#Cihan sevil güzeller erken gitti müzik dinle

Çalışan neye uğradığını şaşırdı! 01:31

Çalışan neye uğradığını şaşırdı!

ADANA'DA BİR SOYGUNCU YÜZÜNDE MASKEYLE MARKETE GİRDİ. AMA TABANCA YA DA BIÇAK YERİNE KOCAMAN BİR KILIÇ ÇIKARDI. TEHDİTLE KASADAKİ PARALARI ALIP GİTTİ...

Ölmeden helvasını yedi! 01:23

Ölmeden helvasını yedi!

RAHATSIZLANDI, HASTANEYE GİTTİ, AMA ÖĞRENDİKLERİYLE BAŞINDAN AŞAĞIYA KAYNAR SU DÖKÜLDÜ, ÇÜNKÜ KAĞIT ÜZERİNDE ÖLMÜŞTÜ...

Vurdumduymazlıkta çığır açtı 02:11

Vurdumduymazlıkta çığır açtı

'BÖYLE RAHATLIK OLUR MU?' DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER GELECEK ŞİMDİ EKRANA... PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPAN SÜRÜCÜ, YOL AÇTIĞI HASARA GÖZ UCUYLA BİLE BAKMADI... ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ALIŞVERİŞE GİTTİ!..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

NAZAN ÖNCEL - HOKKA 03:30

NAZAN ÖNCEL - HOKKA

Kuş mu uçtu gitti kafesinden Bilsem kapatırdım kapıları geceden Giyindim çıktım koştum peşinden Gördüm ki herşey gitmiş yerinden Kime anlattın dertlerini Kimlerle geçirdin günlerini Kimler ısıttı ellerini Kimler ..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

250 bin liralık domates! 01:23

250 bin liralık domates!

BELÇİKA'DAN MEMLEKETİ KONYA'YA GELEN GURBETÇİ BİR KADIN... EVDE ÇALINIR KORKUSUYLA YANINA ALDIĞI PARASINI PAZARDA YANKESİCİYE KAPTIRDI... DOMATES SEÇERKEN TAM 250 BİN LİRASI GİTTİ...

Park halindeki kamyonun freni boşaldı 01:13

Park halindeki kamyonun freni boşaldı

SÜRÜCÜSÜ YOKUŞ AŞAĞI PARK EDİP GİTTİ. DAKİKALAR SONRA HAFRİYAT KAMYONUNUN FRENİ BOŞALDI... İSTANBUL ESENYURT'TAKİ OLASI FACİA BAKIN NASIL UCUZ ATLATILDI?..

Su zammına protesto! 01:15

Su zammına protesto!

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, GEÇTİĞİMİZ HAFTA YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA ZAM YAPACAKLARINI AÇIKLAMIŞTI. İSTANBUL SANAYİ ODASI ÜYESİ CEVAT KORKMAZ 20 TON SUYLA BOLU'YA GİTTİ, VE BAKIN NE YAPTI?..

Üç il afet bölgesi 03:28

Üç il afet bölgesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan sel bölgesine gitti. Selzedelere seslenen Erdoğan, 1 yıl içinde evler yapılacak. Devletimiz her türlü kaybı telafi edecek güce, imkana, kararlılığa sahiptir” dedi...

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Hayvan otlatırken golf oynadılar 01:19

Hayvan otlatırken golf oynadılar

ARDAHAN'DA YAŞAYAN 11 YAŞINDAKİ KUZEN GOLFE MERAK SARDI... ÇOBANLIK YAPAN KARDEŞLER ŞEHRE GİDEMEYİNCE ANTRENMAN AYAKLARINA GİTTİ....

Eski sevgili dehşet saçtı 01:53

Eski sevgili dehşet saçtı

Hayat doluydu, kadın cinayetleri konusunda çok hassastı. Her fırsatta tepki gösteriyordu ama kendisi de cinayete kurban gitti...

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü... 01:37

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü...

AYKUT ALICI... SAÇINDA BOYA, GÖZÜNDE LENS OLDUĞU İÇİN 11 YIL ÖNCE ACIMASIZCA KATLEDİLMİŞTİ. DÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜYDÜ... ANNESİ YİNE OĞLUNUN MEZARINA GİTTİ. AMA BU SEFER YÜREĞİNİ KAVURAN BAŞKA BİR ATEŞ DAHA VARDI...

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor! 02:38

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor!

'ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ' DERİZ YA... BU SADECE SIKINTIYLA, STRESLE OLMUYOR... BAZI YİYECEK, İÇECEKLER DE HAYAT SÜREMİZİ KISALTIYOR... AMERİKALI BİLİM İNSANLARI, DAKİKA DAKİKA BUNU HESAPLADI... BAKIN HANGİ GIDALAR HAYATIMIZI..

Gelinliğiyle ambulansa koştu! 01:01

Gelinliğiyle ambulansa koştu!

Elazığ'da düğüne giden aracın da karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. O sırada düğün salonuna giden gelin, teyzesinin kaza yaptığı görünce koşarak yanlarına gitti...

Bir garip hırsızlık olayı! 01:40

Bir garip hırsızlık olayı!

FIRINDA KİMSENİN OLMADIĞINI FARKETTİ. İÇERİ GİRİP KASADAKİ PARAYI ÇALDI. TAM FIRINDAN AYRILACAKTI Kİ KASİYERE YAKALANDI. O PARALARI VERDİ, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ÇIKIP GİTTİ. İSTANBUL ARNAVUTKÖY'DEN BİR GARİP HIRSIZLI..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni 03:31

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni

Tanımazsın beni aradan çok yıllar geçti Sen başka yerde ben başka yerde günler gelip geçti Benim hala o günlerde sende gözüm var Benim hala hayalimde güzel yüzün var Yüzünde gülücük elinde minicik kırmızı bir gül ..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Komşuların bitmeyen kavgası! 02:24

Komşuların bitmeyen kavgası!

KOMŞULARIN BİTMEK BİLMEYEN KAVGASI VAR SIRADA... SHOW HABER KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ O MAHALLEYE GİTTİ. İKİ TARAFA DA NEYİ PAYLAŞAMADIKLARINI SORDU...

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı! 02:31

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı!

İzmir'in Buca ilçesinde, iş yerinin önünde, tanımadığı bir kişinin yüzüne kezzap attığı İsa Tatlı, hastanede 2,5 ay tedavi gördü. Kuyumcu İsa Tatlı Gözüm yandığı için müdahale edemedim. Ondan sonra kaçıp gitti. Vücudumd..

YEDİ YILDIR KARISININ DÖNMESİNİ BEKLİYOR 02:03

YEDİ YILDIR KARISININ DÖNMESİNİ BEKLİYOR

KARISI VE PARASI GİTTİ, SAÇLARI BEYAZLADI...

Mustafa Ceceli - Hikaye 03:49

Mustafa Ceceli - Hikaye

Haksızsın Bile bile dinledim hep Buldun yine bir sebep ayrılmak için Beni de aşmışsın Çoktan ruhun hür Silinmiş bir mühür Sevdam Yaranamadım ki hiç sana Kalbim açık yara İnandım koskoca yalana hem de Yine bir hikâye da..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

İşte Benim Stilimde Şok Hareket! Bornozuyla Çıktı! 13:45

İşte Benim Stilimde Şok Hareket! Bornozuyla Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Şubat 2017 Perşembe günü yayınlanan 64. bölümünde Deniz Serkanova yayından sonra sosyal medyadan tanıştığı biriyle görüşmeye gideceğini söyledi. Simay Tokatlı, Deniz'in saçını ve makyajını t..

  • ANKA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..