#Cinsel kasılma vajinismus nedir

Chat Nedir 03:30

Chat Nedir

Chat, sohbet etmek, dostça, arkadaşça konuşarak hoşça vakit geçirmek demektir. İlk online Chat Talkomatic adıyla 1973'te, deniz aşırı olan chat ise 1989'da Amerika Finlandiya arasında gerçekleştirildi. Ülkemize chat mev..

Manipülasyon Nedir 04:03

Manipülasyon Nedir

Manipülasyon için Türk Dil Kurumu yönlendirme demiş. Bak bu önemli. Manipülatörler manipülasyon yöntemleri ile seni, davranışlarını, zevklerini dolayısıyla hareketlerini manipüle ederler. Yoksa siz de manipüle edemedikle..

Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Clickbait Nedir 02:13

Clickbait Nedir

Medyanın kullandığı manipülasyon tekniklerinden biri olan clickbait, Türkçeye tık yemi, tık tuzağı olarak çevrilebilir. Hani YouTube'ta videoların tıklama almasını sağlayan çarpıcı video görselleri var ya, ya da deprem g..

Adil Kullanım Kotası Nedir 03:32

Adil Kullanım Kotası Nedir

Adil kullanım kotası, internet servis sağlayıcılarının, tüketicilerin belirli bir kullanımdan sonra internetlerini sınırlandırması. Hani tam bir şey izlemeye heves ediyorsun da, küt donuveriyor ya ekran! İşte hep bu adil..

Metafor Nedir 03:31

Metafor Nedir

Türk Dil Kurumu metafor kelimesini mecaz olarak tanımlamış. Metafora örnek olarak, Cem Karaca'nın şarkısı Ben bir ceviz ağacıyım, Gülhane Parkı'nda yı verebiliriz. Ama Kenan Doğulu'nun Festival gibisin, katılmak istiy..

Sexting Nedir 04:09

Sexting Nedir

Seksting, kısaca erotik mesajlaşma demek. Nasıl yani deme, anladın sen! Yazıyla, fotoğrafla, erotizm kokan mesajların karşılıklı olarak gidip gelmesi, sexting işte. Ama dikkat et, erotik mesaj gönderme demiyoruz, eroti..

Black Friday Nedir 02:53

Black Friday Nedir

Black Friday, kara cuma. Mağazaların yüksek oranda indirimler yaptığı thanksgiving yani Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma gününe denk gelir. Amerika'da şimdi izleyip komik bulup güldüğümüz alışveriş ve tüketim çılgınlığı..

CrossFit Nedir 03:23

CrossFit Nedir

Crossfit, Greg Glasmann tarafından yaratılmış ve tescilli marka haline getirilmiş olan bir fitness çeşidi. Crossfit'te neler yok ki! Halter, jimnastik, atletizm... Üstelik crossfit oyunları da var. 2007'den bu yana her y..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

İlk Yardımın ABC'si Nedir Ve Nasıl Yapılır 00:59

İlk Yardımın ABC'si Nedir Ve Nasıl Yapılır

İlkyardımın temel uygulamaları sırayla ve hızla yapılmalı. Bu uygulamaların ingilizce baş harfleri A, B ve C harflerinden oluştuğu için İlkyardımın ABC'si denir. ► Kanalımıza Abone OL: https://goo.gl/GwjvIg 1 bilgiyi v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.523 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prostat Tedavisi Nedir 01:01

Prostat Tedavisi Nedir

Prostat Hipertrofisi Tedavisi Nasil Yapilir?..

  • NABIZ tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erken Boşalmanın Türleri Ve Görülme Sıklığı Nedir 02:36

Erken Boşalmanın Türleri Ve Görülme Sıklığı Nedir

CİSED Genel Sekreteri Psk. Kemal Özcan ile 5 Soruda Erken Boşalma..

  • NABIZ tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Audition Nedir 03:07

Audition Nedir

Ses veya sahne sınavı. Kabiliyetini değerlendirmek için yapılan deneme çekimi. Brad pitt bile hollywood filmlerine girerken hala Auditionlara katılıyor. Bu seni korkutmasın. Audition, genel kültürünü görüp seni tanıyab..

Aura Nedir 03:14

Aura Nedir

Canlıları ve nesneleri çevreleyen elektromanyetik enerji veya atmosfer. Eski Yunanca’da aura nefes, esinti demek. Çok eski öğretilerden gelen bu olguyu aura adıyla 19.yy’da ilk kez İngiltere kilisesi eski papazı Charle..

Saçta Prp Tedavisi Nedir 00:42

Saçta Prp Tedavisi Nedir

Dr. Hamid Aydın prp tedavisini anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Millennials Nedir 03:32

Millennials Nedir

Yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartlarını, benzer sıkıntıları, üzüntüleri, sevinçleri paylaşmış insanlar kuşakları oluşturuyor. Kuşaklar: 1893 - 1900 arası doğan nesil: Lost Generation Ekonomik bunalı..

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Aşk Acısı Nedir 03:07

Aşk Acısı Nedir

Aşk acısı, aşkın bitmesiyle başlamaz. Ayrılmanın da vahşi bir tadı var. #Aşk acısı, öznenin yitirilmesiyle başlar. Sevilen ulaşılmaz olur, yasaklanır, kaybolur. Son. Bitti. Finito. Aradığınız sevgiliye şu an ulaşılamıyor..

Rap Nedir 03:57

Rap Nedir

Bir müzik kolu, Hiphop’un. Anlamı, bir yere hafifçe vurmak, ani ve güçlü bir şekilde bir şey söylemek: Şeytan kulağına haa bazuka! Soytarı meydanı boş bulunca Sağdan pala kama soldan kanca Üç dil bilirim birisi A..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Kulaklık Amfisi Nedir 04:51

Kulaklık Amfisi Nedir

Kulaklıklarınızdan daha iyi ses alabilmeniz için tasarlanan kulaklık amfilerine bakıyoruz..

  • BETA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuduz Nedir 02:30

Kuduz Nedir

Kuduz, hayvanlarda görülen virüs kökenli bir hastalıktır. Hasta hayvanların ısırması.....

  • NABIZ tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ewing Sarkomu Nedir 01:36

Ewing Sarkomu Nedir

Ewing Sarkomu; hızlı büyüyeni bir tümördür. Kökeni bilinmemekle birlikte çoğunlukla kemiklerde, nadiren de yumuşak dokuda gelişir. Ewing sarkomu hastalığında halsizlik ve ateş gibi belirtiler sıkça görülür...

  • NABIZ tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Kalp Yetmezliği Nedir 01:36

Kalp Yetmezliği Nedir

Kalp yetmezliği, kalbin vücudun ihtiyacını sağlayacak kadar kanı pompalayamaması sonucu vücudun değişik bölgelerinde sıvı birikimiyle seyreden ciddi bir durumdur...

  • NABIZ tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce