#Cinsel kimliği yüzünden

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Bankta Otururken Silahlı Saldırıya Uğradı 01:09

Bankta Otururken Silahlı Saldırıya Uğradı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 32 yaşındaki bir adam bankta otururken kimliği belirsiz bir şahıs tarafında silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı 01:07

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı

Fizik dehası Albert Einstein'ın 1922'de Japonya'da bir kuryeye bahşiş yerine verdiği, mutluluğu tarif eden not, Kudüs'te yapılan açık artırmada 1,56 milyon dolara (yaklaşık 5,82 milyon lira) satıldı. Müzayede evi tarafın..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Gazeteci Ali Tarakçı'ya Silahlı Saldırı 01:52

Gazeteci Ali Tarakçı'ya Silahlı Saldırı

Gazeteci Ali Tarakçı'ya aracının içinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından üç yaşındaki oğlunun gözleri önünde silahlı saldırı düzenlendi...

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..

Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Martin Garrix - Animals [Official Video] 03:07

Martin Garrix - Animals [Official Video]

Yayınlanmadan önce, parça, Hollandalı plak şirketi Spinnin 'Records'un sadece Hayvanlar (Teaser) başlıklı parçanın bir klipini piyasaya sürdükten sonra, yazar hakkında artan spekülasyonla isimsiz olarak oynandıktan son..

Üsküdar'da Okul Servis Aracına Saldırı 00:19

Üsküdar'da Okul Servis Aracına Saldırı

Üsküdar'da okul servisine kimliği belirsiz kişi veya kişiler kurşun yağdırdı. Olayda 1'i kadın 2 kişi ağır yaralandı...

8 Popüler Logo Öncesi ve Şimdi  Instagram Google Apple 06:16

8 Popüler Logo Öncesi ve Şimdi Instagram Google Apple

8 Ünlü Şirket Logoları Öncesi ve Şimdi .. Duymayan Kalmasın ! .. Dünyaca ünlü markaların logolarını hergün defalarca kez görüyoruz. Sürekli olarak gündelik hayatımızda karşımıza çıkan ve bilinç altımıza yerleşen bu logol..

  • JET TV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman’da PTT araçlarına ses bombası atıldı 01:45

Batman’da PTT araçlarına ses bombası atıldı

Batman’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından PTT’ye ait araçlara ses bombası atıldı...

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü 00:46

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü

TSK ve ÖSO tarafından 2 gün önce terör örgütü PKK/PYD'den temizlenen Kefer Safra Köyü'ne Cumartesi gecesi sızan 5 teröristten 2'sinin gazeteci kimliği taşıyan kadın olduğu ortaya çıktı. Teröristler, daha sonra çıkan çatı..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Örümcek Adam  2 Film İzle 2:21:34

Örümcek Adam 2 Film İzle

ÖRÜMCEK ADAM 2 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE, Spider Man 2 Film İzle Örümcek Adam 2 hd izle, Sevgilisinden ayrılan peter bunalıma girmiştir. Kazandığı kimliği ona söyleyip söylememek arasında gidip gelirken, kız arkadaşının yakın ..

  • Tv Series tarafından
  • 34.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı 01:57

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ailesinin yanında tatil yapan ünlü oyuncu Kemal Pekser meçhul bir kişinden yumruk yedi. Pekser’in yaşadığı talihsiz olayın son dizisinde kötü bir adam karakteri canlandırması nedeniyle gerç..

  • ANKA tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 2017  Irak Güzelinin Sonu Hülya Avşar'ın Sonuyla Aynı Oldu 00:47

2017 Irak Güzelinin Sonu Hülya Avşar'ın Sonuyla Aynı Oldu

Irak’ta yapılan güzellik yarışmasında 2017 Miss Irak seçilen Viyan Amir Nuri Süleyman, Hülya Avşar’la aynı kaderi paylaştı, tacı geri alındı, 2017 Miss Irak güzelinin sonu Hülya Avşar'ın sonuyla aynı oldu Irak’ta yapıla..

  • ANKA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle 1:31:56

Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Suç Örgütü Lideri Ulvi kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile öldürülür. Vasiyetnamesi açılır. Bir hafta içinde katilini bulmak kaydı ile mirasını ve başkanlığı arkadaşı Fikret'e bırakmıştır. Yıl : ..

Çalıntı Bisikleti Çalan Hırsız 00:28

Çalıntı Bisikleti Çalan Hırsız

Park halinde bulunan çekicinin üzerinden kimliği henüz belirlenemeyen hırsız bisiklet çaldı. Çekinin üzerindeki bisikletlerin çalıntı olduğu ve Yediemin parkına götürüleceği öğrenildi. Hırsızın çalıntı bisikleti çalarken..

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mr. Gay Syria Fragman 01:39

Mr. Gay Syria Fragman

Mr Gay Syria, hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışan iki Suriyeli mültecinin hayatını anlatıyor. Avrupa'da bir ülkeye gitmek için gereken yerleşme iznini beklerken İstanbul’da berberlik yapan 24 yaşındaki Husein, muhafa..

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada 01:05

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde inşaat yapı malzemeleri satan bir dükkandan malzeme çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Akyazı ilçesi Ada Caddesi Cumhuriyet Mahallesi'nd..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Adana'da Feci Kaza Kamerada 01:21

Adana'da Feci Kaza Kamerada

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde güvenlik kamerasına da yansıyan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Metin Yücel idaresindeki 01 DTN 89 plakalı otomobil, Cırık Mahallesi'nde Bahar Bahçe'nin kullandığı 06 HA 4723 plakalı ..

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada 00:27

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada

Irak Türkmen Cephesi'nin (ITC) Kerkük kent merkezindeki Bağdat Yolu semtinde bulunan bürosuna otomatik silah ve el bombasıyla saldırı düzenlendi.ITC Bağdat Yolu Büro Koruması Ahmet Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada..