#Cihan sevil sonunda müzik dinle

100 Lira İle Evlenilmez 1974  Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzle 1:22:46

100 Lira İle Evlenilmez 1974 Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzl

Film, varlıklı bir aileye mensup iki genç kızla yoksul olduklarını gizlemeye çalışan iki gencin aşk öyküsünü konu edinir. Ediz ve Bülent, bir reklâm firmasında çalışan iki arkadaştır. Yoksul bir yaşam süren ikili, bir gü..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Meryem 19. Bölüm Fragmanı 00:51

Meryem 19. Bölüm Fragmanı

Meryem 19. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, uğursuz geceyle ilgili konuşmaya başlıyor! Meryem, tüm gerçeği Savaş'a itiraf edecek mi? Meryem, tüm bildiklerini Burcu'ya anlatmıştır. Güçlü ise orada duyduklarıyla sessizliğe..

Asılacak Kadın 1986 Türk Filmi İzle 1:30:00

Asılacak Kadın 1986 Türk Filmi İzle

Danıştay kararıyla gösterim izni alan film, çocuk yaştaki genç karısını gençlere peşkeş çekip onları izleyen sapık eğilimli bir kocayı anlatır. Önce hizmetçisiyken sonra karısı olan Melek bilinçsiz, yaşlı kocası ise ikti..

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle 2:00:41

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle

Malcolm Sayer (Robin Williams), iş başvurusu için bir hastaneye gelir ve burada personel yetersizli]inden işe kabul edilir. Hastanede birçok hasta vardır. Ancak sıradan hastalar değil, bu insanlar yatağa bağlı olmasalar ..

  • PengoTV tarafından
  • 11.901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gruplarda Atılan Muhteşem 15 Gol  2017 - 18 Şampiyonlar Ligi 05:03

Gruplarda Atılan Muhteşem 15 Gol 2017 - 18 Şampiyonlar Ligi

2017/18 Şampiyonlar Ligi grup aşamasında atılan en iyi 15 golü derledim. Video içersinde Ronaldo, Neymar, David Luiz, Griezmann gibi yıldız isimlerin muhteşem gollerinin yanı sıra Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Cenk Tosun'u..

  • OFSAYT tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Homeland 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:06

Homeland 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Homeland 7. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 11 Şubat Salı Günü Showtime Başlıyor. Başkan Keane (Elizabeth Marvel), geçtiğimiz sezonun sonunda, hayatında suikast girişiminde bulunduktan sonra, Saul Berenson..

Eski Sevgili Türk Film İzle 1:23:23

Eski Sevgili Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Fırında Karnabahar Tarifi 01:08

Fırında Karnabahar Tarifi

Malzemeler 1 küçük boy karnabahar 1 su bardağı yoğurt 2 adet yumurta 1/2 (yarım) çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı un Kaşar peynir rendesi Tuz, pulbiber Hazırlanışı 1. Sosu için; yoğurt, sıvıyağ, yumurta, un, yeteri ka..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda) 00:48

Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda)

Deliha 2, 12 Ocak’ta Sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayal..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle 1:39:11

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İki eski arkadaş olan ve aynı mesleği yapan Ali ve Yavuz, yeni filmlerini yönetmek için uygun mekan aramaktadırlar. İçine kapanık ve sessiz Ali'ye nazaran çok daha dışa dönük ve iş bitirici olan Yavuz sonunda ar..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı 02:23

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 2 Nisan Pazartesi Günü ABC'de Başlıyor. Jude Ellis (Steve Zahn) Oregon sahilinde küçük bir balıkçı kasabası olan Port Canaan'ın şerifidir. Korkunç bir evlilikten v..

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor 01:03

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor

Toprak kayması nedeniyle 13 kişinin hayatını kaybettiği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde evlerinde mahsur kalan aileler helikopterle kurtarılıyor. Kaliforniya eyaletinde aşırı yağmur sonucu meydana gelen toprak kaymasında ..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Özdemir Resmen İsyan Etti Sevgilim Yok 08:28

Demet Özdemir Resmen İsyan Etti Sevgilim Yok

Ünlü oyuncu Demet Özdemir hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası bir türlü kesilmiyor. Sürekli aşk hayatıyla magazin gündeminde olay olan Özdemir, sonunda isyan etti. “Arkadaşlar sevgilim yok” diyerek iddialara no..

  • BETA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda) 02:25

Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda)

Deliha 2, sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak..

  • PengoTV tarafından
  • 2.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..