#Cimilli İbo rizeden Çıktım yola kemençe horon müzik dinle

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Resul DİNDAR   Karşıya Çifte Çamlar 03:59

Resul DİNDAR Karşıya Çifte Çamlar

Karşiya çifte çamlar oy sakizi yere damlar, oyy ... Sevup alamayanun da yureğini buz bağlar. Resul Dindar / Karşıya Çifte Çamlar Söz-Müzik:Anonim Aranje : Murat Çorak Perküsyon : Yaşar Erdoğan F.Bass,Gitarlar,Piano,..

  • PengoTV tarafından
  • 4.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekin Uzunlar - Hediye 04:31

Ekin Uzunlar - Hediye

Söz: Tuncay Taşkın Müzik: Matthaios Tsahouridis Aranje: Ömer Uçar Yönetmen: Soner Karakuş & Celal Canik Mix: Mesut Uçar Mastering: Emre Kiral Kemençe: Ekin Uzunlar Akustik Gitar & Elektro Gitar: Gürkan Karaman & Serhan B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.532 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekin Uzunlar - Geliyorum yar 02:54

Ekin Uzunlar - Geliyorum yar

Söz-Müzik:Sinan Akçıl Düzenleme:Mustafa Ceceli Davul:Doğaç Titiz Bas:Birkan Şener Gitar:Doğukan Aydın Kemençe:Ekin Uzunlar Mix-Mastering:Koray Püskül Klip Yönetmeni:Emrah Özbilen Kapak tasarım: Alper Erişir..

Zeriyên Şeşdara - Heftenîn - Mehmûd Berazî - Official  Music Video 04:33

Zeriyên Şeşdara - Heftenîn - Mehmûd Berazî - Official Music Video

Zeriyên Şeşdara | Heftenîn | Mehmûd Berazî | Official Music Video Mûzîk : Mehmûd Berazî Gotin: Ibrahîm feqe - Şêro Hindê Stranbêj: Hacî Mûsa Kemençe: Sebrî Mehmed Erbane: Zelal Mûsa Kamera: Çiya Serêkaniyê ..

Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse 03:50

Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse

kesmek darılmak istedim seni kirli bir sayfadan çıktım süt gibi kaybedecek şey yok teslim olsana yakışacak seninle bize bir baksana uyandım sesinle yol aldım sesizce sevmesen yükledim bulutları aşk kabul ederse tutşuruz ..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm... 03:15

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm...

Minnet Eylemem Best Turkish Trap Music CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR Minnet Eylemem -Nesimi Minnet Eylemem şarkısı sözleri: Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Olcay Şahan'a Trabzonsporlu Taraftarlardan Uçakta Sürpriz 01:34

Olcay Şahan'a Trabzonsporlu Taraftarlardan Uçakta Sürpriz

Trabzonsporlu taraftarlar 4-3'lük Beşiktaş mağlubiyeti sonrası uçakta gördükleri Olcay Şahan'a kemençe ve atma türkülerle moral verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Berrak Derin - Var Mısın 04:09

Berrak Derin - Var Mısın

Var mısın? şarkı sözleri ile Hep senle başlar Sevgi sözcüğü Söylenir gözden kalbe Sevdalım birden sardı hasretin Özlemin bitmez bende Çıktım artık yoldan Nokta koydum aşka Seviyorum yeni yeni ben Aldın aklımı baştan Ben..

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella 04:16

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella

Hayat Geçerken / Mücella şarkı sözleri ile Her yer polis kaynıyor Caddelerde sokaklarda Kızıyla evine giderken Mücella’yı almışlar Dışarıya çıktım karanlık Saatleri geriye almışlar Karanlık ışığa dönüşür Gelişir ..

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm 03:35

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm

Dün Gelecekten Döndüm Şarkı Sözleri İle Masaların üzerine çıktım Oradan ikimize baktım Gözüm üzerinde kaldı Aklım geçmişte Dün gelecekten döndüm O hatalar hep oldu Onları düzeltiverince Şimdi sevi’cez Ama tatlım bence ..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Bize meydan okumaya kalkma, biz kendimizi bu yola adamışız...

Dünya Güzellerim 1.Tanıtım  Yakında Show TVde Başlıyor! 01:01

Dünya Güzellerim 1.Tanıtım Yakında Show TVde Başlıyor!

İddialı bir ekip çalışmasıyla hazırlanan ve yaz sezonunda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan “Dünya Güzellerim” isimli gezi & show programı için bir araya gelen; Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Er..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü 02:10

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü

2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde İstanbul’da bazı öğrenciler valiliğin uyarılarına ve alınan önlemlere hava aydınlanmadan yollara düştü. Hava aydınlanmadan yola çıkan ilkokul öğrencisi Çetin Erbiç, Karanlıkta yol..

Navigasyon Uygulamaları Yokken Ne Yapıyorduk 06:00

Navigasyon Uygulamaları Yokken Ne Yapıyorduk

Navigasyon uygulamaları olmadan önce nasıl buluyorduk yolumuzu. Şimdi navigasyon uygulaması olmadan bir yere gidemem gibi geliyor. Hatırlıyorum ama uygulamalar olmadan önce neler yapıldığını. Bir yola çıkış hazırlığı yap..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu 04:17

E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu

E-5 Küçükçekmece mevkiinde tır önündeki arabaya çarpmamak için manevra yaptı. Manevra sonrası önce bariyerlere ardından önündeki araca çarpan tır yola devrildi. Yola devrilen tır nedeniyle yol kapanırken biri ağır 3 kişi..

Yolculuk Nedir 02:24

Yolculuk Nedir

Yolculuk, sefer, gezi, seyahat. Tabi bunun geniş manaları da var, hayat bir yolculuktur mesela. Ya da düşüncelere dalmak da bir yolculuktur. Her ne manada olursa olsun, yolculuk, eğlenceli, keyifli bir o kadar da heyecan..

Dikkati Sayesinde Ufak Bir Çocuğun Hayatını Kurtaran Belediye Personeli 00:25

Dikkati Sayesinde Ufak Bir Çocuğun Hayatını Kurtaran Belediye Personel

Çanakkale Belediyesi'nin Twitter hesabından paylaşılan videoda, bir belediye personeli dikkati sayesinde yola koşan bir çocuğun ezilmesini engelledi. Çocuğun yola koştuğu sırada hızla gelen otobüsü fark eden belediye per..

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç rüyalarındaki yazı geçirmek için yola koyulurlar. Gittikleri yerde bulunan gizli bir kıyı gölüne doğru yürüyüşe çıkarlar. Yola devam etmeleri için mısır tarlasını geçmeleri gerekmektedir. Fakat büyük bir te..

Doğacak bebeğinin nasibiymiş! 01:30

Doğacak bebeğinin nasibiymiş!

TELAŞLI BÜYÜKTÜ. BENZİN ALMAK İÇİN DURDUĞU İSTASYONDA CÜZDANINI ARACININ ÜZERİNDE UNUTTU. SONRA DA YOLA ÇIKTI. FARKINDA BİLE DEĞİLDİ AMA O ARACINI SÜRERKEN PARALAR DA YOLA SAÇILMIŞTI. NEYSE Kİ O PARALARI VİCDANLI BİRİ T..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gel Artık 02:55

Sancak - Gel Artık

Bilsen nasıl dayandığımı, sensiz her gece uyandığımı. Gelsen, ya da bir gülsen yeter. Unuttun mu sana inandığımı? Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi. Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık. Bir avuç ..