#Cimilli ibo cimile gelir duman kemençe horon müzik dinle

Sezen Aksu  Seni Kimler Aldı 03:27

Sezen Aksu Seni Kimler Aldı

Yürüyorum hasretin, acının üstüne Sığmıyorum dünyaya, dar geliyor Geceler mi uzadı, bu karanlık ne Gönlümün bayramları, şenliği söndü Seni kimler aldı, kimler öpüyor seni Dudağında, dilinde Ellerin izi var Deli ..

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Gökben  Şiribim Şiribom 1974 01:56

Gökben Şiribim Şiribom 1974

Şiribim şiribom şiribim bom bom bom bobobom şiribim şiribom şiribim bom bom bom... aşk kalbimin saygısız bir misafiri sanki. bir gün sormadan gelir, sormadan gider belki. altın değil, gümüş değil, saklanmaz kimseden..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin 02:50

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin

Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyiunutmalıyız Hiç yaşamamışcasına, hiç sevmemiscesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 gün..

Söz | 8.Bölüm 2:10:54

Söz | 8.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

Çelik - Selam Söyle 03:43

Çelik - Selam Söyle

Sevgimden usanmış mı o kıza selam söyle Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Sözümü unutmuş mu hani çok seviyordu Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Elimi sallasam ellisi Biri gider gelir birisi Ne sanmış bu kız kendini..

 Selçuk Yöntem  Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın 02:55

Selçuk Yöntem Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın

Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar ne yastık. Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık. Onu..

  • Candy tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musa Eroğlu - Banane Bahardan Yazdan 03:45

Musa Eroğlu - Banane Bahardan Yazdan

Yolun Sonu Görünüyor Dursun Ali Akınet-Selahattin Aygün Bana Ne Yazdan Bahardan Bana Ne Borandan Kardan Aşağıdan Yukarıdan Yolun Sonu Görünüyor Geçtim Dünya Üzerinden Ömür Bir Nefes Derinden Bak Feleğ..

  • W tarafından
  • 2.755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol 04:04

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol Dinle HANGİ YOL (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İsa Kurt Oyuncu: Eylül Su Sapan Söz & Müzik: Cihan Mürtezaoğlu Düzenleme: Cihan Mürtezaoğlu Mix: Emre Nişancı Mastering: Tarık Ceran ..

Altında Büyük Sahtecilik 01:39

Altında Büyük Sahtecilik

Altında Büyük Sahtecilik Fiyatlardaki yükselişle birlikte son dönemde tüketiciler tarafından büyük rağbet gören gram altın, kalpazanların yeni gelir kapısı oldu...

Canim Kardeşi̇m 3.Bölüm Ha Ha Hapşu 09:49

Canim Kardeşi̇m 3.Bölüm Ha Ha Hapşu

Ha ha hapşu Müge okuldan eve hasta olarak gelir. Galip bey kızının iyileşmesi için çeşitli otlar doğal gıdalardan hazırlanmış bir ilaç yapmaya karar verir. Bu ilaç Müge’ye çok iyi gelir. Galip bey Barış Manço’nun Nane, l..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Sevda Gül - Ellik 05:21

Sevda Gül - Ellik

Ah Benim Atlı Yarim Hemde Tokatlı Yarim Güzellikten Bakılmaz Baldan Da Tatlı Yarim Gel Ellikten Ellikten Su Gelir Mezellikten Güzel Benzin Sararmış Besbelli Güzellikten Dere Geçtim Daşı Yok Yüzük Buldum Kaşı Yok Yedi Yer..

Barış Kutupoğlu - Tel Tel Dökülürken 04:06

Barış Kutupoğlu - Tel Tel Dökülürken

Ayrılık habersiz gelmiş kapımıza Yalanlar beyazdan dönmüş siyaha Huzur hiç misafir olmamış bize Aşk kokan çiçekler solmuş ikimize Günahlar ayartmış çoktan ikimizi El görür olmuşuz abcsarkisozleri.com birbirimizi Tel tel..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu 02:28

TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu

TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu-Sabah İle Sabah İle Kahve Gelir Tabak İle Sabah İle Sabah İle Kahve Gelir Tabak İle türküsü..

Adı Efsane 24.Bölüm - Fikonun Acı Sonu! 05:07

Adı Efsane 24.Bölüm - Fikonun Acı Sonu!

Fiko'nun vurulmasıyla herkes seferber oluyor ve onu hayata döndürmek için çabalıyor. Fiko'nun vurulduğunu gören Hakan, onun yanına gider ve etraftan yardım ister. Kurşun Fiko'nun kolunun sıyırmış geçmiştir. Bunu gören Ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koalisyon Nedir 03:01

Koalisyon Nedir

Koalisyon kısımların, parçaların birleşerek bir vücut veya bütün meydana getirmesi. Aslen Latince olan coalitio (beraber büyüme) kelimesinden gelir. Politik manada koalisyon, birkaç devletin geçici olarak başka bir devle..

İnmenin Nedenleri Nelerdir 00:42

İnmenin Nedenleri Nelerdir

İnme denildiği zaman akla aniden oluşan felç gelir. Bunun da nedenlerinin başında damar tıkanıklığı gelir. Ani beyin kanamaları, kafa travmaları da felce neden olabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaygı Halinde Vücutta Ne Gibi Değişiklikler Olur 00:55

Kaygı Halinde Vücutta Ne Gibi Değişiklikler Olur

Kaygı halinde vücutta çeşitli değişimler meydana gelir. Korku, panik, mide bulantısı, mide yanması, tansiyon düşmesi ve yükselmesi, odaklanma sorunları bunların başında gelir. Bu reaksiyonlar aslında kişinin kendisini ka..

  • NABIZ tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe - Aşkım Aşkım 04:10

Yıldız Tilbe - Aşkım Aşkım

Gözlerini çözmek istiyorum Sözlerini görmek istiyorum Ellerimi bırakma istiyorum Düşlerini karartma istiyorum Zamanın kanatları var Çağırsam gelir mi? Hayatın sürprizleri var İstesem verir mi? Aşkım aşkım canım aşkım B..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika 04:17

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika

Kenan Doğulu Kalabalık içinden nefis kokun gelir Seni gören yıldızlar anlar şık nedir? Yüreğime güneş çarpar Günümü gülüşün sarar İçimde çocuksu çoşku kopar Ajda Pekkan Hem kalbe hemde gözlere Dokunur aşkın tufar sende Ç..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..