#Cinsel kimliği yüzünden

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Vatanım Sensin 17. Bölüm Fragmanı - 2 01:02

Vatanım Sensin 17. Bölüm Fragmanı - 2

Vatanım Sensin 17. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cevdet, Eşref Paşa'yı vurarak vazifesine devam edebilecek mi? Bu eylem sonucunda Cevdet'in kimliği tamamen ifşa mı olacak?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Ebru Şallı Sağlıksız Zayıflama Çorbası Paylaştı Ortalık Karıştı! 08:20

Ebru Şallı Sağlıksız Zayıflama Çorbası Paylaştı Ortalık Karıştı!

Mankenlik kimliği dışında Plates sayesinde Türk toplumunda kendisine sempatik bir saygınlık kazandıran Ebru Şallı'nın, içinde kimyasal sağlıksız maddelerin bulunduğu,zayıflama çorbasının reklemını yapması gündeme bomba e..

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı 00:29

Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı

Malezya’da geçen ay zehirlenerek öldürülen Kim Jong-nam’ın oğlu Kim Han Sol kendini dünyaya ilk kez bir video ile gösterdi. Videoda pasaportunu da gösteren Kim Han Sol'un videosu Cheollima adlı bir grup tarafından Çarş..

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında 02:24

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında

En az 20 yıl süreyle dünyanın en çok aranan teröristiydi. Hakkında sayısız kitap yazıldı, onlarca film yapıldı. Gerçek kimliği bilinmediği için uzun yıllar Çakal Carlos olarak tanınan ve eylemleriyle dünyayı yıllarca m..

Yıllarca Kadın Kılığında Hemşirelik Yapan Adam 03:41

Yıllarca Kadın Kılığında Hemşirelik Yapan Adam

Yıllarca kimseye fark ettirmeden kadın kılığında takılan adam bir de bu kimliği ile hemşirelik yapmış... Tabi olayı yine kim aydınlığa kavuşturuyor? Müge Anlı!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vicdansız Kadın Köpekleri Zehirleyip Gülerek Uzaklaştı 04:57

Vicdansız Kadın Köpekleri Zehirleyip Gülerek Uzaklaştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde elindeki zehirli mamayı sokağa bırakarak bir köpeğin zehirlenmesine neden olan kadın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Kimliği belirsiz kadının zehirli mamayı sokağa bıraktıktan ..

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Abd, Camiyi Aleve Veren Adamın Video Görtüntüsü 00:58

Abd, Camiyi Aleve Veren Adamın Video Görtüntüsü

Video gösterileri, adam denemesi, camiyi alevlendirdi. Abd, Tampa, Florida yakınlarındaki bir camiye ateşe veren , kimliği belirsiz bir adamı gösteriyor. Polis şüpheli için hâlâ arayor. Abd, Şubat ayından beri 39 Olaylar..

Fatih’te Kuyumcu Soygunu 01:57

Fatih’te Kuyumcu Soygunu

Fatih’te kimliği belirsiz yüzleri maskeli 4 kişi, girdikleri kuyumcu dükkanından yaklaşık 250 bin lira değerinde ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kaçan şahısları yakalama..

Yolda Yürüyen Kadının Gözlüğünü Çalan Hırsız - Çanakkale 00:28

Yolda Yürüyen Kadının Gözlüğünü Çalan Hırsız - Çanakkale

Çanakkale'de bu kadar da olmaz diyebilceğimiz olay yaşanıyor. Çanakkale'nin en işlek bölgelerinden Demircioğlu Caddesinde kaldırımda yürüyen bir kadına arkadan yaklaşan kimliği belirsiz kişi, kadının gözündeki gözlüğü te..

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

İmamın Bisikletini Çalan Hırsız 00:47

İmamın Bisikletini Çalan Hırsız

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir camide imama ait bisiklet, kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı..

  • JET TV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Kuyumcu Soygunu 03:06

İstanbul'da Kuyumcu Soygunu

Küçükçekmece’de kimliği belirsiz yüzleri maskeli 5 kişi, girdikleri kuyumcu dükkanında yüklü miktarda ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Polis, olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı...

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti 01:30

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karlov, Ankara’da katıldığı bir fotoğraf sergisinde konuşurken silahlı saldırıya uğradı. Kameralara yansıyan olay anında, tak..

Evin Bahçesinden Köpek Hırsızlığı 04:49

Evin Bahçesinden Köpek Hırsızlığı

Büyükçekmece’de yaşayan Şükran Pınar’ın 6 yaşındaki Golden Retriever cinsi “Pamuk” adlı köpeği kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı...

Balkonda Oturan Yaşlı Adamın Suratına Kezzap Döküm Kaçtılar 00:39

Balkonda Oturan Yaşlı Adamın Suratına Kezzap Döküm Kaçtılar

Adana'da, kimliği belirsiz iki kişi evinin balkonunda oturan yaşlı adamın suratına kezzap döküp kaçtı. Suratı yanan yaşlı adam hastanede tedavi altına alındı...

Gran Turismo Sport  Opening Trailer  PS4 03:04

Gran Turismo Sport Opening Trailer PS4

Although it remains in the background after a little Forza, Gran Turismo sport racing game with a renewed identity PS4 to make the most solid of everything. As usual, which will be presented to us by polyphony digital Gr..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..