#Cinayet zanlısı Çekin türkiye yakışıklı görsün

Diş İpi Dansında Çığır Açanlar 07:48

Diş İpi Dansında Çığır Açanlar

Gün geçmiyor ki bir dans stili akım olmaya görsün efendim. Yıldık, yorulduk, nefret ettik ama dinlemiyorlar. Devem ediyorlar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum 06:03

Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum

her şey her şey senin için dualarım duygularım düşlerim de bakışların hep seni söylüyor şarkılarım umrumda değil kim duyarsa duysun varsın olsun kim görürse görsün bırak gitmeyi kolaymı sanıyosun söyle sevgimi he..

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Saç Stilleri 01:35

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Saç Stilleri

Biz kadınlar, güzelliğimizi herkes görsün isteriz. Genel itibariyle de bunun için saç modelini ve saç rengimizi değiştiririz. Yapılan araştırmalarla ve anketlerle erkeklerin kadınlarda beğendiği saç renkleri ortaya çıkmı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara 05:56

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara

Söz - Müzik: Sezgin Büyük Düzenleme: Ekin Eti Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerim de bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umrumda değil kim duyarsa duysun..

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azeri Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi   05:35

Azeri Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi

Eziz dostum aziz dostum ığdır azeri türküsü azerbayjan harika biliyorum...Eziz Dostum Azeri Türküsü..Ruhu okşayan müzik Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi Azerbaycan-Şah Ruh-Aziz Babaef-Azize Gürses Eziz Dostum Mennen Küsü..

  • PengoTV tarafından
  • 2.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berna Laçin - Alişan arasındaki idam tartışması alevlendi 21:41

Berna Laçin - Alişan arasındaki idam tartışması alevlendi

İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı diye tweet atan Berna Laçin ile tepki gösteren Alişan arasında sular durulmuyor. Medine hakkında attığı tweetten dolayı tartışan Berna Laçin ve Alişan arasın..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix ) 03:44

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix )

Murat Dalkılıç Söz & Müzik : Murat Dalkılıç Aranjör : Cenk Gürsel ''Afeta'' Şarkı Sözleri Burda oturmuş napıyorum? En yüksek tirajlı soru Çok cevaplı olanı Hangi birinden başlanır ki? Şaşalı dursun, Şöyle gözünü bir d..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video) 04:38

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video)

ZARA & KUTSİ - HAYATIMIN ANLAMI (2021) Gel yanıma bekliyorum Gel sevgilim ver elini Şarkımız çalıyor dinle Bak gözlerime tek seni görsün gözüm Bir ömür boyu isterim seni Tek benim ol her şeyim ol Can Yoldaşım İyi günd..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Kendilerini Kaybettiler - Yetenek Sizsiniz Halay Yeni Bölüm 03:31

Kendilerini Kaybettiler - Yetenek Sizsiniz Halay Yeni Bölüm

O Ses Türkiye 19.10.2017 , O Ses Türkiye 19 Ekim 2017 , O Ses Türkiye 7.Sezon Yeni Bölüm , O Ses Türkiye Yeni Bölüm , O Ses Türkiye İlk Bölüm , yetenek sizsiniz türkiye , yetenek sizsiniz , yetenek sizsiniz halay..

  • PengoTV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi 03:17

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi

Kıbrıs açıklarında sismik arama faaliyetinde bulunan Barbaros Hayreddin Paşa Gemisi mürettebatı, münhasır ekonomik alan ihlali uyarısı yapan Rumlara mehter marşı dinleterek karşılık verdi.. Rum sahil güvenliği, Kıbrıs ..