#Cihan mürtezaoğlu tam ortasında müzik dinle

Koltuğun Altından Çıkan Fare Sürprizi 00:03

Koltuğun Altından Çıkan Fare Sürprizi

Evdeki koltuğu diğer odaya taşımaya karar vermişler ancak koltuğu tam kaldırdıkları esnada altından bir fare fırlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları - 08:56

Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs etkisini kaybederken Maymun çiçeği virüsü yayılmaya başladı. Koronavirüs henüz bitmesede etkisi azaldı ve vaka sayılarında büyük düşüş oldu. Tam bundan kurtuluyoruz derken yeni ve k..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı! 01:31

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı!

FİLM GİBİ BİR OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYECEĞİZ ŞİMDİ... İSTANBUL'DA, 6 İLÇEYE YAPILAN EŞZAMANLI BASKINLARDA, TAM 1 TON 117 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ... DOKTOR LAKAPLI BİRİNİN İMAL ETTİĞİ UYUŞTURUCULARI, İRANLI B..

Karşılıksız çekle dolandırıldı! 01:55

Karşılıksız çekle dolandırıldı!

TEL ÖRGÜ KESME MAKİNESİNİ SATAN ADAM, 192 BİN LİRA KARŞILIĞINDA ÇEK ALDI. DOLANDIRILDIĞINI, O ÇEKİN ÖDEME GÜNÜ GELİNCE, YANİ TAM 45 GÜN SONRA ANLADI...

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tren raylarındaki vidaları çaldı 01:48

Tren raylarındaki vidaları çaldı

TAM ''ÇALINMADIK BİR ŞEY KALMADI'' DİYORDUK Kİ, ADANA SEYHAN'DAN GELEN HABER HEPİMİZİ ŞOKA UĞRATTI... İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN BİR ADAM TREN RAYLARINDAKİ VİDALARI ÇALMAYA KALKTI... BİRAZCIK DÜŞÜNSE O HIRSZILIĞIN FACİ..

Çaldıkları parayı sayarken yakalandılar 02:22

Çaldıkları parayı sayarken yakalandılar

İSTANBUL'DA, PAZAR PAZAR DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPAN İKİ KADIN, PAZARCILAR TARAFINDAN, TAM DA ÇALDIKLARI PARAYI SAYARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI. CEP TELEFONLARININ DA KAYITTA OLDUĞU O ANLARDA HIRSIZLAR CÜZDANI BIRAKTI, KOŞARAK K..

Hindistan'da 3 Kişilik Araca 27 Kişi Bindi 01:17

Hindistan'da 3 Kişilik Araca 27 Kişi Bindi

Hindistan'da ilginç bir olay yaşandı. Uttar Pradesh eyaletinde, polisin durdurduğu tuk-tuk adı verilen 3 kişilik araçtan tam 27 kişi çıktı..

  • PengoTV tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TV İZLERKEN BOĞAZINDAN BIÇAKLANDI! 02:15

TV İZLERKEN BOĞAZINDAN BIÇAKLANDI!

İstanbul Bahçelievler'de tam bir dehşet yaşandı. Olayda arkadaşı tarafından boğazından bıçaklanan Atakan Ateş, kanlar içinde sokağa çıkıp yardım istedi. Yaralıya ilk müdahaleyi bir kasap yaptı..

Yeni Kanal! 00:41

Yeni Kanal!

Artık buradan tam gaz devam!!..

  • Emrullah tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Depremden Sonra İddiaların Odağı Haline Gelen HAARP Teknolojisi Nedir? 36:18

Depremden Sonra İddiaların Odağı Haline Gelen HAARP Teknolojisi Nedir?

Kahramanmaraş merkezli oluşan ve 10 diğer ili etkileyen büyük deprem HAARP teknolojisi ile oluşturulmuş olabilir mi? Nikola Tesla'nın çalışmalarından biri olan HAARP tam olarak nedir ve ne amaçla icat edilmiş, ne için ku..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ne Kadar Zekisiniz  Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu 06:14

Ne Kadar Zekisiniz Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu

Konu: Sayılar ve Üçgenler Resimdeki üçgenlerin kenalarında ve ortalarındaki sayılar arasında bir ilişki var. Bu ilişkiyi çözüp son üçgendeki bilinmeyen sayıyı bulmak için 10 saniyelik süreniz başladı. Oyuncak Saat Görd..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle 1:54:04

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle

Bu sefer ünlü kahramanlarımızın yolculuğu, Batı'ya kutsal yazıtları bulmak ve dünyadaki insanları acılardan sonsuza kadar kurtarmak içindir. Ancak Batı'ya doğru yolculuk ederken önlerine bir nehir çıkar ve bu nehrin bir ..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni! 42:15

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni!

Birçok farklı kaynakta kendine yer bulmuş Onlar Konseyi tam olarak kimleri ifade ediyor? Bu grubun örgütlenme ve faaliyet amacı nelerdi? Günümüzde devam ettiği düşünülen negatif çalışmalar ile ortak yanları, Onlar Kons..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ölümü Göze Alarak Açıklıyorum! Depremi Bilmişti, Şimdi de Belgeleri ile Bir Bir Olacakları Açıkladı! 1:19:27

Ölümü Göze Alarak Açıklıyorum! Depremi Bilmişti, Şimdi de Belgeleri il

Olacaklaar maaalesef oldu ve gerçekleşti. Şimdi sıra neyin içindeyiz ve bizleri ne bekliyor! Bunlarda! tam olarak neyin içine sürüklendiğimi acil görmeniz gerekiyor...

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce