#Cristiano ronaldo antreman da Şov yaptı!

Sezen Aksu'dan 6 Yıl Sonra Gelen Albüme İlk Klip: İhanetten Geri Kalan 03:38

Sezen Aksu'dan 6 Yıl Sonra Gelen Albüme İlk Klip: İhanetten Geri Kalan

Biraz Pop, Biraz Sezen albümünün ilk klip, İhanetten Geri Kalan şarkısına geldi. Sezen Aksu 6 yıl aradan sonra Ocak'ta çıkardığı albümünün ilk klibini İhanetten Geri Kalan şarkına yaptı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manchester United vs Rostov 1-0 Mata GOAL 01:18

Manchester United vs Rostov 1-0 Mata GOAL

İlk Devre İki Hafta Önce 1-1 Sona Erdikten Sonra Red Devils Avrupa Golcülerini Bir Gol Yeminin Avantajıyla Ev Sahipliği Yaptı...

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Fransız Vivendi ile Berlusconi'nin Mediaset'i Arasında Hisse Krizi 00:45

Fransız Vivendi ile Berlusconi'nin Mediaset'i Arasında Hisse Krizi

Avrupa’nın en büyük medya şirketlerinden Paris merkezli Vivendi, İtalyan medya grubu Mediaset’in yüzde 12,32 hissesini satın aldığını ve bu şirketteki hisselerinin oranını yüzde 20’ye çıkarmayı planladığını açıkladı. Yü..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Beşiktaşlılar'dan Demba Ba'ya m 02:18

Beşiktaşlılar'dan Demba Ba'ya m

Beşiktaşlı Taraftarlar, Siyah-Beyazlı Takıma Yeniden Dönen Demba Ba'ya Yeni bir Şarkı Yaptı...

Çin'li Kadının Bilgisayar Kasasında Gözleme Yapması 04:04

Çin'li Kadının Bilgisayar Kasasında Gözleme Yapması

Çinli kadın sabah kahvaltısını çalıştığı ofisteki bilgisayar kasası üzerinde hazırlıyor. Kasa içinde ateş yakan kadın kapak üzerinde gözleme yaptı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Keremhan'dan Jüriye Özel Şarkı! 03:31

Keremhan'dan Jüriye Özel Şarkı!

O Ses Türkiye'de çapraz düellolarda yarışan Keremhan Özdemir, jüriye özel şarkı yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FBI Başkanı Comey'den İki Önemli Açıklama 01:43

FBI Başkanı Comey'den İki Önemli Açıklama

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Başkanı James Comey, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesinde düzenlenen oturumda ülke gündemini meşgul eden iki konuda önemli açıklamalar yaptı...

Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı 01:08

Roma'da Avrupa ile Afrika Arasında Göçmen Toplantısı

İtalya, Akdeniz üzerinden gelen göç sorununu çözmek için Avrupa ve Afrika ülkelerin içişleri bakanlarının katıldığı temas grubu toplantısına ev sahipliği yaptı. Sekiz Avrupa Birliği ülkesiyle İsviçre, Cezayir, Tunus ve ..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Fenerbahçe’den İnanılmaz Basket 00:25

Fenerbahçe’den İnanılmaz Basket

Turkish Airlines Euroleague'de 27. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, evinde Maccabi Tel Aviv'i konuk etti. Fenerbahçe, üçüncü çeyreğin sonunda inanılmaz bir tam saha alley-oop yaptı ve Vesely tribünleri ayağa kaldırdı...

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Lukas Podolski'den Füzeli Veda 01:03

Lukas Podolski'den Füzeli Veda

Alman Milli formasına İngiltere maçıyla veda eden Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski dillere destan bir jübile yaptı. 69. dakikada 31 yaşındaki futbolcunun golüyle karşılaşmadan galip ayrılırken tribünde Poldi'ye büyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Karnaval  Türkçe Dublaj 05:03

Çizgi Film Musti Karnaval Türkçe Dublaj

Şehirde karnaval var. Musti'nin babası ona çok güzel bir maske yaptı. Arkadaşı bayan kaplumbağa onu tanıyamadı bile. Keşke bayan kaplumbağa ve bay tavşanın da maskeleri olsa. Bakalım Musti'nin bir fikri var mı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Emekliye Ayrıldığını Unutan Yarış Atından Üstündeki Adamı Düşüren Efsane Koşu 02:05

Emekliye Ayrıldığını Unutan Yarış Atından Üstündeki Adamı Düşüren Efsa

Pistlerin eski yarışçısı Shamrock, unutkanlığının neden olduğu söylenen uzun bir koşu yaptı. Sonucunda ise üzerindeki adamı yere düşürdü. Sevindirici haber ise ikisinde de bir sorun yok.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti 00:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Avrasya Tüneli’nden ilk geçişini bir minibüsle yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın tünelden geçtiği o anlar kameralara yansıdı. Cumhurba..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Bergüzar Korel Kimdir ? 04:53

Bergüzar Korel Kimdir ?

Bergüzar Korel Ergenç, 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızıdır. Çocukluğunu Ulus'ta geçirdi İlk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde y..

Müge Anlı Kimdir? 02:37

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk ü..

Yunus timleri ve Sofuoğlu'nun gösterisi nefesleri kesti 03:35

Yunus timleri ve Sofuoğlu'nun gösterisi nefesleri kesti

Sakarya'da eğitimlerini tamamlayan motosikletli polis timleri, Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'yla birlikte gösteri yaptı. Polisler ve Sofuoğlu, motosiklet üzerinde yaptıkları gösteriler ile nefesleri kesti...

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Milli Yıldızdan İtiraf: 'Hayır Dedim, Çünkü...' 00:57

Milli Yıldızdan İtiraf: 'Hayır Dedim, Çünkü...'

Kayserispor'da sergilediği başarılı performansıyla dikkat çeken ve milli takıma seçilen Deniz Türüç, çarpıcı açıklamalar yaptı...