#Cinsel kimliği yüzünden

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman 02:39

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Osman Pazarlama Full Hd İzle 1:52:15

Osman Pazarlama Full Hd İzle

Konusu : Osman sevdiği kızla artık evlenmek istemektedir ancak maddi durumlar yüzünden bu bir türlü gerçekleşmemektedir. Bu durumun olmamasının bir diğer sebebi ise sevdiği kızın babasıdır. Önce zengin ol, kendini ispat..

Yeni Gelin 48. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 48. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle 1:42:59

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Ayşe’nin iftiraya uğrayarak yaşadığı kasabayı terk eden annesine kavuşmasını anlatır. Babaannesi tarafından büyütülen Ayşe, annesi ve babası hakkında hiçbir şey bilmeden büyür. Bir gün tesadüfen annesi Ba..

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle 1:15:59

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği cinayetlerle suçlanan Rıfat’ın adalet arayışını konu edinir. Rıfat, eski sevgilisi Zişan’ın yönettiği suç şebekesi tarafından oyuna getirilir. İşlemediği bir dizi cinayet yüzünden hapse girer. ..

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2 01:02

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

Güldür Güldür Show 179. Bölüm - Çapkınlık 21:06

Güldür Güldür Show 179. Bölüm - Çapkınlık

Bilal çapkınlığı yüzünden nasıl bir problem yaşayacak? Bilal’in kadınları etkilemedeki sırrı neler? Bilal’e doğum günü sürprizi yapmak isteyen kızlar aynı anda eve gelirse ne olur?..

Gelin Damat Kavga Etti Antalya'da 5 Milyon Dolarlık Düğün 02:00

Gelin Damat Kavga Etti Antalya'da 5 Milyon Dolarlık Düğün

Son zamanlarda Hinduların favori düğün lokasyonu. Turizm şirketi yöneticisi Bünyat Özpak, 2014 yılından itibaren ciddi bir tanıtım atağı yaptıklarını vurguladı ve belki de Antala'da yapılacak en görkemli düğünün, geli..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nurgül Yeşilçay'a Ne Olmuş Öyle Bebek'te Fotoğraf Gerilimi 01:53

Nurgül Yeşilçay'a Ne Olmuş Öyle Bebek'te Fotoğraf Gerilimi

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın (41) başrolde yer aldığı Gülperi dizisinin Bebek’teki çekimleri gergin başladı. Sette görüntülenen oyuncu, üç farklı mekanda kamera karşısına geçti. Milliyet'in haberine göre;: gün boy..

  • BETA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle 1:03:54

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öküz almak için İstanbul’a para kazanmaya gelen bir köylünün farkında olmadan kanunsuz işlere karışmasını konu edinir. Ali ile Emine, köyde yaşayan yoksul bir çifttir. Ali, belli bir miktar mahsul karşılı..

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle 1:26:59

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden hayatını kanun kaçağı olarak geçiren bir adamın hikâyesini anlatır. Kemal, bir cinayet suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Delili olmadığı için suçsuz olduğunu ispatlayamaz. Hapi..

Yeni Gelin 48. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 48. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle 1:19:56

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, gizli bir teşkilat ajanının yerine geçen bir adamın yaşadıklarını konu edinir. Kurt, Nato’ya bağlı gizli bir teşkilat ajanıdır. Çalışmaları yüzünden pek çok düşman edinmiştir. Kendisine kurulan bir tuzak ..

Kibariye'ye Yeni Şok Kocası Sarışın Bir Kadınla Yakalandı 02:43

Kibariye'ye Yeni Şok Kocası Sarışın Bir Kadınla Yakalandı

Kibariye (58) kendisinden 20 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık’ın (37) ihaneti ile sarsılmıştı. Bu krizin üstüne Ali Küçükbalçık’ın borçları yüzünden evlerine haciz de geldi. Her şeyi unutmak için Bodrum’daki yazlığına çekil..

  • BETA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Askere Elverişsiz Raporu Verildiği İçin Hüngür Hüngür Ağlayan Adam 02:20

Askere Elverişsiz Raporu Verildiği İçin Hüngür Hüngür Ağlayan Adam

Hastalığından dolayı askerlikten muaf edilen adam hüngür hüngür ağladı. Vatani görevini yerine getirmek isteyen ama doktorların izin vermemesi yüzünden ağlayan adamın komutanla karşılıklı konuşmasını izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stil Baykuşu Saçlarımı Kendi Rengine Boyuyorum 12:09

Stil Baykuşu Saçlarımı Kendi Rengine Boyuyorum

Saçıma yaptığım platin yüzünden saçlarım çok yıprandı ve sarıdan artık sıkıldım o yüzden saçlarımı kendi rengine çeviriyorum. Umarım beğenirsiniz...

Genç Adamın Kimlik İsteyen Polisin Önünde Dans Etmesi 01:39

Genç Adamın Kimlik İsteyen Polisin Önünde Dans Etmesi

Antalya'da gece vakti mahalle arasında bağıran genç adam yüzünden mahalle sakinleri rahatsız olunca polise haber vermiş. Polis ekibi olay mahalline geldiğinde kimlik isteyince genç adam çeşitli figürlerle dans etmeye baş..

  • JET TV tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle 1:42:15

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bestekâr Orhan, şarkıcı Gül ve gazino patronu Kenan arasındaki aşk ilişkisi konu edilir. Gül, Kenan’ın gazinosunda şarkıcıdır. Bir gün yolda Orhan’la karşılaşır. Orhan ile Gül, Kenan’ın gazinosunda sahn..

Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda) 02:07

Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda)

Kral Şakir 11 Mayıs’ta sinemalarda! 7’den 77’ye herkesin severek izlediği Kral Şakir sizi yepyeni bir maceraya sürükleyecek. Laboratuvarda yapılan bir deney yüzünden Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya ar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.554 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeni Gelin 49. Bölüm 1. Fragman 00:59

Yeni Gelin 49. Bölüm 1. Fragman

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Tophaneli Osman 1964 Türk Filmi İzle 1:08:57

Tophaneli Osman 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir miras yüzünden işlenen cinayetin aydınlatılması konu edilir. Esad Bey, ölmeden önce mirasını açıklamaya karar verir. Bütün akrabalarını evine çağırır. Mirasının büyük kısmını üvey oğlu Murat’a, geri..

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle 1:17:34

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Veli ile Nuri’nin İstanbul’da başlarına gelen gülünç olayları konu alır. Veli, Kayseri’de bir köyde yaşamaktadır. Babasının istediği kızla evlenmemek için köyden kaçıp İstanbul’a gitmeye karar verir. Yold..

Kazancı Askerin Patlayan Kömür İle İmtihanı 01:45

Kazancı Askerin Patlayan Kömür İle İmtihanı

Askerliğini kazancı olarak yapan bu arkadaş kazana attığı büyük bir parça kömür yüzünden ufak çaplı bir kaza yaşamış. Sonra bu olayı devresi ile röportaj tadında paylaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Ortasında Meydan Savaşı Yapan Sürücüler 01:41

Yol Ortasında Meydan Savaşı Yapan Sürücüler

Mersin'de yol ortasında yol verme yüzünden başlayan sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmüş. Kavgayı olaya tanıklık eden esnaf ayırmış...

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tapınakta Tahttan Düşürülen Kadın 00:31

Tapınakta Tahttan Düşürülen Kadın

Çin'de bir tapınakta meydana gelen olayda tahtta taşınan kadın , tahtı taşıyan adamların dikkatsizliği yüzünden fena düşüyor...

  • JET TV tarafından
  • 195 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale 00:55

Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale

Adana'da kız meselesi yüzünden kendine bıçakla zarar verip, olay yerine gelen polise de bıçakla saldıran genci, önce itfaiye ekipleri tazyikli su ile ardından polis biber gazıyla müdahale edip etkisiz hale getirdi...

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada 00:51

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada

Bursa'da aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Süleyman K. ve Ali D., arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Süleyman K. ile yanında bulunan eşi Halime K., bacaklarından yaralandı. Çatışma ..

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi 02:38

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta akı, 1 su bardağı çiğ badem, 1 su bardağı fındık içi, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 tutam tuz. ********************* Uzun bir aranın ardından tekrar sizlerleyim. 19 Mayıs tatiliyle haftasonunu birleşti..