#Cihan Çakan yana yakıla müzik dinle

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada 09:55

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada

???? Almanya'da vaka sayısı 18.487, Fransa'da 35 bin ???? Nisan'dan bu yana en yüksek ölü sayısı ???? NRW'de Noel tatili öne çekildi ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

Paralarımız 'Yastıkbank'ta 02:09

Paralarımız 'Yastıkbank'ta

Tasarruf etme eğilimi 2011 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. En çok yatırımsa, altına yapıldı. Altın mevduatı 10 ayda iki kat arttı. Yaklaşık 218 milyar liraya yükseldi. Yastık altında yatan para ise, yaklaşık ..

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus 01:30

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus

CHP'li vekilin “ordu satılmıştır” sözüne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan cevap geldi. 'Hangi sebeple olursa olsun birilerinin orduyu özne olarak kullanıp onu 'satılmış' kelimesiyle yan yana koyması gerçekten akla zi..

Bakan Akar'dan Yunanistan'a Görüşme Çağrısı 01:32

Bakan Akar'dan Yunanistan'a Görüşme Çağrısı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin Yunanistan ile yaptığı görüşmelerin yeniden başlamasından yana olduklarını belirtti. Bakan Akar Görüşmeler çerçevesinde sorunlarımızın çözülebileceğine inanıyoruz dedi. İşt..

Konya Ovası suya hasret kaldı 05:06

Konya Ovası suya hasret kaldı

Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Ovası suya hasret kaldı. Ekim ayından bu yana yağış beklenen tarlalara ekilen ürünler baş göstermedi...

Çin'de 8 ay sonra korona virüsten ilk ölüm 02:56

Çin'de 8 ay sonra korona virüsten ilk ölüm

Çin'de yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında Mayıs ayından bu yana ilk kez korona virüs nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti...

Yabancı Yatırımcılar Türk Piyasasına Yöneliyor 01:14

Yabancı Yatırımcılar Türk Piyasasına Yöneliyor

Bloomberg'ten Türk ekonomisine yönelik çarpıcı açıklama. Yabancı yatırımcılar yeni ekonomi yönetimine güvendiklerini gösterdi. Kasım ayından bu yana 3,1 milyar dolar değerinde Türk tahvilini portföyüne ekledi...

Korsanlar irtibat kurdu! 01:16

Korsanlar irtibat kurdu!

GEÇEN CUMARTESİDEN BU YANA BEKLEDİĞİMİZ O HABER NİHAYET GELDİ... NİJERYA AÇIKLARINDA 15 GEMİCİMİZİ KAÇIRAN KORSANLARLA İRTİBAT KURULDU... İLK BİLGİLERE GÖRE, BÜTÜN GEMİCİLERİMİZİN SAĞLIK DURUMU İYİ VE HEPSİ BİR ARADA.....

Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu Başladı 02:00

Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu Başladı

İçişleri Bakanlığı, PKK'lı teröristlere son kışlarını yaşatmayı hedeflediklerini açıkladığından bu yana operasyonların ardı arkası kesilmiyor. Yurt içindeki PKK'lı teröristlere yönelik Eren operasyonlarına bir yenisi dah..

Sağlık Çalışanlarına 2. Doz Aşı Başladı 03:24

Sağlık Çalışanlarına 2. Doz Aşı Başladı

Sağlık çalışanları ikinci doz koronavirüsü aşısı olmaya başladı. Pandemiden bu yana virüsle iç içe yaşayan, hastalarla direkt temas halinde olan doktorlar aşı ile ilgili düşüncelerini, TGRT Haber Muhabiri Özay Erad ile p..

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği 03:59

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği

Afyonkarahisar’da hafta içi zihinsel engelli öğrencilerini hayata bağlamak için mücadele eden 25 yaşındaki kadın öğretmen, hafta sonları ise çocukluğundan bu yana en sevdiği hobisi olan oto tamirciliğini sürdürüyor. Ojel..

Etna Yanardağı yeniden faaliyete geçti 03:44

Etna Yanardağı yeniden faaliyete geçti

İtalya'nın Sicilya Adası'nda bulunan Etna Yanardağı yeniden faaliyete geçti. Etna, Şubat’tan bu yana en az 16 kez lav püskürttü...

161 kilodan 98 kiloya düştü 02:15

161 kilodan 98 kiloya düştü

ŞEF TÜREV ULUDAĞ'IN GENÇLİĞİNDEN BU YANA KİLOLARIYLA BAŞI DERTTEYDİ. TARTIDA EN SON 161 KİLOYU GÖRDÜ. OĞLUNUN DÜNYAYA GELMESİYLE HAYATINDA YEPYENİ BİR SAYFA AÇTI. SPOR VE DOĞRU BESLENMEYLE 5 AYDA NEREDEYSE İMKANSIZI BAŞA..

Evde paketleme işi yalan çıktı! 01:58

Evde paketleme işi yalan çıktı!

EV KADINLARININ KABUSU OLAN SAHTEKARLAR BU KEZ ANKARA'DA YAŞAYAN SAFİYE BOZKURT'U TUZAĞA DÜŞÜRDÜ. EVDE PAKETLEME İŞİYLE AYDA 2 BİN 500 LİRA KAZANMAYI BEKLEYEN KADIN, PARA KAZANMAK BİR YANA, DOLANDIRICILARA PARA KAPTIRDI...

Küçükçekmece'de tahliye gerginliği 01:44

Küçükçekmece'de tahliye gerginliği

İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE'DE YAN YANA İKİ APARTMANDA OTURAN 15 AİLENİN MÜTEAHHİTLE ARSA SAHİBİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK SONRASI EVLERİNİ BOŞALTMALARI İSTENDİ... KARARA İSYAN EDEN AİLELER POLİSE DİRENDİ... ÇATIYA ÇIKAN BİR EV S..

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik- 01:40

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik-

32 ülkeden binlerce askerin katıldığı Karadeniz'de yapılan Sea Breeze 2021 askeri tatbikatı, Moskova’dan gelen tepkilere rağmen başladı. Tatbikat, 1997’den bu yana düzenlenen bu türdeki tatbikatların en geniş çaplısı. ..

Güney Afrika'da yağma ve şiddet bitmiyor 00:48

Güney Afrika'da yağma ve şiddet bitmiyor

Afrika'nın gelişmiş ülkelerinden biri olan Güney Afrika Cumhuriyeti'nde, 9 Temmuz'dan bu yana gösteriler ve şiddet olayları nedeniyle gergin günler yaşanıyor...

Gürcistan’da günlük vaka sayısında rekor 02:34

Gürcistan’da günlük vaka sayısında rekor

Gürcistan’da korona virüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 6 bin 208 yeni vaka tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 490 bin 462’ye ulaşırken, salgının başlangıcından bu yana en yüksek günlük vaka sayısı kayıtlara ge..

Araçlarda stok ve karaborsa oyunu 02:57

Araçlarda stok ve karaborsa oyunu

ÖTV indirimi devreye girdiğinden beri “0 araçlar nerede?” sorusu bir türlü yanıt bulamadı. Araçları galericilerin topladığı iddialar arasında. Yan yana dizilmiş çok sayıda 0 araç videosu ortaya çıktı. Şimdi herkesin aklı..

İstanbul'un göbeğinde ''yağma'' skandalı! 02:48

İstanbul'un göbeğinde ''yağma'' skandalı!

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDEKİ TARİHİ BİNANIN NASIL YAĞMALANDIĞINI DAHA ÖNCE EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. SHOW HABER EKİBİ BUGÜN YİNE O BİNADAYDI.. NE GÖRDÜLER DERSİNİZ? YAĞMA, BİTMEK BİR YANA, GÖSTERE GÖSTERE DEVAM EDİYORDU...

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlama Depremi de Tetikledi 02:13

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlam

İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'ndaki Cumbre Vieja Yanardağı lav püskürtmeye devam ediyor. Geçtiğimiz pazar günü gününden bu yana adada yaşayan 80 bin kişiden 6 bini güvenli bölgeler..

Yargıtay’dan tüketiciye iyi haber 02:35

Yargıtay’dan tüketiciye iyi haber

Tartışmalara Yargıtay nokta koydu. İstanbul’da bir mağazada alışveriş arabasından çalınan çanta ibreyi tüketiciden yana çevirdi...

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu 04:04

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu AK Parti Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırladığı 'PKK'nın Türk-Kürt ayrımı yapmadan öldürdüğünü' anlatan ve 'kardeşlik vurgusu' yapan kl..

Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü 03:20

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü

Türkiye, Rusya-Ukrayna arasındaki arabuluculuk çabalarını ilk günden bu yana sürdürüyor. İlk adım atılmıştı. Barış çabaları hızlandırıldı. Yeni bir gelişme yaşandı. Başkan Erdoğan, Putin ile görüşerek müzakerelerin İstan..

Ukrayna Görüntüleri Yayınladı Sivil Yerleşim Alanına Gizlenen Rus Zırhlıları Böyle Vuruldu 03:12

Ukrayna Görüntüleri Yayınladı Sivil Yerleşim Alanına Gizlenen Rus Zırh

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 36. gününde hız kesmeden devam ederken, Ukrayna Savunma Bakanlığı'ndan dikkat çeken paylaşım geldi. Sivil yerleşim alanına gizlenen Rus ordusuna ait zırhlı araçların topçu saldırısıyla vurulma..

Hızlı ve Aptal 01:25

Hızlı ve Aptal

Kırmızı ışıkta yan yana gelen spor araba sürücüleri yeşil ışık yandığında yarışa başlamış. Ancak araçlardan birinin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..