#Cinsel kasılma vajinismus nedir

İlyas Yalçıntaş Derdi Nedir Bu Sonbaharın 03:31

İlyas Yalçıntaş Derdi Nedir Bu Sonbaharın

İlyas Yalçıntaş Derdi Nedir Bu Sonbaharın Dinle..

Hayatta Ağzıma Almam Dediğiniz Şey Nedir 02:30

Hayatta Ağzıma Almam Dediğiniz Şey Nedir

Sokak röportajında vatandaşlara hayatta ağzıma almam dediğiniz şey nedir sorusu sorulmuş ve ilginç cevaplar alınmış izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Arolat Yar Nedir Dileğin 05:29

Metin Arolat Yar Nedir Dileğin

Metin Arolat Yar Nedir Dileğin Dinle..

Hayatınızda Aldığınız En İyi Üç Karar Nedir  Röportaj 03:02

Hayatınızda Aldığınız En İyi Üç Karar Nedir Röportaj

Aldığınız en iyi 3 karar nedir?..

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Botobüs Nedir 01:15

Botobüs Nedir

A aa o da neyin nesiymiş dediğini duyar gibiyiz. Botobüs nedir? bilmemek ayıp değil, hala videoyu izlememek ve öğrenmemek ayıp!..

VPN Nedir 01:28

VPN Nedir

VPN Nedir? VPN cennete açılan kapıdır... İtiraf et, VPN'in hala ne olduğunu tam olarak bilmiyorsun. O zaman seni şöyle videoya alalım...

Illuminati Nedir 01:26

Illuminati Nedir

Her gördüğün üçgeni illuminati sananlardan mısın? O zaman İlluminati nedir? videomuzu izle ve öğren!..

Cumhuriyet Nedir 01:07

Cumhuriyet Nedir

Günün anlam ve önemine binaen Cumhuriyet nedir? dedik...

Kamera Arkası Nedir 06:34

Kamera Arkası Nedir

Nedir Kamera arkası görüntüleri ve çıkarılmış sahneler, nam-ı diğer Director's cut!..

Fit Nedir 02:51

Fit Nedir

Spor Yap, Enerjik ve Sağlıklı Ol, Form Tut, Tarz Sahibi Ol. Mesele fit olmak mıdır, olamamak mıdır? Fit Nedir? İngilizce'den dilimize yerleşmiş olan fit kelimesi, uymak, yakıştırmak, zinde olmak manasına gelir. Tabi bi..

Regl Nedir 02:34

Regl Nedir

Regl Nedir? PMS Bir Adet midir? Regl, kadınların rahim iç yüzeyinde oluşan damar ve dokuların kan ile birlikte vücuttan atılmasıdır. Ay hali, adet, halam geldi gibi anlamdaşları da var reglin. Bir de kirli diyor kimiler..

Jargon Nedir 02:25

Jargon Nedir

Jargon Nedir? Jargon, aynı meslek ya da topluluktaki insanların ortak dilden ayrı olarak kullandıkları özel dil veya söz dağarcığıdır. Bir grup için sosyolojik olarak birleştirici özelliğe sahiptir. Ama zaman zaman grub..

Kariyer Nedir 02:46

Kariyer Nedir

Kariyer Nedir? Üniversite Seçimi Kariyer için Önemli midir? Kariyer, bir meslekte çalışma ve zamanla elde edilen aşama, başarı ve uzmanlıktır. Tanıma sadece böyle bakınca çello çalanın kariyeri yokmuş gibi aalgılanabili..

Nerd Nedir 03:36

Nerd Nedir

Bütün Nerdler toplandık (Genç Geekler rahatsız) Nerd Nedir? Uzun yıllardır Amerikan gençlik kültürüne hakim, ergenlik sürecinde gençlerin sosyal sınıfını belirleyen 2 terim bulunmakta: Geek ve Nerd . Fazla ders çalış..

Nesnelerin İnterneti Nedir 03:17

Nesnelerin İnterneti Nedir

Internet of things? Neler oluyordu? Şimdi de nesneler mi birbirleriyle iletişim mi kuruyordu? Bu ve benzeri pek çok sorunun cevabı kitaplarda. Kitap okuyun. :) Nesnelerin İnternet'i (Internet of Things, kısaca IoT), fiz..

12 Maddede Abi Nedir 03:15

12 Maddede Abi Nedir

Abi ne anlama geliyor kimlere denilir kimler söyler izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelin Promosyonu Nedir 00:15

Gelin Promosyonu Nedir

Bir programda yarışmacıya sorulan sorunun cevabına hep beraber bakalım efendim..

  • JET TV tarafından
  • 3.727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Netsparker Nedir? Web Sitesinin Güvenlik Açıklarını Raporlar 03:05

Netsparker Nedir? Web Sitesinin Güvenlik Açıklarını Raporlar

Netsparker nedir? Netsparker,bir web uygulaması güvenlik tarayıcısıdır.Otomatik olarak bir web sitesini uygulama seviyesindeki güvenlik açıklarına karşı analiz edip güvenlik açıklarını raporlar. Ek olarak raporlamanın b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyku Apnesi Nedir Tedavi Yöntemleri 03:51

Uyku Apnesi Nedir Tedavi Yöntemleri

Nöroloji Uzmanı Dr. Seyfi ARSLAN - Uyku Apnesi Nedir? Uyku Hastalıkları üzerine kısa bilgilendirme..

  • NABIZ tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pokemon Nedir 03:20

Pokemon Nedir

Pokemon GO Nedir? Pokemon Go Nasıl Oynanır? Pokemon Go Nasıl indirilir?... Bu ve bunun gibileri, son zamanların en büyük sorularından! Etrafına bakınca herkes Pokemon GO oynuyor. PokemonGo ile yatıp kalkıyor, Pokemon Go..

Evlilik Nedir 03:43

Evlilik Nedir

Evlilik Nedir? Evlenme oranları yaz aylarında artıyormuş. Öyle diyor istatistikler. E yıllık izinler, okul tatilleri bunda bir etken tabi. Peki kış aylarında düğün, nikah, kina yapan yok mu? Olmaz mı kış aylarında da ev..

Donör Nedir 07:14

Donör Nedir

Donör Nedir? Donör, bağışta bulunan, armağan eden, organ ya da kan bağışı yapan kimse anlamına gelir. Yani aslında donör hayat kurtaran kişidir. Kendine bir karşılık beklemez. Karşısındakinin, hatta belki de hiç tanımad..

Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Viral Nedir 03:53

Viral Nedir

Viral Nedir? Viral, Türk Dil Kurumu'nda virüsler ile ilgili olarak tanımlanmış. Ama bu videoda elbette virüslerden falan bahsetmeyeceğiz. Hani şu nereden çıktığı pek de anlaşılmayan ilginç, etkileyici, komik ya da eğlen..

Kaçış Oyunu Nedir 02:59

Kaçış Oyunu Nedir

Kaçış Oyunu Nedir? Hiç kaçış oyunu oynadınız mı? Oynamadıysanız toplayın tüm arkadaşlarınızı hemen kendinize bir kaçış oyunu planlayın. İnanın bu kaçış oyunlarının yapıldığı mekanlar hem korku dolu hem eğlenceli hem de ..

Celebrity Nedir 03:43

Celebrity Nedir

Ünlü, özellikle eğlence sektöründe şöhret sahibi insan. Türkçenin suyu çıktığı için celebrity nedir diyoruz. Bu değil. (Hilal Şefkatli) bu dabbe’tül arz. Rüyama girdi. Tövbe tövbe. Ayrıca youtube celebrity olmak için 1..

Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

Hipnoz Nedir 04:26

Hipnoz Nedir

Hipnoz Nedir? Sözle, bakışla, telkinle sağlanan bir tür uyku durumu, hipnotizma. Bilinçaltı kısa yolu, hackenirseniz yandınız. Şaka şaka. Sanılanın aksine hipnoz, bilinci tam olarak kapatmaz. Reklam ya da seçim kampanyal..