#Cloak and dagger 1x9 türkçe altyazılı fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mükemmel annelik olgusuna karşı çıkarak, onlardan beklenen sorumluluk ve istekleri karşılamayan üç anne, kendi aileleri için güzel bir Noel düzenlemeye karar veririler. Aynı zamanda kendi annelerini de ağırlamak zorundad..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Sicario Day of the Soldado Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Sicario Day of the Soldado Türkçe Altyazılı Fragmanı

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver (Josh Brolin), gizemli Alejandro’yla (Benicio Del Toro) iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafınd..

Westworld 2. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:50

Westworld 2. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Westworld 2. Sezon 7. Bölüm Türkçe Atlyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 3 Haziran Pazar Günü HBO'da Westworld 2x07 Promo/Preview Les Ecorches Westworld Season 2 Episode 7 Promo Westworld 2x07 Promo Les Ecorches ..

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:17

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillian Jacobs & Chris Roach &..

The End of the Fucking World Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:14

The End of the Fucking World Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bu sıradan bir aşk hikâyesi değil. Benzersiz bir yolculukta, aykırı gençler James ve Alyssa'ya katılın. Charles Forsman'ın çizgi romanından uyarlandı. Oyuncu Kadrosu: James (Alex Lawther – Black Mirror, Enigma) Alyss..

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:04

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı

Amerikan askerleri olan Spencer Stone, Anthony Sadler ve Alek Skarlatos, Paris treninin yolcuları arasındadır. Sakin bir yolculuk yapmayı bekleyen üçlünün bilmediği şey ise büyük bir IŞID atağına hazırlanmakta olan Ayoub..

Black Mirror 4. Sezon 1. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (Arkangel) 00:55

Black Mirror 4. Sezon 1. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (Arkangel)

Black Mirror 4. Sezon 1. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (Arkangel) Yayınlandı. Dizinin İlk Tanıtım Fragmanı Arkangel Adlı Bölümü İle Geldi. İyi Seyirler...

Black Mirror 4. Sezon 2. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (Timsah) 00:45

Black Mirror 4. Sezon 2. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (Timsah)

Black Mirror 4. Sezon 2. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (Timsah) Yayınlandı. Dizinin 2. Tanıtım Fragmanı Timsah (Crocodile) Bölümü İle Yapıldı. İyi Seyirler...

Black Mirror 4. Sezon 4. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (Hang the DJ) 00:45

Black Mirror 4. Sezon 4. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (Hang the D

Black Mirror 4. Sezon 4. Tanıtım Türkçe Altyazılı Fragmanı (Hang the DJ) Yayınlandı. Dizinin 4. Tanıtım Fragmanı Hang The DJ Adlı Bölümüne Geldi İyi Seyirler...

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı 02:12

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı

Uzak bir gelecekte, insan zihni sayısallaştırılarak farklı bedenlere indirilebilmektedir. Dünyanın en zengin adamı Laurens Bancroft (James Purefoy) tarafından 250 yıl aradan sonra hayata döndürülen eski Elçi askeri Takes..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:45

Ant-Man ve Wasp Türkçe Altyazılı Fragmanı

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Requiem 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:50

Requiem 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Requiem 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 9 Şubat Cuma Günü BBC'de Requiem 1x02 Promo/Preview Requiem Season 1 Episode 02 Promo Requiem 1x02 Promo (HD)..

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:25

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

New Girl 7. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Nisan Ayında Fox'da » New Girl Salı Günleri Saat 9:30pm FOX'da » Oyuncular: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris..

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tarihin en büyük soygunu tehlikede. Hem rehinelerin hem de soyguncuların yorgunluğu ve gerginliği giderek artıyor. Adli tıpçılar, soygunun planlandığı evin peşinde. Polis, Profesör'ün gerçek kimliğini bulmaya artık daha ..

Dear White People 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:45

Dear White People 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dear White People 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Winchester'a tekrar hoş geldiniz, bu bir remix'tir. Dear White People'ın 2. Sezonu, 4 Mayıs'ta Netflix'te..

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:19

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Luke Cage geri döndü. Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramaya..

Ölmek İçin On Üç Sebep 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:04

Ölmek İçin On Üç Sebep 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ölmek İçin On Üç Sebep 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 18 Mayıs Cuma Günü Netflix'de..

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:58

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kümemizin kümenize bir mesajı var. Sense8 Dizi Finali 8 Haziran'da Netflix'te...

Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı

Breslin, yüksek güvenlikli hapishaneden kaçışının yıllar sonrasında yeni bir birinci sınıf, kiralık güvenlik gücü oluşturmuştur. Ama takım üyelerinden biri Hades olarak bilinen bilgisayarlı tekno-terör savaş-labirentinde..

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrollerini Sverrir Gudnason ve Shia LaBeouf'ın üstlendiği film gerçek hikayeden uyarlama bir spor dramı. İkonik tenisçiler Björn Borg ve en büyük rakibi John McEnroe arasındaki mücadeleyi konu alan film, ikilinin 1980 ..

The 100 5. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

The 100 5. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The 100 5. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Haziran Salı Günü Cw'de The 100 5x07 Promo/Preview Acceptable Losses The 100 Season 5 Episode 7 Promo The 100 5x07 Promo Acceptable Losses..

The Originals 5. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Finali) 00:30

The Originals 5. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Fina

The Originals 5. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 25 Temmuz Çarşamba Günü CW'de The Originals 5x12 Promo/Preview The Tale of Two Wolves The Originals Season 5 Episode 12 Promo The Origi..

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 31 Aralık Pazar Günü Showtime'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin..

Agents of SHIELD 5. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:29

Agents of SHIELD 5. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Ocak Cuma Günü ABC'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin D..

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Eski Ahit'in akıllara kazınan kahramanı Samson, insanüstü güçlere sahip olan bir adamdır. Silah olarak kullandığı oyma bir kemik sayesinde düşmanlarını darmaduman etmektedir..