#Cihan sevil güzeller erken gitti müzik dinle

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Arabaya taksitli satış! 01:53

Arabaya taksitli satış!

TİCARET BAKANLIĞI KONUT VE OTOMOBİL SATIŞLARINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR DÜZENLEMEYE GİTTİ. ARABA ALMAK İSTEYENLERE 60 AYA KADAR TAKSİT İMKANI GETİRİLİRKEN, KONUT SATIŞINDA TAKSİT SINIRLAMASI KALDIRILDI...

Kavurma hırsızı! 01:57

Kavurma hırsızı!

'YÜKTE HAFİF, PAHADA AĞIR' PRENBİSİYLE ÇALIŞAN ŞARKÜTERİ HIRSIZLARI, ESNAFIN KABUSU OLDU... ZEYTİNİ, HELVAYI ES GEÇİP, KAVURMA, PASTIRMA ÇALAN O HIRSIZLARDAN BİRİ, KAMERAYA YAKALANDI... BAKIN 4 KİLO KAVURMA KAŞLA GÖZ ARA..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane) 04:53

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane)

Keyfini bozmadı Yine bana gelmeden Kendine uğradı Geçer zaman geçer gider hemen Kafasına takmadı Sizi yolda görmeden Bileğini kesmişti Kanar şimdi ölür artık gider O der banane, banane Öldün gideli ben Oofff ..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz 01:10

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Asya'nın Kalbi İstanbul Süreci 9. Bakanlar Konferansı için Tacikistan’a gitti. Mevkidaşı Sirojiddin Muhriddin ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu konuşmasında Tacikistan'da..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak 02:13

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak

Türkiye’de vaka sayısı aldı başını gitti. Virüse yakalanan kişi sayısı 60 bine dayandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı bu hızla artarsa 4 hafta sonra sistemde sorun çıkar uyarısında bulundu. Türkiye'de üçüncü..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

''Kızımı kurtarın!'' 01:04

''Kızımı kurtarın!''

BEBEKLERİNİN NEFES BORUSUNA YEMEK KAÇMIŞTI. KOŞARAK GİTTİKLERİ DOKTOR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI. O ANLARDA ANNE BABANIN ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİTTİ. DOKTORUN CANINA CAN VERDİĞİNİ GÖREN BABA, MİNNETİNİ GÖSTERMEK İÇİN HEKİMİN AYAKLARIN..

Kapıyı yavaş kapat- kavgası! 01:35

Kapıyı yavaş kapat- kavgası!

KAPIYI YAVAŞ KAPAT DEDİ CANINDAN OLDU!! 24 YAŞINDAKİ KİRACISI KAPIYI SERT KAPATIYORDU... EV SAHİBİ DEFALARCA UYARDI AMA SONUÇ ALAMAYINCA BİR KEZ DAHA SÖYLEMEK İÇİN KAPISINA GİTTİ... PARASINI BEN VERİYORUM İSTEDİĞİMİ YA..

7 aylık hamile kadın nasıl öldü? 02:17

7 aylık hamile kadın nasıl öldü?

7 AYLIK HAMİLE BİR KADIN... SIRT VE GÖĞÜS AĞRISI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ... AĞRI KESİCİ YAPILIP EVE YOLLANDI... AMA SABAHA ÇIKAMADI... 'EŞİMİ VE BEBEĞİMİ DOKTOR İHMALİ ÖLDÜRDÜ' DİYEN ACILI ADAM, ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN SORUŞT..

Atı asansöre bindirmeye kalktı 01:09

Atı asansöre bindirmeye kalktı

ARKADAŞINA ZİYARETE ATLA GİTTİ. ÇALINIR DİYE KORKUP ONU ASANSÖRE BİNDİRMEK İSTEDİ, SONRADAN DA VAZGEÇTİ. O ANLAR SOSYAL MEDYADA YAYINLANINCA BAKIN BAŞINA NELER GELDİ?..

Namaz kılarken rahat bırakmadı 01:20

Namaz kılarken rahat bırakmadı

TRABZON'DA YAŞAYAN HASAN ÇALIK, GEÇTİĞİMİZ HAFTA CUMA NAMAZINA GİTTİ... ONUN PEŞİNDEN BESLEDİĞİ SOKAK KÖPEĞİ YORGUN DA GELDİ. SONRA YAŞANANLARI VATANDAŞ KAMERASI BAKIN NASIL KAYDETTİ?..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Ters yönde tam gaz! 01:39

Ters yönde tam gaz!

BAŞKENTTE, İKİ SÜRÜCÜ YOLU PAYLAŞAMADI... İSTANBUL'DA İSE BİR HAFRİYAT KAMYONU, TERS YÖNDE KİLOMETRELERCE GİTTİ... TRAFİKTE SANKİ KENDİLERİNDEN BAŞKA KİMSE YOKMUŞ GİBİ DAVRANAN SORUMSUZ SÜRÜCÜLER PES DEDİRTTİ...

Kocasının lüks aracını parçaladı 01:13

Kocasının lüks aracını parçaladı

BU DEFA KADININ ERKEĞE ZORBALIĞININ HABERİ VAR SIRADA..BİR ARADI, İKİ ARADI... BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI, TELEFONLARINI AÇMADI... ÖFKELENEN KADIN, SEN MİSİN BANA CEVAP VERMEYEN? DEDİ. İNTİKAM ALMAK İSTEDİ..GİTTİ KOCA..

Bir kadının çaresizliği 01:11

Bir kadının çaresizliği

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DE MERDİVENLERE OTURUP GÖZYAŞI DÖKEN KADINI GÖRENLER YARDIM İÇİN YANINA GİTTİ. O KADIN, İDDİASINA GÖRE DARBEDİLDİĞİ, HAKARETE UĞRADIĞI İÇİN O HALDEYDİ. SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı 01:19

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı

ANTALYA'DA KARDEŞİYLE TARTIŞAN ADAM, ÖYLE ÖFKELENDİ Kİ, KAMYONETİYLE KARDEŞİNİN ECZANESİNE GİTTİ, SONRA BAKIN NELER YAŞANDI..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman 04:45

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman

O gidişin zoruma gitti Yemin ettin çünkü bana her zaman Gönlüm çaresizlikten bitti Bilmiyorum kavuşmamız ne zaman Kahrımdan ağladım Acımdan ilyas.info yalvardım Susmadım ağladım Döneceksin ne zaman Ben aşkının yalancısıy..

Değnekçiye suçüstü! 01:20

Değnekçiye suçüstü!

PARK EDEN SÜRÜCÜNÜN YANINA GİTTİ. 20 LİRA OTOPARK ÜCRETİ İSTEDİ... ASIL FATURAYI KENDİSİNİN ÖDEYECEĞİNİ BİLEMEDİ. ÇÜNKÜ PAZARLIK YAPTIĞI KİŞİ DEĞNEKÇİ AVINA ÇIKAN POLİSTİ...

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı 03:08

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı

İstanbul Bağcılar’da abi-kardeş korkunç bir cinayete kurban gitti. Gözü dönmüş katil zanlısı iki kardeşin başına çekiç vurarak öldürdü...