#Cihan Çakan yana yakıla müzik dinle

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm 2:04:51

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm

Banu, Cemre’yi Güney’den uzaklaştırmanın planları yapıyor ve bu planları da işe yarıyor.nnEn büyük düşmanıyla babasını yan yana gören Kuzey’in şaşkınlıkla, büyüyen öfkesinin önündeki tek engel yine kendisi olur. Kuzey iy..

  • Dizi TV tarafından
  • 232 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorlar- 03:10

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorl

Edirne'nin İpsala ilçesindeki sınır kapısında 5 kilometreyi bulan tır kuyruğunda çileli bekleyiş sürerken, tır şoförleri bir yandan da araçlarının başında göçmen nöbeti tutuyorlar. İpsala Sınır Kapısı'nda yurt dışına çı..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME 02:53

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME

Ukrayna-Rusya savaşının başladığı 24 Şubat’tan bu yana Türkiye krizin çözümü için yoğun diplomatik temaslarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Moskova'da mevkidaşı Sergey Lavrov ile bir araya geldi. M..

Canlı! Ebabil Operasyonu neyin nesi? Parçalanmış bir dünyada işbirliği! Peki ama nasıl? 1:22:59

Canlı! Ebabil Operasyonu neyin nesi? Parçalanmış bir dünyada işbirliği

İSVİÇRE’NİN DAVOS KASABASINDA 1971 YILINDAN BU YANA DÜZENLENEN DÜNYA EKONOMİK FORUMU (WEF) YARIN BAŞLIYOR. WEF'İN KURUCUSU PROF. DR. KLAUS SCHWAB YAPTIĞI AÇIKLAMADA, KÜRESEL VE ULUSAL DÜZEYDE ARTAN PARÇALANMANIN GÜVEN ER..

  • STUDIO AS tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 2 yıl önce
26:36

"GEÇTİĞİMİZ İKİ YILDA KOLLARA VURULAN 'SIVI'LARDAN SONRA HANGİ HASTALI

1. SON DÖNEMDE HIV POZİTİF HASTALIĞI NEDEN SİNSİCE ARTIŞ GÖSTERİYOR?. 2. EGZAMA, ÜRTİKER, ZONA, ÇIBANLAR, SEDEF, UYUZ ŞİKAYETLERİ NEDEN ARTTI? 3. ŞEKER DENGESİZLİĞİ, KALP YETERSİZLİĞİ, TANSİYON DENGESİZLİĞİ, KABIZLIK NED..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik ) 03:04

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Şimdi vaz..