#Confidential assignment tek parça full hd İzle

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Even The Rain Türkçe Altyazılı İzle 1:42:43

Even The Rain Türkçe Altyazılı İzle

Takıntılı idealist Sebastian, Kristof Kolomb ile ilgili bir film çekmeye kararlıdır, ama bu Hristiyan kahramanın mitini tersine çevirecek, açgözlülüğünü ve vahşi eğilimlerini gösterecektir. En ucuz ve Latin Amerika’da en..

Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:46:30

Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle

Küçük Barbara Thorson için hayat oldukça zor geçmektedir. Barbara dünyadan çok, Titan'ların, Canavarların, Devlerin dünyasıyla ilgilenmektedir. Herkese karşı meydan okuma gayretinde olan, arkadaşları olmayan ve kendi ha..

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle 1:58:17

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir ken..

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle 2:19:48

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm Hd İzle Yönetmen : Metin Günay Yapımcı : Mehmet Bozdağ Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan,Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı, Hakan..

Kafes Hd İzle 1:53:57

Kafes Hd İzle

Kafes, 12 Eylül Darbesi döneminde geçiyor ve bu dönemde cezaevinde işkencelere maruz kalan gençlerin hayatını ele alıyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Nilay Duru, Fırat Şahin gibi isimlerin yer aldığı dram filmi Kafes'..

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle 1:32:06

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle

A Ghost Story filmi dram fantastik ve romantik türünde bir film. 2017 senesinde yayınlanan film türkçe dublaj olarak ilk defa izleyici ile buluşuyor. Aylar önce ölen bir adam masallarda anlatıldığı gibi beyaz bir çarşafa..

İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Diriliş Ertuğrul 121. Bölüm İzle (Sezon Finali) 2:01:32

Diriliş Ertuğrul 121. Bölüm İzle (Sezon Finali)

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol..

Arif v 216 Hd İzle 2:00:31

Arif v 216 Hd İzle

Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatin..

Ölümlü Dünya Hd İzle 1:42:20

Ölümlü Dünya Hd İzle

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Yok Artık 1 Hd İzle 1:32:54

Yok Artık 1 Hd İzle

‘Taksici Fikret’ bir sabah her zamanki gibi işe gitmek için evden çıkarken ayağını merdivenlerde burkar. Seke seke taksi durağında, arkadaşlarının yanına gider. Müşteri gelmeden önce laflarken muhabbet muhabbeti açar ve ..

Yok Artık 2 Hd İzle 1:20:33

Yok Artık 2 Hd İzle

İlki bir takside geçen serinin 2. filmi ise bir berber dükkanını temel alıyor. Berber Adnan mahallenin dedikodu kazanıdır. Mahalledeki müşterileri hakkında her şeyi bilmektedir. Adnan, işten kovulacağını öğrenince işin..

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Görevimiz Tatil Hd İzle 1:37:53

Görevimiz Tatil Hd İzle

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Hız Tutkusu Film İzle 2:10:42

Hız Tutkusu Film İzle

Hız Tutkusu – Need for Speed (2014) 1080p Türkçe Dublaj izle FİLM ÖZETİ Hız Tutkusu - Need for Speed filminin konusu, Tobey Marshall çok çalışkan ve bir o kadar da dürüst birisidir. Marshall Motors isimli oto tamircisi a..

  • Tv Series tarafından
  • 22.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:23:52

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle 1:33:30

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle 1:53:55

Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle

Doğu Ekspresinde Cinayet filmi istanbul ve paris arasında sefer yapan bir tren içerisinde geçen konuları anlatmaktadır. 1930'lu yıllarda ulaşımın olduka zor olduğu zamanlarda bir yerden bir yere en hızlı ulaşım aracı tre..

 İntikam Kılıcı Film İzle 1:26:49

İntikam Kılıcı Film İzle

Sword of Vengeance izle, İntikam Kılıcı türkçe dublaj izle, İntikam Kılıcı tek parça izle, Sword of Vengeance hd izle, Sword of Vengeance türkçe dublaj izle, Sword of Vengeance full izle, 2015 – İngiltere yapımı olan aks..

  • Tv Series tarafından
  • 2.926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle 1:42:20

Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle

Kurşun Yağmuru – Ricochet (1991) – 720p Türkçe Dublaj Full Film izle Hollwood’un kısa zamanda üne kavuşturduğu ünlü aktör Danzel Washington’un başrolünü üstlendiği müthiş bir macera filmi. Filmde,sokaklarda görevli polis..

  • PengoTV tarafından
  • 4.782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle 2:32:03

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle

Serinin ilk filmi 1999 yılında izleyicilerle buluşmuş ve günümüze kadar gelmiş efsanevi bir filmin devamı 2017 yılında yayınlandı. Şimdiki orta yaşlı olupta star wars filminin serisinden izlememiş kişi yok diyebilirim. E..

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:12

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : 1882 New Mexico, Appaloosa kasabası. Kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil Cole ve Everett Hitch, gittikleri yerlerde kanun adamı olarak görev yaparlar. Kasa..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hasar Film İzle 1:46:13

Hasar Film İzle

Hasar - Damage İzle Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça İzle Filmin Özeti:Steve hapisten şartlı tahliyeyle çıkar ve kızını kurtarmak için gereken parayı, kafes dövüşlerine geri dönerek bulmaya çalışır.iyi seyirler Filmin Di..

  • Tv Series tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Yolculuğu Apollo 18 Film İzle 1:26:32

Ölüm Yolculuğu Apollo 18 Film İzle

Ölüm Yolculuğu - Apollo 18 Full İzle Türkçe Dublaj Tek Parça HD 1970'li yıllarda aydaki çalışmalardan sonra saklanan görüntülerin gün yüzüne çıkması ile birlikte aydaki yaşam belirtileri ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine N..

  • Tv Series tarafından
  • 7.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dinazor Adası Film İzle 1:23:01

Dinazor Adası Film İzle

Dinazor Adası Türkçe Dublaj HD İzle – Full Tek Parça Dinosaur Island Filmin kahramanı Lucas 13 yaşlarında bir çocuktur ve bir gemi ile tatile çıkmaya karar verir.Ve birden kendisini yaratıklarla dolu bir karada bulur.Ba..

  • Tv Series tarafından
  • 16.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haytarma Film İzle 1:25:30

Haytarma Film İzle

Haytarma Full İzle Türkçe Dublaj HD Tek Parça Khaytarma Film insanlık tarihinin kara lekesi olan 18 Mayıs 1944 tarihinde yaşanan kırım tatarlarına yapılan zulum ve soykırımı anlatıyor.İkinci dünya savaşında 2 defa kahram..

  • Tv Series tarafından
  • 1.493 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:06:13

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı F

Filmde genç Arthur’u Londinium’un arka geçitlerinde ekibi ile henüz kendi kaderini belirleyecek olan efsanevi kılıç Excalibur’u büyük taştan çıkartacağından habersiz bir halde gezinirken görüyoruz. Bir anda kılıcın etkis..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..