#Cloak and dagger 1x9 türkçe altyazılı fragmanı

Jack White - Over And Over And Over 03:59

Jack White - Over And Over And Over

Jack White - Over And Over And Over Listen..

Jack White - Over and Over and Over 03:54

Jack White - Over and Over and Over

Jack White – “Over and Over and Over” Live at Third Man Records Nashville 03.17.2018 Listen..

Music of the Orient Turkish Arabic and Persian Relax and Chillout Mix 1:01:48

Music of the Orient Turkish Arabic and Persian Relax and Chillout Mix

1. Lena Chamamyan - Love In Damascus (0:00) 2. Caleludemco - Antonio Polichiso ( 4:10) 3. Khan Kalima – Nour (7:38) 4. Wadih Alsafi - Al Lailu Ya Laila (11:15) 5. Holy Gnawas by Arnaud Gauthier (ca. 14:45) 6. Angel Tears..

  • PengoTV tarafından
  • 1.401 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Black Lightning 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

Black Lightning 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning 1. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Şubat Salı Günü Cw'de Black Lightning 1x05 Promo/Preview Aches and Pains Black Lightning Season 1 Episode 5 Promo Black Lightning 1..

The Flash 4. Sezon 17. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

The Flash 4. Sezon 17. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 17. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Nisan Salı Günü Cw'de The Flash 4x17 Promo/Preview Null and Annoyed The Flash Season 4 Episode 17 Promo The Flash 4x17 Promo Null and A..

Black Lightning 1. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

Black Lightning 1. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning 1. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Nisan Salı Günü CW'de Black Lightning 1x12 Promo/Preview The Resurrection and the Light: The Book of Pain Black Lightning Season 1..

The Flash 4. Sezon 21. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:39

The Flash 4. Sezon 21. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 21. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Mayıs Salı Günü Cw'de The Flash 4x21 Promo/Preview Harry and the Harrisons The Flash Season 4 Episode 21 Promo The Flash 4x21 Promo Harr..

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:33

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 31 Ocak Çarşamba Günü CW'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Dev..

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:54

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir ..

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:25

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yanı Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı İyi Seyirler...

The Flash 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:47

The Flash 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 9 Ekim Salı Günü CW'de » The Flash Salı Günleri Saat 8:00pm/7c CW'de » Oyuncular: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom ..

Agents of SHIELD 5. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:28

Agents of SHIELD 5. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 30 Mart Cuma Günü ABC'de Marvel's Agents of SHIELD 5x15 Promo/Preview Rise and Shine Marvel's Agents of SHIELD Season 5 Episode 15 P..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey bir silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor...

Riverdale 2. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:42

Riverdale 2. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Ocak Çarşamba, CW'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamın..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden bir kadın Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini ..

Karanlık Zihinler Türkçe  Altyazılı 2. Fragmanı 02:07

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Ruby Daly Amerika`nın yüzde 98`ini öldüren korkunç vebadan hayatta kalabileceğini hiç düşünmemiştir; ancak hayatta kalmayı başarır. Hayatta kalanlar değişik güçlere sahiplerdir ve sadece renklerle tanımlanırlar; yeşille..

Supergirl 4. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:11

Supergirl 4. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Supergirl 4. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Ekim Cuma Günü CW'de » Supergirl Pazar Günleri Saat 8:00pm/7c CW'de » Oyuncular: Melissa Benoist, Chyler Leigh, Mechad Brooks, Jesse Rath..

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C..

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalım..

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:38

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Gazetecilikte kendini göstermek için bir tercih yapmak zorunda kalan Jay, kendi ailesinin yanında yaşadığı bodrum katını dünyanın en tehlikeli suçluları aras..

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:11

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Dizi 16 Ocak Salı Günü Cw'de Başlıyor. Bölümlerini Ertesi Gün Kanalda Bulabilirsiniz. İyi Seyirler. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Ön..

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve d..

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 02:13

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Insecure 3. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 13 Ağustosta Pazar Günü HBO'da » Insecure Pazar Günleri Saat 10:30pm HBO'da » Oyuncular: Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis and Lisa Joyce..

İlk Tanıştığımız Gece Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:58

İlk Tanıştığımız Gece Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sihirli bir fotoğraf kabini sayesinde zamanda geriye giden Noah, Avery ile tanıştığı geceyi tekrar tekrar yaşar ve onu kendine aşık etmeye çalışır...

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Riverdale 2. Sezon 9. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:29

Riverdale 2. Sezon 9. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 9. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Aralık Çarşamba Günü CW'de Riverdale 2x09 Extended Promo/Preview Silent Night, Deadly Night Riverdale Season 2 Episode 9 Extended Promo R..

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 2 Mart 2018 Yönetmen: Biray Dalkıran Oyuncular: Angela Durazo, Nathan Schellerup, Malinda Farrington Tür: Korku Ülke: ABD..