#Cinayet zanlısı Çekin türkiye yakışıklı görsün

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması 02:21

Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması

Dışişleri Bakanlığı tarafından Almanya'ya verilen Adil Öksüz notasına dair açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Almanya'da kendisine bu konu sorulan bir yetkili bunu yalanlamadı da,..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici 01:16

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici

Alman Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel serbest bırakıldı. 14 Şubat 2017'den beri cezaevinde bulunan Yücel hakkında konuşan Almanya Şansölyesi Angela Merkel, kararın sevindirici olduğunu belirtti. Die Wel..

Garnet | Senden Daha Güçlü | Steven Universe 02:40

Garnet | Senden Daha Güçlü | Steven Universe

Garnet bir füzyon olduğu ortaya çıkıyor.nGarnet, yakut ve safir birleşimidir.nnFigen Sumeli seslendirdiği Senden Daha Güçlü Müzik için Teşekkür ederiz.n nCartoon Network Türkiye Dailymotion kanalımızı üye ol ve eğlence..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Hemşire  Eşi Doktoru Öldürdü- Namusumu Temizledim! 03:18

Hemşire Eşi Doktoru Öldürdü- Namusumu Temizledim!

Gündeme bomba gibi düşen, bir cinayet haberi daha....

  • ANKA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sultangazi Kent Ormanı'nda feci olay 02:51

Sultangazi Kent Ormanı'nda feci olay

Sultangazi Hacı Bektaşı Veli Kent Ormanı'nda temizlik görevlisi olan boğazı kesik halde bir erkek cesedi bulundu. Şahsın yüzünde yanıklar ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler bulunduğu öğrenildi...

Gdo Karakedi Film İzle 1:33:52

Gdo Karakedi Film İzle

DO Karakedi hd izle, Kendi hallerinde yaşayan üç kardeş geçim mücadelesi vermektedir. Bela ile işleri olmayan bu üç kardeşin bir gün bela kapılarını çalar ve bir anda nasıl olduğunu anlamadan yaşadıkları bir kazadan sonr..

  • Tv Series tarafından
  • 7.450 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Çirkin Adam Yılmaz Güney  (1969) Filmi İzle 1:22:04

Bir Çirkin Adam Yılmaz Güney (1969) Filmi İzle

Bino azılı bir kiralık katildir. Pavyonlardan haraç toplayan Hayati Hamzaoğlu'nu öldürtmek için pavyon sahipleri Bino'yu tutarlar. Bino kurbanının kilosu başına fiyat verir. Bunu duyan Hayati Bino'ya ulaşır ve verdiği fi..

  • KAPALI SET tarafından
  • 14.481 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kızların Yüreğini Hoplatan Karizmatik Ünlü Erkekler 15 Nisan 2018 11:50

Genç Kızların Yüreğini Hoplatan Karizmatik Ünlü Erkekler 15 Nisan 2018

Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri objektif karşısına geçti ve genç kızların yüreğini hoplatan pozlar verdi ......

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım 00:37

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım

Kıvanç Tatlıtuğ: Başak en büyük şansım Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, Evlilik seni nasıl bir adam yaptı? sorus..

  • BETA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakımlı Kadın Olmanın Dayanılmaz Çilesi!! 03:23

Bakımlı Kadın Olmanın Dayanılmaz Çilesi!!

İlk Balmumu sıcak, mumlu ve balmumu konteyner Balmumu kaldırmak için bir spatula kullanın alanı temiz. İnce çene, ense bölgesinde tarafında saç büyüme yönünde bir uzun şerit Balmumu uygulamak. Bir veya iki saniye için ku..

  • Kadınca tarafından
  • 1.534 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin'de Yunan Bayrağının Üzerine Açılan Türk Bayrağı! 02:01

Vatanım Sensin'de Yunan Bayrağının Üzerine Açılan Türk Bayrağı!

Vatanım Sensin'de Türk bayrağı göklerde dalgalandı. Vasili'nin Türkleri göçe zorlama planının devreye girmesi Azize'nin sert tavrıyla karşılaşınca önemli bir ayaklanma başlar. bu ayaklanmanın sonucunda ise Türk bayraklar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce