#Cimilli İbo rizeden Çıktım yola kemençe horon müzik dinle

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler 00:26

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinden yola çıkan, İstanbul Sarıyer’de düzenlenecek olan ’Formulaz Tahta Araba’ yarışlarında mücadele etmek için İstanbul’a gitmekte olan yarışmacıları taşıyan Trabzon - İstanbul uçağın..

Yaptığı Kazayı Umursamayan Adam 00:09

Yaptığı Kazayı Umursamayan Adam

Kaza yapıyor ama bu kadar da olmaz ki. Hiç umursamadan yola devam ediyor. Umursamazlığın bu kadarı..

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazanın Böylesi Pes Dedirtti 00:26

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti

Eyüp'de üç tekerlekli olarak tabir edilen bir araca binmeye çalışan adam, yanlışlıkla gaza basınca araç yola fırlayarak seyir halinde olan bir otomobile çarptı. Yaşanan o anlarda güvenlik kameraları tarafından saniye san..

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı 00:31

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı

Şişli'de bir anda koşarak yolun karşısına geçmek isteyen adama seyir halindeki taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak karşı yola uçan talihsiz adam, burada da seyir halinde olan başka bir araca çarparak yere savru..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı 01:04

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonetin yoldan çıkarak tarlaya devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 6 işçi de yaralandı. Kaza sonrası kamyonette bulunan üzümler yola saç..

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat 00:59

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat

Zırhlı askeri personel taşıyıcı araçlar ve rütbeli askerleri taşıyan otobüs sınır hattı istikametine gitti. Hatay'ın Suriye sınırındaki askeri birliklere, personel ile araç, ekipman ve sağlık malzemesi gönderildi. Suriye..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Mutlulukları Yarım Kaldı 07:17

Mutlulukları Yarım Kaldı

Ordu'nun Ulubey ilçesinde düğünün ardından İstanbul'a dönmek üzere yola çıktıktan sonra Çankırı’da geçirdikleri kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün ile ağır yaralanan gelin Özge Akgün’ün mutlulukları yarım kaldı...

Candan Erçetin   Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Ok Gibi Ön Cama Saplandı 00:22

Ok Gibi Ön Cama Saplandı

Çin'de yola düşen iri bir tahta parçası, ok gibi fırlayarak bir başka aracın ön camına girdi...

OHA Diyorum - Film Fragmanı (3 Kasım'da Sinemalarda) 02:07

OHA Diyorum - Film Fragmanı (3 Kasım'da Sinemalarda)

OHA Diyorum filmi 3 Kasım'da sinemalarda! Filmde arkadaşlarımız, Fırat'ın arabasını çalan hırsızların peşine düşüyor. Arabada Fırat'ın kızı Pera'nın doğduğundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

İsimsizler 18. Bölüm Fragmanı 00:44

İsimsizler 18. Bölüm Fragmanı

İsimsizler 18. Bölüm Fragmanı yayında! Handan'ın sakladığı sır ne? Fatih, Hasan ve Murat, farklı bir yola mı gidecek?..

Akıl Tutulması 05:15

Akıl Tutulması

Düşünce târihinde Frankfurt Okulu olarak bilinen; en ünlü temsilcilerinin Benjamin, Horkheimer, Adorno olduğu çevre, esas olarak Marx'dan yola çıkıyor; lâkin “ustalarını” derinlikli bir şekilde eleştiriyordu. “Ustaları” ..

İnanılmaz Buluş: 4 Arkadaş Kendi Atölyelerinde Yaptı 01:36

İnanılmaz Buluş: 4 Arkadaş Kendi Atölyelerinde Yaptı

Hatay'da dört sanayi esnafı arkadaş, kendi atölyelerinde hiçbir yakıt kullanmadan çalışan kendi kullanacağı elektriği kendisi üreten motor yaptı. İşçi emeklisi Mustafa Varlı adlı şahsın hayalinden yola çıkan Dörtyol küçü..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.579 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Bu Da Salça Hırsızı 00:32

Bu Da Salça Hırsızı

Kilis'te meydana gelen salça hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Abdioymağı Mahallesi Hasanbey Hamamı Sokak'ta yaşayan Muhammed Y. depoya bıraktığı salçanın çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.İhbarı üzerine gel..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Traktör Kadını Böyle Ezdi 01:00

Traktör Kadını Böyle Ezdi

Yolda yürüyen kadını ezen vicdansız traktör şoförü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde bir kadın yolda yürürken görülüyor. Daha sonra birden ana yola dalan bir traktör yolun karşısına geçmeye çal..

Dikkatsizliğin Bedeli Ağır Oldu 00:27

Dikkatsizliğin Bedeli Ağır Oldu

Rusya'nın St. Petersburg kentinde araçların arasından yola fırlayan ve sol tarafını hiç kontrol etmeyen kadına, hızla gelen bir cip çarptı. Ağır şekilde yaralanan kadın, çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kald..

Tarzan Rıfkı Kemal Sunal 1:15:31

Tarzan Rıfkı Kemal Sunal

Sakarlığı ve beceriksizliği yüzünden bir baltaya sap olamayan Rıfkı, kendini Tarzan sanmaktadır ve zamanının büyük çoğunluğu ormanda geçmektedir. Fakir ve saf bir delikanlı olan Tarzan Rıfkı tesadüfler sonucu kendisini m..

  • dizi tarafından
  • 17.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..