#Cimboma ezik dediler diye ağlayan ufaklık

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj 11:02

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj

HERKES ADAM GİBİ İŞİNİ YAPSIN- DEDİ ! Bakırköy'de yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza ekonomiden memnun musunuz, yeni gelen zamlar için ne düşünüyorsunuz? diye sorduk bir vatandaş sürekli gelen zamlar ve..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Mana - Yeşil Işık 04:18

Mana - Yeşil Işık

Yeşil Işık şarkı sözleri ile Yağmurlar yağıyor yüreğime damla damla Akıyor içime gözlerin Rüzgarlar esiyor başımda serin serin Dinmiyor bendeki hasretin Bir şeyler söylemek geçiyor aklımdan oysa Fırtınalar kopsa da kon..

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Bir Adam Gibi Ölmek Var Bir De Madam Gibi 01:16

Bir Adam Gibi Ölmek Var Bir De Madam Gibi

Bir Adam Gibi Ölmek Var Bir De Madam Gibi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Konya ziyaretinin ardından gittiği Trabzon’da havalimanında kendisini karşılayan vatandaşlara seslend. Darbe girişiminin yaşandığı gece hayatını ka..

III. Dünya Savaşı Çıkarsa Olacak Şeyler 04:32

III. Dünya Savaşı Çıkarsa Olacak Şeyler

3. dünya savaşı ancak gelişmemiş ülkelerin arasında olabilir. Irak İran Suriye vs vs. Çünkü çok gelişmiş ülkelerin savaştan tek amacı sömürge elde etmektir. Yani büyük ülkeler, işlerini biyolojik, kimyasal ilaçlarla hall..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mini Mini Bir Kuş Donmuştu - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:21

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Çocuk Şarkısı Sözleri: Mini mini bir kuş donmuştu Pencereme konmuştu Aldım onu içeriye Cik cik cik ötsün diye Pır pır ederken canlandı Ellerim bak boş kaldı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BICI BICI Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:39

BICI BICI Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Sevgili Çocuklar, şimdi banyo zamanı :) Adisebaba der ki; yıkanmak çok önemli ve aynı zamanda çok keyifli bir şeydir. Banyo yapınca tertemiz olur ve misler gibi kokarsınız. Biraz suyla hatta yanınıza aldığınız bir oyunca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne kedi yavrusunu besliyor 01:27

Anne kedi yavrusunu besliyor

Anne kedi yavrusu doysun diye önüne koydugumuz yemegi ona verdi..

  • PengoTV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var 03:13

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var HAYAT kurtarmak için 2 bin 200 gönüllü ile mücadele ettiklerini söyleyen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli merkez binalarına gelen tahliye bildirimini..

ÖZGECAN ASLAN dan Kalan Son bir video 00:50

ÖZGECAN ASLAN dan Kalan Son bir video

özgecan aslan özgecan aslan özgecan aslan olayı özgecan aslanın son videosu ÖZGE ASLAN Mersin'de Yakılarak Öldürülen Üniversite Öğrencisi, Özgecan ASLAN Tarsus'ta Korkunç Cinayet, Özgecan Aslan Öldürüldü özgecan aslan ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Canim Kardeşi̇m 6.Bölüm Bende Uzun Olmak İsti̇yorum 10:51

Canim Kardeşi̇m 6.Bölüm Bende Uzun Olmak İsti̇yorum

Müge her geçen gün uzamaktadır. Küçük Mine ablasını kıskanır boyu uzasın diye her yolu dener. Galip bey kızının bu şirin isteği karşısına küçük bir oyun oynar. Mine boyunun uzadığına inanıp mutlu olur. Haydi Seyredelim :..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 13.Bölüm Evi̇mi̇zdeki̇ Mi̇safi̇r 10:11

Canim Kardeşi̇m 13.Bölüm Evi̇mi̇zdeki̇ Mi̇safi̇r

Hayvanat bahçesinde gezdikten sonra Mine ve Müge değişik hayvanlardan çok etkilenirler. Mine o hayvanlar evlerinden uzak kalmasınlar bizim evde yaşasınlar diye tutturur. Ve hayalinde evlerinde yaşayan onlarca hayvanın na..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşi̇m 22.Bölüm Güneş Neden Ağlıyor 10:10

Canım Kardeşi̇m 22.Bölüm Güneş Neden Ağlıyor

Mine havadaki değişimlere aklını takar. Yağmur yağmasının nedenini güneşin üzülüp ağlamasına bağlar. Güneş üzülmesin, ağlamasın diye hayaller kurar. Galip, kızına yağmurların nedeninin ne olduğu öğretmek için çabalar. Mi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 28.Bölüm Aramıza Hoş Geldi̇n 12:21

Canim Kardeşi̇m 28.Bölüm Aramıza Hoş Geldi̇n

Mine ve Müge dünya gelecek kardeşlerini karşılamak için eğlenceli planlar yaparlar. Mine ve Müge kardeşlerini paylaşamazlar. Anneleri bebekle gelecek diye türlü hazırlıklar yaparlar. Ve Galip bey , Lale hanım ve bebek Me..

  • ÇocukTV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 38.Bölüm Keşke Benden Bi̇r Tane Daha Olsa 11:25

Canim Kardeşi̇m 38.Bölüm Keşke Benden Bi̇r Tane Daha Olsa

Müge evde iş yapmaktan odasını toplamaktan annesine yardım etmekten kendince usanır. Ve hayal kurar ‘ keşke bir tane daha Mine olsa evin işlerini o yapsa, annem o yardım etse’ diye düşünür… Bu hayal üzerine bölüm ilerler..

  • ÇocukTV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'daki facianın büyümesini böyle engelledi 00:38

Diyarbakır'daki facianın büyümesini böyle engelledi

DİYARBAKIR merkez Bağlar ilçesinde, Emniyet müdürlüğü ek binasına düzenlenen ve 2'si Polis 11 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan bombalı araçlı saldırısı sırasında bomba yüklü minibüsün önünü keserek gidip içindeki ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Salih Yılmaz -İkbal 03:22

Salih Yılmaz -İkbal

Salih Yılmaz - İkbal Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Görmedim dağları Dumanın karasından Ömrüm indi yarıya Sevdalık yarasından Meğer iyileşmezmiş Sevdalığın yarası Bi beyaza dönmedi İkbalim'in kara..

  • BLACKSEA tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce