#Cimilli ibo cimile gelir duman kemençe horon müzik dinle

Hastanın bir kolundan biz diğerinden Azrail tutuyor 00:14

Hastanın bir kolundan biz diğerinden Azrail tutuyor

Yoğun bakım üniteleri için tıbbi Araf benzetmesi yapmak mümkün. Yaşamla ölüm arasında gider gelir buranın hastaları. Organlarının görevini çok kere gelişmiş makineler üstlenir. Buralarda çalışmak ne doktor ne de hemşire ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.361 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerim Yağcı -Suya Gider 02:26

Kerim Yağcı -Suya Gider

ses tonuna o kadar güzel uyuyor ki gerçekten çok güzel mutlaka seyredelim.....

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Hayatımızı Kolaylaştıracak 5 İpucu 02:47

Hayatımızı Kolaylaştıracak 5 İpucu

İlk görünüşte tuhaf gelen ama hep aklımızın bir köşesinde bulunması gereken ipuçları.Gün gelir faydalı olur değil mi?Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 8 yıl önce
EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ 04:30

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini bile unutmuştum hanidir ..

Poşet Çay Ne İşe Yarar -Güzellik ve Bakım Sırları 00:50

Poşet Çay Ne İşe Yarar -Güzellik ve Bakım Sırları

Bir poşet çay, çay içmekten başka ne işe yarar diye düşünüyorsan, bu videoyu izlemelisin ;) Kullanılmış poşet çay, sinek ısırıklarına, cilt yanıklarına, göz altındaki morluklara, buzdolabındaki kokulara ve uçuklara iyi g..

  • Kadınca tarafından
  • 1.438 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cilt ve Saç Bakımında Yoğurt Kullanımı 07:16

Cilt ve Saç Bakımında Yoğurt Kullanımı

1) Cilt kuruluğunu ve kaşıntıyı önler 2) Güneş yanığına iyi gelir 3) Kepeği önler 4) Saç kremi olarak kullanılır 5) Cilt lekelerini azaltır 6) Ciltteki gözenekleri sıkılaştırır 7) Akne tedavisinde kullanılır 8) Kı..

  • Kadınca tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Salla 03:30

Atiye - Salla

Hangi aşk yola gelir ki? Acı veren biri mutlu eder mi? Aldatan aldanırmış değer mi? Bahane bol gönül dara düşünce İnsan hata yapar mı sevince? Sınırları çizersin giderse Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla A..

Selim Gülgören - Kıyamet 04:00

Selim Gülgören - Kıyamet

boşlukta adım adım aklına gelir mi adım ben bir kere duymadım güzel dudaklarında uğruna öldüğüm kadın nerelerden aşk topladın aynı mı doyulmaz tadın güzel yanaklarında dünyada bir renk varsa gözünün gece karası çıksan rü..

Koşu Bandında Koşmayı Eğlenceli Hale Getirmek 00:59

Koşu Bandında Koşmayı Eğlenceli Hale Getirmek

Bildiğiniz gibi kardiyo denince akla koşu bandı koşuları gelir. İklim koşulları ne olursa olsun, koşu bandında koşmak birçok kişinin tercihidir. Fakat kapalı bir ortamda koşu bandında koşmak bazı kişiler için sıkıcı olab..

  • JokerS tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
WISH UPON Trailer (2017) Horror Movie 01:32

WISH UPON Trailer (2017) Horror Movie

Bir genç kız sihirli güçleri olan bir kutu bulur, ama ölümcül bir fiyat ile gelir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil 04:50

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil

Kolay değil, sevgin varsa zor değil aslında.. Yaşamak aşkı seninle bir daha. Kolay değil, yeniden dokunmak sahip olmak, Zor gelir sensiz geçen hayat sesleri, En zor karar bu hayatta.. Korkuyla aşkın arasında.. Seçim yapm..

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı) 04:26

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı)

Ay karanlık gecelerim gündüzüm olmuyor Dalımda solmuş güllerim filiz vermiyor Elim kolum işe güce varıp gitmiyor Gözlerimden ferim sönmüş haberin var mı? Haberin varmı? Haberin var mı? Seni seven öldü zalım haberin var ..

Boş Güzellik (Kısa Film) 08:15

Boş Güzellik (Kısa Film)

Güzellik İçten Gelir Ama Makyaj Kusursuzlaştırır.....

BİR ZAMANLAR... 60'lar 70'ler 80'ler 90'lar 13:53

BİR ZAMANLAR... 60'lar 70'ler 80'ler 90'lar

Bazen iyi gelir o günleri hatırlamak.....

Bodrum Masalı 27. Bölüm Fragmanı - 2 00:59

Bodrum Masalı 27. Bölüm Fragmanı - 2

Aslı ile Faryalı, baba-kız olduklarını öğrendikten sonra tüm problemleri aşmaya çalışırlarken, Maya Bodrum'a gelir! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 12 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de! İyi seyirler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neden Zencefil Çayı İçmeli 04:02

Neden Zencefil Çayı İçmeli

Dünyaya Çin'den yayılmış olan zencefil geleneksel Çin tıbbında çeşitli sağlık sorunlarına karşı en çok kullanılan bitkilerden biri. Zencefil sindirim sorunlarına, mide ağrısına, hazımsızlığa iyi gelir...

  • SAGLIK tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsanların Evde Beslediği 20 Sıradışı Hayvan 01:56

İnsanların Evde Beslediği 20 Sıradışı Hayvan

Evcil Hayvan Deyince Akla Hep Kedi, Köpek, Kuş, Balık Filan Gelir. Ancak Bazı İnsanlar Evlerinde Daha Farklı Hayvanlar Beslemeyi Tercih Edebiliyor. Bu Videoda Sıradışı Evcil Hayvanları Derledik...

Doctor Strange Türkçe Dublajlı Full Hd Film İzle 1:54:58

Doctor Strange Türkçe Dublajlı Full Hd Film İzle

Başarılı, zeki fakat kibirli cerrah Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) geçirdiği trafik kazası sonucu elindeki sinirlerin hasar görmesi nedeniyle mesleğini yapamaz hale gelir. Tibet'te yaşayan ve tüm yaraları iyileşt..

  • Tv Series tarafından
  • 23.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dua Eden Ne  İsterse Elde Eder- Mehmet Yıldız 22:25

Dua Eden Ne İsterse Elde Eder- Mehmet Yıldız

'' Bu duayı 40 kere oku ne istersen yerine gelir '' dediler. Denedim olmadı diyorsan bu video tam olarak sana göre :) Dualarımız neden kabul olmuyor? Allah her duaya cevap vereceğini söylüyor fakat dualarım kabul olmuyo..

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

En İyi Futbol Çalımları 2017 08:02

En İyi Futbol Çalımları 2017

Futbolu güzelleştiren hareketlerin başında gelir güzel çalımlar. Hem rakibini hem seyircileri şaşırtır. Hangi futbolcu olursa olsun alkışlanır. 2017 yılında yeşil sahalarda kameralara yansıyan futbol ustalarından en iyi ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çılgın Orman 19.Bölüm Hd İzle 13:30

Çılgın Orman 19.Bölüm Hd İzle

Sarının misafiri gelir ormana ve orman halkı gelen misafiri sarı zanneder.çünkü misafir sarıya çok benzemektedir. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Ömer Küçük - Nefes 05:08

Ömer Küçük - Nefes

Canım yanıyor Kalbim ağrıyor Hayat ne verdiyse geri alıyor Yaşamak şansa kaldı Hayaller kapıda alacaklı Nerelere gitsem, nasıl yapsam Aklım ermiyor İnsan, hayata yaşamaya gelir Madem nefesler sayılı, bu çektiği nedir B..

Mehtap Arslan - Saçının Tellerine 03:58

Mehtap Arslan - Saçının Tellerine

Gündüzün yok gecen yok Gözlerin hep yaşlı niye Anlatmak İstersen eğer Çekinme söyle derini Saçının tellerine Beyaz düşüren utansın Eni böyle per perişan Eden murat almasın Çektiklerin yetmedi mi Çilen derdin bitmedi m..

Hababam Sınıfı Uyanıyor  Asker Hayta İsmail 06:17

Hababam Sınıfı Uyanıyor Asker Hayta İsmail

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Asker Hayta İsmail Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir. Ha..

Hababam Sınıfı Uyanıyor  İnek Şaban'ın Tereyağı 11:26

Hababam Sınıfı Uyanıyor İnek Şaban'ın Tereyağı

Hababam Sınıfı Uyanıyor - İnek Şaban'ın Tereyağı Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir..

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman 01:32

Şirinler 3 Kayıp Köy Fragman

Şirinler'in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini işaret eder. Bunun üzerine bu köyün güvenliği artık Şirinler'in ellerindedir. Şirine, Göz..

Maç Kırıcı Fragmanı 02:03

Maç Kırıcı Fragmanı

İdeal bir romantik günlük işinden kovulduğunda, onaylamayan ebeveynleri için bir kızın ilişkisini koparmak için bir defalık konser sunulur. Bu bir defalık konser ağız yoluyla yayılır ve sonunda profesyonel bir eş kır..

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..