#Cinayet zanlısı Çekin türkiye yakışıklı görsün

Hellblade Senua's Sacrifice  Official Trailer  PS4 02:10

Hellblade Senua's Sacrifice Official Trailer PS4

From the makers of Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West, and DmC: Devil May Cry, comes a warrior’s brutal journey into myth and madness. Created in collaboration with neuroscientists and people who experience ps..

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..

Ödem Atıcı İçecek Tarifi 02:44

Ödem Atıcı İçecek Tarifi

Malzemeler 2 avuç bebek ıspanak 1/2sy bardağı doğranmış mango 1/2 su bardağı su 1 adet orta boy muz 1 su bardağı doğranmış ananas Hazırlanışı Mango, muz ve ananası dilimleyin ve dondurucuya atın. Donan meyveleri Tefal ..

Meze Sofrası ve Temel Mezeler  Köz Patlıcan Ezme 08:18

Meze Sofrası ve Temel Mezeler Köz Patlıcan Ezme

4 adet kemer patlıcan 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4 adet patlıcanı, patlamadan, rahatça pişebilmeleri için bıçağın ucuyla ufak ufak delin ve ocağın üzerine bir tel koyarak közleyin. Ardından bir kâseye alı..

Mehmet Ali Erbil Yaşadığı Zor Günleri Anlattı 06:00

Mehmet Ali Erbil Yaşadığı Zor Günleri Anlattı

Günaydın köşe yazarı Tuba Kalçık aylarca uyutulan ve tedavi gören Mehmet Ali Erbil ile görüştü. Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra aylarca uyutulan Mehmet Ali Erbil, geçirdiği zor günleri anlattı: Uyandığımda h..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
60 bin liralık çek buldu 01:24

60 bin liralık çek buldu

60 BİN LİRALIK ÇEK BULDU, SAHİBİNİ BULUP TESLİM ETMEK İSTEDİ AMA İŞİ KOLAY DEĞİLDİ... MEBLAĞ YÜKSEK OLUNCA, O ÇEK BENİM DİYEN DE ÇOK OLDU... ÇEKİN GERÇEK SAHİBİYSE SOSYAL MEDYA YARDIMIYLA BULUNDU.....

Karşılıksız çekle dolandırıldı! 01:55

Karşılıksız çekle dolandırıldı!

TEL ÖRGÜ KESME MAKİNESİNİ SATAN ADAM, 192 BİN LİRA KARŞILIĞINDA ÇEK ALDI. DOLANDIRILDIĞINI, O ÇEKİN ÖDEME GÜNÜ GELİNCE, YANİ TAM 45 GÜN SONRA ANLADI...

Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Azerbaycan Müziği Maral Maral 04:05

Azerbaycan Müziği Maral Maral

Bir güzel yar seni sevem bahcanıza nar ekem Uzadıkça boyun senin deyiştikçe huyun senin Büyüyüp olasan gelin benim olasan maral maral maral maral eşkine düştüm maral maral maral maral eşkine düştüm maral Bizim bahcaya bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Tahin Pekmez Smoothie 03:19

Tahin Pekmez Smoothie

Tahin Pekmez Smoothie Malzemeler 2,5 su bardağı süt 1/2 su bardağı yulaf ezmesi 2 yemek kaşığı tahin 4 yemek kaşığı pekmez 1 çay kaşığı toz tarçın 1 çay kaşığı toz zencefil 2 adet muz Hazırlanışı; Mutfak robotunuz ya d..

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

 Maş Fasulyesi Salatası Tarifi 05:49

Maş Fasulyesi Salatası Tarifi

Malzemeler; 2 avuç akdeniz yeşillikleri 1/2 bağ maydanoz 1/2 bağ dereotu 1/2 limon suyu Zeytinyağı 1/2 su bardağı maş fasulyesi 7-8 adet kornişon turşu 2-3 adet közlenmiş kapya biber 1 avuç ceviz / ince kıyım 2 dal ..

Haydari  Yoğurtlu Meze Tarifi 05:30

Haydari Yoğurtlu Meze Tarifi

Haydari Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo süzme yoğurt Küçük bir parça beyaz peynir Bir tutam dereotu 1 Tatlı kaşığı kuru nane 1 Diş sarımsak 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuzunu koymadan tadına bakin ..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Vişne Reçeli Tarifi 04:02

Vişne Reçeli Tarifi

Vişne Reçeli Malzemeler 500 gr vişne 500 gr toz şeker 1-2 damla limon 1 adet çubuk tarçın Hazırlanışı; Vişneleri yıkadıktan sonra, çekirdeklerini çıkartın. Bir tencereye aktarın. Üzerine toz şekeri ilave edip 30 da..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi 02:48

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi

Malzemeler 1/2 su bardağı vişne suyu 1/2 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı limon suyu 1/4 karpuz Hazırlanışı : Vişne suyu ve şekeri bir sos tenceresinin içerisine koyun ve ocakta karıştırarak şekerin erimesini sağla..

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır 07:08

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır

4 Tane büyük ayva Yaklaşık 2 litre su 1 Kg. Şeker Yarım çay kaşığı limontuzu Hazırlanışı : Ayvaları soyun minik minik doğrayın, limonlu suya atin. Ayvalar bu sayede kararmaz. Benim ayvalarım soyup doğrayınca tarttım ta..

İki Renkli Puding Tarifi 05:11

İki Renkli Puding Tarifi

Malzemeler : Yarım litre süt Yarım çay bardağı nişasta 1 Çay bardağı seker 2 Tane yumurta sarısı 1 Tane vanilya 1 Yemek kasigi tereyagi Bir cimdik tuz 1 Paket krema(200gr) 100 gr. Bitter cikolata Hazırlanışı Tencereye..

Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Çorba Tarifi  Arpa Şehriyeli Tavuklu Ve Bol Maydonozlu Enfes Bir Çorba 03:39

Çorba Tarifi Arpa Şehriyeli Tavuklu Ve Bol Maydonozlu Enfes Bir Çorba

Şehriyeli tavuklu corba tarifi Malzemeler 1 parca tavuk gögsünü haslayip didikliyelim suyunuda corbaya koyalim. 3 4 yk siviyag 3 yk arpa sehriye 1 yk dolusu un 1 yk domates salcasi tuz karabiber pulbiber yarim limon suy..