#Cihan mürtezaoğlu tam ortasında müzik dinle

Market Arabasına Binmenin Hata Olduğunu Öğrenen Adam 01:01

Market Arabasına Binmenin Hata Olduğunu Öğrenen Adam

Alışverişini tamamlayıp marketten çıkan adam alışveriş arabasına binip ilerlemek istemiş. Ancak adamın ağırlığına dayanamayan alışveriş arabası devrilmiş. Sonrası tam bir hüsran.....

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Anne ve babasının düğününe katıldı! 01:31

Anne ve babasının düğününe katıldı!

Tokat'ta pandemi nedeniyle düğün yapamadan evlenen çift, tam 14 ay sonra yeni bir düğün yapma kararı aldı. Fakat bu düğünü diğerlerinden ayıran şey, düğünün onur konuğunun çiftin 4 aylık bebekleri Göktürk oldu...

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

En uzun kelime sınavı... 02:10

En uzun kelime sınavı...

TÜRKÇE EN UZUN KELİMENİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ? TAM 75 HARFLE YAZILIYOR... DOĞRU OKUMAK HEM BECERİ, HEM DE NEFES İSTİYOR... BAKALIM O KELİMEYİ KİMLER DOĞRU SÖYLEYEBİLİYOR?..

98 kilodan 58 kiloya indi 02:25

98 kilodan 58 kiloya indi

MELİSA BÜYÜKKAFES, 98 KİLOYDU. SEVGİLİSİNİN TEK BİR CÜMLESİNE SİNİRLENİP HAYATININ KARARINI ALDI. TAM 40 KİLO VERİP YEPYENİ BİR YAŞAMA MERHABA DEDİ...

Ankara'da Sürücülerin Çakarlı Araç İsyanı! İşte Görüntüler 01:59

Ankara'da Sürücülerin Çakarlı Araç İsyanı! İşte Görüntüler

ÇAKARLI ARAÇ KABUSU TAM GAZ..

Günde 4 kilo limon yiyor! 02:18

Günde 4 kilo limon yiyor!

ŞİMDİ SİZİ RAMAZAN KAYA İLE TANIŞTIRALIM... 6 SENEDİR GÜNDE TAM 4 KİLO LİMON YİYOR... DOKTORLAR UYARSA DA, O ALIŞKANLIĞINDAN VAZGEÇEMİYOR.....

Polis ne dediyse tersini yaptı! 01:47

Polis ne dediyse tersini yaptı!

HANİ DERİZ YA... SABIR TAŞI OLSA ÇATLAR!. AKSARAY'DA TAM DA BÖYLE BİR OLAY YAŞANDI. ALKOLLÜ BİR SÜRÜCÜ, POLİS NE DEDİYSE TERSİNE YAPTI. YAT DEDİLER, YATMADI. KALK DEDİLER KALKMADI. TABİ SİNİRLER DE GERİLDİ...

32 yıldır her yerde abisini arıyor 01:46

32 yıldır her yerde abisini arıyor

ELİNDE ABİSİNİN ASKERLİK FOTOĞRAFLARI, GÖZÜNDE YAŞ.. TAM 32 YIL ÖNCE KAYIPLARA KARIŞAN ABİSİNİ, HER YERDE ARIYOR... HASRETİ GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR......

Kavala Kurabiyesi Tarifi  Bademli Ay Kurabiye 01:47

Kavala Kurabiyesi Tarifi Bademli Ay Kurabiye

Bu tarfimizde sizlere içinde leziz bademler olan ay şeklindeki kavala kurabiyesi nasıl yapılır anlattık. Gayet basit bir şekilde hazırlanan bu nefis kurabiyeler için tek ihtiyacınız olan. Ay şeklini verebileceğiniz bir k..

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek tarifi 02:24

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek ta

Tavada Kolay Ispanaklı Börek tarifi için Malzemeler 3 adet taze yufka İç Harcı için 250 gr kadar taze ıspanak biraz beyaz peynir Biraz pulbiber 1 adet kuru soğan damak tadınıza göre tuz Böreği ıslatmak için Bira..

Çukur 33. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali) 00:59

Çukur 33. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali) 00:58

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Döviz bürosunda gasp girişimi 01:47

Döviz bürosunda gasp girişimi

ELİ SİLAHLI BİR ŞEHİR EŞKIYASI, GÜNDÜZ VAKTİ DÖVİZ BÜROSUNU BASTI... TAM KASADAKİ PARALARI BOŞALTIYORDU Kİ, MANGAL YÜREKLİ BİR ÇALIŞAN ONA ENGEL OLDU... İMDADA YETİŞEN KOMŞU ESNAF DA, O GASPÇIYI KISKAVRAK YAKALADI.....

Ünlüler diken üstünde! 02:05

Ünlüler diken üstünde!

TAPUDA GÖREVLİ İKİ MEMUR, ÜNLÜLERİN KİŞİSEL VERİLERİNİ, ÖZELLİKLE DE TAPU BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRİP BAŞKALARIYLA PAYLAŞTI... ALEYNA'DA TİLKİ'DEN HÜLYA AVŞAR'A, SERENAY SARIKAYA'DAN YILDIZ TİLBE'YE TAM 136 ÜNLÜ, SIZINTI ŞOK..

Dünyanın En Büyük Vurgununu Samsunlu Kardeşler Gerçekleştirdi. 02:23

Dünyanın En Büyük Vurgununu Samsunlu Kardeşler Gerçekleştirdi.

Samsun'da iki kardeş özel bir bankanın internet sitesindeki açık sayesinde tam 16 milyar lirayı kendi hesaplarını aktardı...

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi  Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır 03:14

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler ve özellikle etli yemek sevenler için MUTEŞEM BİR LEZZET olan Gerçek Bodrum usulü ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ videosu hazırladık sizler için. Bir kere deneyen bu tadı asla unutamayacak, mutlaka deneyi..

Ayıdan Böyle Kaçtılar 02:44

Ayıdan Böyle Kaçtılar

BURSA ULUDAĞ'DA İŞTEN ÇIKAN 5 ARKADAŞ, TAM DIŞARI ÇIKMIŞLARDI Kİ KARŞILARINDA BİR AYI GÖRDÜLER, NE YAPACAKLARINI NASIL KAÇACAKLARINI BİLEMEDİLER...

Adanalı Çılgın Muhtar 02:38

Adanalı Çılgın Muhtar

ADANA'DA HİÇ OLMAYACAK BİR ŞEY OLDU, HIRSIZLAR YÜKSEK GERİLİM DİREĞİNE TIRMANIP DEMİRLERİ SÖKTÜ. TAM ÇALIP KAÇACAKLARDI Kİ MAHALLENİN MUHTARINA YAKALANDILAR. SHOW HABER, TEPKİSİYLE FENOMEN HALİNE GELEN O MUHTARIN YANIND..

Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu 00:17

Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu

Çin'in en büyük kenti Şanghay'da korona virüs (Covid-19) nedeniyle uygulanan tam kapanma sırasında sokaklarda sırtındaki megafonla salgın kurallarına ilişkin anons yapan robot köpeğin görüntüleri sosyal medyada izlenme r..

Hayatının Şansını Tek Seferde Kullanan Sürücüsü 00:07

Hayatının Şansını Tek Seferde Kullanan Sürücüsü

Yolda ilerlerken virajı drift yaparak almak isteyen sürücü tam yol kenarındaki bariyerlere vuracakken şansı yaver gitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ayı ile köpek karşı karşıya 01:36

Ayı ile köpek karşı karşıya

BURSA'DA BİR BOZAYI ONU İZLEYEN GENCE SALDIRMAYA KALKTI... AMA KAHRAMAN KÖPEĞİ HESABA KATMAMIŞTI...SAHİBİ KAÇIP CANINI ZOR KURTARIRKEN, ONA SİPER OLAN SADIK DOSTU DEVASA AYIYILA CESURCA SAVAŞTI...ARDAHAN'DA İSE TAM TERSİ..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 04:05

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir karamelli tart kek tarifi videosu hazırladık. Tadı gerçekten denemeye değer. Kakaolu keki, üzerinde karamel sosu ve en üstünde de çikolatası ile tam bir lezzet bombası. Üstelik yapım..

Evlilik Teklifini Yarıda Kesip Gol Pozisyonunu İzleyen Fenerbahçeli Taraftar 00:06

Evlilik Teklifini Yarıda Kesip Gol Pozisyonunu İzleyen Fenerbahçeli Ta

Fenerbahçeli taraftar, kız arkadaşına tribünde evlilik teklif etmeye karar vermiş. Gencin tam yüzüğü takarken gol pozisyonunu kaçırmamak için teklifi yarıda bıraktığı anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce