#Cris cab englishman in new york ft tefa

Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları 1:52:35

Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları

Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları Dinle 00:08 ABC Alphabet Song 02:35 Phonics Song with TWO Words 06:23 Wheels On The Bus New York City 10:34 Rain, Rain, Go Aw..

Halsey - Eyes Closed 03:22

Halsey - Eyes Closed

Şarkı Sözleri (Lyrics) [Verse 1] I, I know where to lay I know what to say It's all the same And I, I know how to play I know this game It's all the same [Chorus] Now if I keep my eyes closed, he looks just like you Bu..

Destiny 2  Expansion I Curse Of Osiris Launch Trailer PS4 01:55

Destiny 2 Expansion I Curse Of Osiris Launch Trailer PS4

Continue your Destiny 2 journey with Expansion I: Curse of Osiris. Travel to Mercury, unravel the mysteries of the most notorious Guardian in Vanguard history, and battle the time-traveling Vex in new cinematic campaign ..

  • BETA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez - Son Moda Toka Ve Choker Tasma Alışverişi Ve Evde Choker (Tasma Kolye) Yapımı 09:33

Sebile Ölmez - Son Moda Toka Ve Choker Tasma Alışverişi Ve Evde Choker

Aynı zamanda son zamanlarda hemen heryerde gördüğünüz choker yani tasma kolyeleri evde para harcamadan kolayca nasıl yapabileceğinize dair de örnekler verdim. Ürünleri aldığım linkleri aşağıda bulabilirsiniz. Sizlere lin..

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı 59:07

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı

kore klipleri komik, , güney kore klip şarkıları, ben tek siz hepiniz kore klip, güney kore kore klip, güney kore klipleri kavga, kore klip hd, ben tek siz hepiniz, kore klipleri kavgalı, kore klip acıklı, güney kore kli..

Bu Poster Amerikalıları Çıldırttı 00:26

Bu Poster Amerikalıları Çıldırttı

Bu Poster Amerikalıları Çıldırttı ABD’nin ve New York’un önemli simgelerinden olan Manhattan Köprüsü’ne kimliği belirsiz eylemciler tarafından dev bir Putin posteri asıldı. Putin posterinde İngilizce 'Peacemaker' (Barı..

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu 01:00

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri Gümrük ve Sınır Koruma Birimi, bilgisayar sisteminde yaşanan teknik arıza dolayısı ile ülkeye girişlerde bazı havaalanlarında gecikmeler yaşandığını bildirdi. Arızanın giderilmesi dört saat ..

En pahalı metro 01:58

En pahalı metro

New York'un Manhattan bölgesindeki Second Avenue Metrosu, tüm zamanların en pahalı şehir içi ulaşım projesi. Projenin tamamlanması neredeyse 100 yıl sürdü...

Bu Çocuklar Harika 02:12

Bu Çocuklar Harika

New York City her zaman sokak oyuncuları tarafından en eşsiz eğlencelere sahiptir! Birkaç kez oradaydım ve asla değişmeyeceğini düşünüyorum...

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- 10 Bin Metre Yükseklikten Kuzey Işıkları 00:24

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- 10 Bin Metre Yükseklikten Kuzey

Kuzey Işıklarına daha önce hiç bu kadar yükseklikten bakmış mıydınız? New York'dan İzlanda'ya seyahat eden uçağın içinden Kuzey Işıklarının muhteşem güzelliği sizi kendine hayran bırakacak.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alev Alev Yanan Adamın Anlamsız Rahatlığı 00:29

Alev Alev Yanan Adamın Anlamsız Rahatlığı

New York sokaklarında ilginç bir olay yaşandı. Bir adam alevler içinde yanarken sokakta sakin bir şekilde yürüyor, bu adamı görenler ise panik halinde ona iyi olup olmadığını soruyor fakat yanan adam sakinliğini koruyup ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağla Şikel Newyork'ta Fırtınalar Estirdi!! 04:42

Çağla Şikel Newyork'ta Fırtınalar Estirdi!!

New York'ta yılda iki defa düzenlenen, New York Moda Haftası kapsamında Türk Modacı Hakan Akkaya Sonbahar/Kış koleksiyonunu sergiledi. Defilede manken Çağla Şikel de yer aldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Down Sendromlu modelin ilk kreasyonu NYMH′de 00:59

Down Sendromlu modelin ilk kreasyonu NYMH′de

Podyumların down sendromlu mankeni Madeline Stuart New York Moda Haftası’nda ilk kreasyonunu sergiledi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017) 02:19

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017)

New York onun hakkım ve aile şirketi kurtarmak için belirlenen bir uçak kazasında öldüğü sanılıyor olan on beş yıl sonra, Danny Rand (Finn Jones) gizemli döner. Uzun mukadder düşman New York'ta yükselir Ancak, bu yaşam s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü Milyarder David Rockefeller 101 Yaşında Öldü 00:48

Ünlü Milyarder David Rockefeller 101 Yaşında Öldü

ABD'li ünlü işadamı David Rockefeller 101 yaşında hayatını kaybetti. Milyarder bankacının New York'taki evinde kronik kalp yetmezliği nedeniyle uykusunda öldüğü bildirildi. 1915 doğumlu olan Rockefeller, 6 kalp nakli, 3 ..

Ebru Şancı Kimdir? 01:31

Ebru Şancı Kimdir?

Ebru Şancı 31 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İki kardeşi var. Malatyalı bir ailenin kızı. 10 yaşındayken babası ölmüş. Liseyi İstanbul Bahçelievler Lisesinde okumuştur. 2001 yılında başladığı Üniversiteyi ..

Marvel's Iron Fist Fragman 02:16

Marvel's Iron Fist Fragman

Uçak kazasında ölen olduğu tahmin edildikten 15 yıl sonra, Danny Rand (Fin Jones), gizemli bir şekilde, doğuş hakkı ve aile şirketini geri almaya kararlı New York Şehrine döndü. Bununla birlikte, New York'ta uzun süredir..

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi 01:11

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi

New York Menkul Kıymetler Borsası, ABD, New York City hisse senetleri, jeopolitik endişeleri ve Başkan Donald Trump'ın dolar ve faiz oranları üzerindeki yorumlarıyla devam etmesi nedeniyle baskı altına girdi...

Buradan Atlamak Yürek İster! 00:31

Buradan Atlamak Yürek İster!

New York'da bulunan metrelerce yüksek bir tepeden aşağıdaki suya atlayan genç sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte o an.....

Cumhurbaşkanı Erdoğan Abd'de Sloganlarla Karşılandı 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Abd'de Sloganlarla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 72. Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere New York'a ulaştı. Konvoyuyla birlikte kalacağı otele geçen Erdoğan'ı ellerinde Türk bayrakları ile slogan atan Türk vatandaşlar karşıladı...

Irak'ın Toprak Bütünlüğünden Yanayız 01:40

Irak'ın Toprak Bütünlüğünden Yanayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York Plaza Otel'de Bloomberg Küresel İş Forumu nda yaptığı konuşmada IKBY'deki referandum tartışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Instinct 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:20

Instinct 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Instinct 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Nisan Pazar Günü CBS'de Instinct 1x04 Promo/Preview I Heart New York Instinct Season 1 Episode 4 Promo Instinct 1x04 Promo I Heart New York (HD) » Instin..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın 02:10

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç'un, New York'ta bulunan dairesini, kayıpla satışa çıkaracağı iddia edildi. Ancak evin değerindeki kayıp değil, evin kendisi daha çok dudak uçuklattı. İşte Rahmi Koç'un o..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı 02:19

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Trump karşıtı protestolarda 185 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. ABD'de salı günü gerçekleştirilen başkanlık se..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı 06:16

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı

44 yıl boyunca hapishanede olan Otis Johnson, 2015 yılında hapishaneden çıkıp, New York sokaklarında yürüdüğünde adeta şoke oldu. 1970’lerde 25 yaşında polis öldürme suçundan hapse atılan Otis Johnson, 44 yıl sonra New ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..