#Cnn türkün bağlar saldırısı endişesi demirtaş İyi mi

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

 Kolay Şekerpare Tarifi 05:20

Kolay Şekerpare Tarifi

Şekerpare için Malzemeler 1 su bardağı irmik 1 su bardagi pudra sekeri 1 cay bardağı siviyag yarim paket tereyağı veya margarin(125 gr) 2 adet yumurta birinin sarisi ayrılacak (sonradan şekerparenin uzerine sürülecek) ..

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu 19:59

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu

Meşhurlar gibi mi görünmek istiyorsunuz? Sizi çok iyi anlıyorum! İşte, burada size bütçeniz az olsa bile milyonerler gibi görünmenize yarayan harika ipuçları! Diğer bir deyişle, her kızın bilmesi gereken en iyi güzelli..

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle 2:12:54

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle

Pakistan’ın füzelerinin teknoloji gizliliğini satmaya çalışmakta olan şüpheli bir Trinity Üniversitesi bilim adamının hikayesini anlatan romantik, aksiyon, gerilim Filmi. Hindistan’a ait hükümet profesörün faaliyetleri h..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle 2:19:58

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle

Filmin daha doğrusu oyunun kahramanı olabilecek bir potansiyeli olan Wade Watts olacaktır. Çünkü yıllar öncesinde annesi ve babasını kaybetmiştir kendini sanal aleme atan genç sanal gerçeklik oyunu ile kendine yeni bir h..

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle 1:29:52

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle

Tarım arazilerinin olduğu ağaçların yani insanların kendini iyi hissettiği nefes aldığı bir bölgede oluşturulan rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu batağına saplanmış ve ordan kurtulmak isteyen insanların bir araya geld..

Sevgisiz - Nelyubov Türkçe Dublaj İzle 2:01:46

Sevgisiz - Nelyubov Türkçe Dublaj İzle

Rusya yapımı olan dram türünde bir film hikayesi de sürekli şiddetli geçimsizlik yaşayan bir çiftin birbirlerine olan sevgileri tükenmiş ve zorla aynı evi paylaşmaktadırlar. Olan çocuklara olmaktadır iki yetişkin insan a..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Kıskanç Türkçe Altyazılı Fragman 01:50

Kıskanç Türkçe Altyazılı Fragman

Kıskanç, orta yaş krizine giren ve çevresindeki herkesi kıskanmaya başlayan bir kadının hikayesini anlatıyor. Bir üniversite profesörü olan Nathalie eşinden boşanmış bir kadındır. Orta yaşlarına varan Nathalie çevresinde..

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası 03:40

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası

Konu: Zor zamanlarda, mutlu anlarda, renkli hatıralarda arkadaşların yeri ayrıdır. Ancak bazen bu arkadaşlar eşek şakalarının kahramanı da olabiliyor. Bu videoda birbirinden çirkin şakalarla arkadaşlarını deli eden 10 k..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stratejik Düşünce Nedir? 01:35

Stratejik Düşünce Nedir?

“ Planı kur adımları plana göre at sonuca varacağın sırada zafere eriyorsun diye dikkatini dağıtma ciddiyetini bozma en son hamleden sonra sevin” e aynen katılıyorum. ????Burada çıkarılacak bir kaç ders var. Birisi her ş..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı 04:34

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı

Bırakman Doğru Mu? şarkı sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatt..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Garipses - Şansını Zorlama 02:34

Garipses - Şansını Zorlama

Geri dön bak elin hep aynı dönüyor Kendini tekrarlayan bi sürüsünüz Bi sürüsünüz de biz yaparsak çürürsünüz Ayık olun laik olun desem biraz ayıp olur sana Karın doyur salak Sanata karın doyurmak olarak bakanlar var Ve..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Hediye Biliç - Çevrimiçi 03:12

Hediye Biliç - Çevrimiçi

Çevrimiçi Şarkı Sözleri İle Belli ki birileri girmiş aklına Kandırmışlar aldatmışlar Bu kadar kolay değil ki bu işler Küçücük duvardan atlatmışlar Bakıyorum durumun çevrimiçi Sevişip sevişip hiç gelme Ama son sözler..

Yasmin Schmidt - İnsanım 02:46

Yasmin Schmidt - İnsanım

İnsanım şarkı sözleri ile Sabah mı oldu yeniden Farketmedim ne ne güzel Bir çay birde bir şeker Bugün yine birşey yemeden Geçsin, ama ; sen yaz bana Bilirsin zaman alır alışmam İyi misin ,işin ne durumda Sorun olur mu ..

Cem Belevi -  Bundan Sonra 03:41

Cem Belevi - Bundan Sonra

Cem Belevi - Bundan Sonra Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir gün özlersen kimse duymasın Unut gitsin gözlerin dolmasın Gizle yaşlarını içine aksın ..

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) 03:19

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sadece alıştım baştan acı günlere Zor ama belki de beni iyi edecek Sorma sarmışım aşkı saklı dünlere Beklediğim günlere elbet değecek Her şey yolunda gibi ..

Onur Tuna Olumsuz Yorumlar Bana Mutluluk Veriyor 02:37

Onur Tuna Olumsuz Yorumlar Bana Mutluluk Veriyor

Mucize Doktor'da, Doktor Ferman'ı Canlandıran Onur Tuna, Fox TV Yeni Sezona Merhaba Partisinde UçanKuş TV Objektiflerine Açıklamalarda Bulundu. Onur Tuna, Gecenin Anlam Ve Önemi Hakkında “Bu Gece Kanalımıza Destek Vermey..

  • BETA tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 3. Bölüm 2:12:07

Şampiyon 3. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna’nın başvurusuyla Güneş’in devlet korumasına alınması ihtimali gündeme gelmiştir. Sosyal hizmetler yetkilileri ve polisler çocuğun durumunu ve yaşam koşullarını yerinde de..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce