#Cihan sevil güzeller erken gitti müzik dinle

Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Gaziantep 'Antepsepeti' Bakıra Ilgiyi Arttırdı 05:04

Gaziantep 'Antepsepeti' Bakıra Ilgiyi Arttırdı

Gaziantep'te, yöresel el sanatları ürünlerinin satıldığı ' Antep Sepeti' bakıra olan ilgiyi arttırdı. 'Antepsepeti.com' e-ticaret sitesinin kurucusu Cihan Koçer, üniversite öğrencisiyken hayallerini gerçekleştirmek için..

Söz | 13.Bölüm 2:25:16

Söz | 13.Bölüm

Söz yeni sezonuyla her Pazartesi Saat 20:00'de Star'da! nnGörevden alındıktan sonra sivil hayata dönen Tim'in günleri askerlik özlemiyle geçmektedir. Terör saldırıları ise hala devam etmekte, gelen acı haberler ülkeyi y..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 14.Bölüm 2:10:55

Söz | 14.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' Yeni Sezonda 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ', bir Özel Kuvve..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

Atabey Aydın - Gece Sensiz 05:17

Atabey Aydın - Gece Sensiz

Atabey Aydın - Gece Sensiz Dinle ''Gece Sensiz şarkı sözleri ile Gece sensiz erken gelir Erken gelir son günlerde Uyku girmez gözlerime Sabah olmaz son günlerde Penceremde kuşlar ötmez Sazımdaki teller susmaz Bahçem..

Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..

Ebru Şahin - Hoşgeldin 03:18

Ebru Şahin - Hoşgeldin

Ebru Şahin - Hoşgeldin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanım..

Emre Fel - Ruh 05:00

Emre Fel - Ruh

Emre Fel - Ruh Dinle sözler Siyah beyaz bir film , sonu uzun biraz Kararsız kaldıysan sil , korkma etmem itiraz Sustum konuşmam , yeter üstüme gelme Tamam anlatmam , bir şartım var sana ama gitme Gitme ... gitme ... ..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..

Mue - Her Yer Yanacak 02:35

Mue - Her Yer Yanacak

Nakarat : Canını yakanların kanlarıyla söndürücem Bu ateşi ! Cehenneme alıştım ben Yanacak yanacak Heryer yanacak Herkes bunu Kabus sanacak Verse : Tak beni duy yine yak dene Durmak yok herkes gidicek vaktine Ge..

Şahin İnan - Ağlıyorum Yar 03:43

Şahin İnan - Ağlıyorum Yar

Söz & Müzik: Serdar Erken Düzenleme: Serdar Erken..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aslan'dan Resmi Açıklama! Lucescu Ve Transferler! 01:27

Aslan'dan Resmi Açıklama! Lucescu Ve Transferler!

Galatasaray Yöneticisi Can Topsakal, Mircea Lucescu ile görüşmek için su sabah Romanya'ya gitti. Topsakal, yolculuk öncesinde ise beIN SPORTS'tan Cihan Erduran'a özel açıklamalar yaptı...

  • OFSAYT tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Hasret Rüzgarları 04:41

Zara Hasret Rüzgarları

ŞARKI SÖZLERİ: HASRET RÜZGARLARI ÇOK ERKEN ESTİ SAVRULDUK SEVGİLİM DERTLERDEN YANA ZAMANSIZ DÖKÜLEN YAPRAKLAR GİBİ AYRILDIK SEVGİLİM DOYMADIM SANA NASIL BAŞLAMIŞTI BAK NASIL BİTTİ EN GÜZEL DUYGULAR SİLİNDİ GİTTİ N..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Hasret Rüzgarları 04:51

Müslüm Gürses - Hasret Rüzgarları

Hasret rüzgarları çok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansız dökülen yapraklar gibi Ayrıldık sevgilim doymadım sana Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bili..

Mehtap Meral - Dağınık Aşk 03:50

Mehtap Meral - Dağınık Aşk

Mehtap Meral - Dağınık Aşk Dinle Dağınık Aşk şarkı sözleri ile Yine yalnızlık sarıyor beni Aşk gitti gölgesi bendedir Gelip geçtiğim bütün aşklardan Senin sözlerin benim ezberimdedir Yar sözüne kandım Ben seni şiir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cüneyt Arkın Oğul Sevgisi 01:59

Cüneyt Arkın Oğul Sevgisi

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır. Cengiz okulda da çalışkanlığı ile tanınır. Sınıf arkadaşları ise, soru..

Nebahat Çehre Oğlu İçin Ağlıyor 00:49

Nebahat Çehre Oğlu İçin Ağlıyor

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır. Cengiz okulda da çalışkanlığı ile tanınır. Sınıf arkadaşları ise, soru..

Eroin Yumurtlayan Tavuk 01:46

Eroin Yumurtlayan Tavuk

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır. Cengiz okulda da çalışkanlığı ile tanınır. Sınıf arkadaşları ise, soru..

Sen İste Yeterde Tansiyon Yükseldi 03:58

Sen İste Yeterde Tansiyon Yükseldi

Fox Tv de yayınlanan Sen İste Yeter 31.Bölüm tarihli yayında Sen İste Yeterde tansiyon yükseldi.Çocuğunu arayan Sevil Hanımın zor anları....

  • ANKA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Garip 1986 Türk Filmi İzle 1:29:32

Garip 1986 Türk Filmi İzle

Konusu: Kemal geçinmek için binbir türlü iş yapan, futbol meraklısı bir gençtir. Ekmeğini taştan çıkaran delikanlı, bir gün bir kenara bırakılmış, kundakta bir bebek bulur. Ona acır ve yanına alır; bakar büyütür. Yıl : ..

Cinsel Saldırı Gören Kadın Ne Yapmalı 02:57

Cinsel Saldırı Gören Kadın Ne Yapmalı

Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy Doktorum'da açıklıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İş çıkışı pusu kurdu 01:32

İş çıkışı pusu kurdu

RÜYA GİBİ BAŞLAYAN EVLİLİĞİ SADECE 3 AY SÜRDÜ, AYRILMAK İSTEYEN KADININ HAYATI KABUSA DÖNDÜ. SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN SEVİL KIRMACI ÖLÜMDEN KURTULDUĞUNA BİLE SEVİNEMEDİ...

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..