#Cnn türkün bağlar saldırısı endişesi demirtaş İyi mi

Serdar Kuzuloğlu Bu Kez Kendinden Örnek Verdi 00:34

Serdar Kuzuloğlu Bu Kez Kendinden Örnek Verdi

CNN TÜRK'te yarının gençlerinin konuşuldu Gündem Özel programına konuk olan teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu, anne babalara çocuklarına 'gelecekte bir şey olamayacaksın' baskısı yapmamaları gerektiğini söyledi. Konu içi..

FETÖ Soruşturmalarında Kriterler Ne 05:27

FETÖ Soruşturmalarında Kriterler Ne

Şirin Payzın'ın sunumuyla CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında darbe araştırma raporlarına yapılan itirazlar, FETÖ operasyonları ve devam eden davalar, Katar krizi ve yeni yargı paketi masaya yatırıldı..

Tanem Sivar'ın Muhteşem Evi 00:41

Tanem Sivar'ın Muhteşem Evi

Cnn Türk’te İki Kahve Arası programını hazırlayıp sunan Tanem Sivar’ın evinde mola verdik. Nişantaşı’nı çok sevdiğini ve yıllardır bu semtten vazgeçemediğini anlatan güzel sunucu sevimli beyaz kedisi Casper ile burada en..

  • ANKA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu 01:39

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınmıştı. 3 gün önce CNN Türk'te bir programa konuk olan Çelik, darbeci h..

The One Awards Ödülleri 03:57

The One Awards Ödülleri

Medya Sponsorluğunu Kanal D ve Cnn Türk'ün yaptığı ve aralarında Hande Erçel, Aslı Enver, Aras Bulut İynemli, Eser Yenenler gibi bir çok ünlünün ödül aldığı The One Awards Ödülleri düzenlenen bir törenle sahiplerine veri..

  • BETA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Menbiç'ten Çekilmeyi Düşünmüyoruz 00:38

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Menbiç'ten Çekilmeyi Düşünmüyoruz

Amerikan CNN televizyonuna konuşan ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı General Joseph Votel, ABD askerlerinin Suriye'nin Menbiç bölgesinden çekilmeyeceğini söyledi. General Votel Menbiç'ten çekilmeyi düşünmüyoruz ..

Canan Karatay-Modern Tıp Diye Bir Şey Yoktur 01:26

Canan Karatay-Modern Tıp Diye Bir Şey Yoktur

CNN Türk'te Deniz Bayramoğlu'nun programı Gündem Özel'e konuk olan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, modern tıp diye bir şeyin olmadığını söyledi...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teknik Aksaklığa Kurban Giden Sunucu 00:50

Teknik Aksaklığa Kurban Giden Sunucu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin mitingini canlı veren CNN Türk'te yaşanan teknik aksaklık sunucu Başak Şengül'e büyük bir şok yaşattı...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi' 00:21

'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi'

Hakan Bayrakçı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. SONAR'ın başkanı Hakan Bayrakçı CNN Türk'te Türkiye'nin Gündemi programında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bayrakçı 'Anketlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın kazana..

0001 00:09

0001

27. CNN TÜRK HD..

Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı. 11:45

Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı.

İzmir'deki depremde enkaz altında kalan 21 yaşındaki Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever, Doğanlar Apartmanı önünde gerçekleştirilen canlı yayında deprem bölgesinde yaşadığı bir olayı ..

Gizli Koronavirüs Belgeleri Ortaya Çıktı 02:03

Gizli Koronavirüs Belgeleri Ortaya Çıktı

CNN International haber yaptı. Çin’in koronavirüs salgınını yönetemediği iddiasını ortaya attı. Dünya Sağlık Örgütü genel direktöründen de açıklama geldi. Çin’in suçlamalarına cevap verdi. Koronavirüsü politize etmeyin d..

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi- 04:18

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi-

Uzun zamandır kar yağışının beklendiği İstanbul bu sabah güne karla uyandı. Peki İstanbul'daki kar yağışı sürecek mi? CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli yarın akşamdan itibaren İstanbul'da daha yoğun kar yağış..

Bakan Çavuşoğlu- -2. Aşama siparişi verildi, ihracat izni temasındayız 01:02

Bakan Çavuşoğlu- -2. Aşama siparişi verildi, ihracat izni temasındayız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan ziyareti dönüşünde uçakta aralarında CNN TÜRK Ankara Temsilci Dicle Canova'nın da yer aldığı gazetecilerin sorularını yanıtladı...

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Azad - Fly Away 04:10

Azad - Fly Away

Şarkı Sözleri: I wanna fly away When there's no TV's and the people don't know my name Get a plant Where theres no more war and the sufferent no come out way High away On the rights and beach when I lay in the sun all d..

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

Kılıçdaroğlu 2019'da Cumhurbaşkanlığına Aday Olacakmı? 01:45

Kılıçdaroğlu 2019'da Cumhurbaşkanlığına Aday Olacakmı?

Şirin Payzın'ın sunduğu ve CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında CHP'li milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması, Darbe Araştırma Komisyonu raporuna yapılan itirazlar, KHK'lar ve FETÖ operasyonları..

İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok! 00:58

İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin skandal yalanını ortaya çıkardı. İnce, geçtiğimiz aylarda Amerikalılar beni aradı, haklısınız Muharrem Bey. 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fethullah Gülen'i usulüne..

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zack Snyder’s Justice League | Sneak Peek | HBO Max 00:34

Zack Snyder’s Justice League | Sneak Peek | HBO Max

Only on HBO Max 2021. nnnSubscribe: http://bit.ly/HBOMaxYouTubennnBe the first to know more:nHBO Max: https://hbom.ax/YTnLike HBO Max on Facebook: http://bit.ly/HBOMaxFacebooknFollow HBO Max on Twitter: http://bit.ly/HBO..

Close Enough | Official Trailer | HBO Max 01:44

Close Enough | Official Trailer | HBO Max

From JG Quintel, creator of Regular Show comes Close Enough, a surreal animated comedy about a married couple, their five-year-old daughter, and their two divorced roommates all living together in LA. They’re navigating ..

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge 01:33

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge

Ukrayna'nın başkenti Kiev ve çevresi, gergin geçen 1 ayı geride bıraktı. Savaş halen belirsizliğini korurken, Rus askerleri arkalarında birçok mühimmat ve tank bıraktı. Çatışma sırasında kullanılamaz hale geldiği tahmin ..

Resul DİNDAR   Karşıya Çifte Çamlar 03:59

Resul DİNDAR Karşıya Çifte Çamlar

Karşiya çifte çamlar oy sakizi yere damlar, oyy ... Sevup alamayanun da yureğini buz bağlar. Resul Dindar / Karşıya Çifte Çamlar Söz-Müzik:Anonim Aranje : Murat Çorak Perküsyon : Yaşar Erdoğan F.Bass,Gitarlar,Piano,..

  • PengoTV tarafından
  • 4.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşi̇m 22.Bölüm Güneş Neden Ağlıyor 10:10

Canım Kardeşi̇m 22.Bölüm Güneş Neden Ağlıyor

Mine havadaki değişimlere aklını takar. Yağmur yağmasının nedenini güneşin üzülüp ağlamasına bağlar. Güneş üzülmesin, ağlamasın diye hayaller kurar. Galip, kızına yağmurların nedeninin ne olduğu öğretmek için çabalar. Mi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan 03:27

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan

ben gidiyorum seni sende bırakarak kalmamış ki yok yüreğimde beklenecek yaşanacak ben gidiyorum seni sende bırakarak çözülmüş tüm bağlar aramızda yerimiz yok tutunacak e varsa aklında benim hakkımda hiç kusura bakma bır..