şarkılar var Bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler Keşke,keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları Düşlerim var... Uyandığımda yalnızca başını hatırladığım, Ve asla sonuna kadar görmeyi be..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağan Şengül  Bir Deli Hasret 04:44

Çağan Şengül Bir Deli Hasret

Sen eskiden güzel bakardın gözlerime Sen eskiden anardın beni kurduğun her cümlede Şimdi içi boş bir rüya bıraktın ellerime Kaçamadım kurtulamadım Hayalin her zaman peşimde Sesini duymaya ihtiyacım var Bu deli hasrete it..

Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel vur tam on ikiden Öyle bir gel ki bir anda oynasın yer yerinden Gel sensiz anlamı sozlerisozu.com yok Ne çok özledim ne çok o tatlı telaşı bir bilsen www.sozlerisozu.com Al uçur kanatlarında, seyre çıkalım o kızıl uf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel Vur Tam On İkiden Öyle Bir Gel Ki Bir Anda Oynasın Yer Yerinden Gel Sensiz Anlamı Yok Ne Çok Özledim Ne Çok O Tatlı Telaşı Bir Bilsen Al Uçur Kanatlarında, Seyre Çıkalım O Kızıl Ufuklarda Hadi Aşk Beni Çağır Da Yanın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can feat. Sinan Akçıl - Arada Sırada 04:02

Sibel Can feat. Sinan Akçıl - Arada Sırada

Arada Sırada şarkı sözleri ile Dünya farkında sen değilsin Bensiz aşkınla, kalma böyle Kim var karşımda? sen değilsin Bittin aslında ben de öyle Duyamadım aşktan ara sıra Birkaç yeni kelime yine de Arada sırada, aklı..

Yusuf Güney - Duydun Mu- -(Official Video) 03:42

Yusuf Güney - Duydun Mu- -(Official Video)

DUYDUN MU? Aşk beni ne hallere koydun Bunca zaman ben peşinde savruldum Tam da bugün onu görünce onu görünce kavruldum Hikayem uzun dertlerimle hoşbuldum Bilmiyorum sonu ne olur görmüyorum Özlüyorum tanımasam da düşlüyo..

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Mehmet Rüzgar Ateş - Yeter Ki Sen Gel 02:45

Mehmet Rüzgar Ateş - Yeter Ki Sen Gel

Yeter Ki Sen Gel şarkı sözleri ile Bak sımsıcak bir rüzgar esiyor yelkenlere Davete icabet gerek denize kuma güneşe Aşk libidom kariyerinin tam zirvesinde Gel yapma hiç düşünme tereddüt bile etme Sağdan soldan kıyıda..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Ece Seçkin - Yastık 02:58

Ece Seçkin - Yastık

Yastık şarkı sözleri ile Gel yaslan olsun göğsüm sana yastık Al ömrüm senin bütün derdi bana kalsın Gülmedi gülmez ki şu kara bahtım Aşkım(yavrum) beni değil bütün şehri yakacaksın İsterse tutup beni uçurumdan atsınl..

Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Pervin Chakar  Ertan Tekin  Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im 04:56

Pervin Chakar Ertan Tekin Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im

Qani Vur Djan Im şarkı sözleri ile Քանի վուր ջան իմ, Յա՜ր, քի ղուրբան իմ. Աբա ի՛նչ անիմ. Արտասունք անիմ, Շատ հոքուց հանիմ, Յա՛ր, ղադեդ տանիմ. Հաքիլ իս ատլաս, Թուրլու զար ու խաս՝ Սալբու դալ բովուն. Զեռիդ ունիս թաս, Լըցն..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canavar Parti - Magix Music Maker 2014 Premium (Dubstep / Deneysel Techno) 04:47

Canavar Parti - Magix Music Maker 2014 Premium (Dubstep / Deneysel Tec

Marco Zumstein tarafından bestelenen Magix Music Maker ile yapılan bazı garip efektler ve araçların denedik bu izlerinde. Ses ve Görüntü tam uymuyor bu yüzden, bu parçayı yaptığında Bilgisayarım büyük Sorunları vardı. ..

  • PengoTV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceylan Kimdir? 01:24

Ceylan Kimdir?

Ceylan ya da tam adıyla Ceylan Avcı, (d. 26 Haziran 1974, İstanbul), Zaza asıllı Türk halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı. Sanatçı birçok albüm çıkarmış, birçok da sinema filminde rol almıştır. Seni Sevmeyen Ölsün ..

Kim Kimi Koparıyor 01:00

Kim Kimi Koparıyor

Djlerin seyircilerle dalga geçmesi. Tam uçuş moduna geçecekken slow müzik çalması herkesi şaşırtıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Norveçli Liselilerin Mezuniyet Gezisi 04:10

Norveçli Liselilerin Mezuniyet Gezisi

Aslında tam olarak mezuniyet değil de Norveçli lise sonlar bir otobüs kiralayıp (genelde sponsorlu) her hafta sonu müzik eşliğinde geziyorlarmış...

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce